4 Principalele cauze de apariție a sângelui în urină a unei pisici, tratamentul bolilor

Sânge în urină a unei pisici - un avertisment clopot tare despre problemele favorit al organismului. Din punct de vedere medical, apariția sângelui în urină (ca la om și la animale) se numește hematurie.Hematuria poate fi un simptom al multor boli și boli la pisici. Principalul lucru - să păstreze în minte faptul că pisica nu este un om, el nu se poate spune unde și ce era în neregulă cu el. Prin urmare, la primul semn de sânge în urină ar trebui să se consulte imediat cu un tehnician cu experiență. odată ce este de dorit de a colecta proba de urină, și pentru a aduce la spital cu animalele pribolevshy, care va crește în mod semnificativ viteza de diagnostic corect. Cu toate acestea, analiza va numai urina se potrivesc nu au fost colectate în urmă cu mai mult de 3-4 ore. Pentru a colecta seringi sterile de unică folosință adecvat fără un ac din tavă în care nici un material de umplutură. sau umplut cu un material de umplutură neabsorbant special, care se vinde în zooaptekah ca parte a unui set de colectare a urinei. Tava trebuie să fie curățate cu grijă.

Ambele teste generale și biochimice de sânge trebuie să fie luate pe stomacul gol, ceea ce este foarte important pentru un diagnostic corect. În cazul în care există o nevoie în SUA, acesta este, de asemenea, plasat pe stomacul gol.

4 Principalele cauze de apariție a sângelui în urină a unei pisici, tratamentul bolilor

Cauzele de sânge în urină de pisică

Există 4 motive principale pentru care sângele poate fi observată în urină de animale de companie:

 • Parenchimatoasă hematurie renală - apariția sângelui din cauza unor probleme renale. Ea apare din cauza hematurie:
 1. Înaltă proteinurie - urina, un nivel crescut de proteine;
 2. procesele inflamatorii în orice părți ale rinichiului sau rinichi;
 3. infecții bacteriene și virale, în care pot apărea pyuria - bacterii în urină;
 4. Limfosarcoma (tumoare la rinichi). O manifestare este apariția sângelui în urină a unei pisici;
 5. Trauma - orice cădere de la înălțime accidente pe drum, etc;
 6. Nefrolitiaza, boala rinichiului polichistic, paraziții renale, vasculare miocardic sau orice anomalii renale;


 • Patologii ale tractului urinar. Dacă lucrurile preferate ale rinichilor sunt bune, și există sânge în urină, atunci problema este cel mai probabil legate de nivelul tractului urinar:
 1. Când inflamație sau infecție a vezicii urinare, uretrei sau uretere pot să apară pyuria și / sau disurie - scurtarea urinare;
 2. inflamație acută, efectele toxice ale medicamentelor, tumori pot provoca sangerari destul de severe, care amenință în mod direct viața favorit;
 3. Schimbarea formei vezicii datorită apariției polipilor, calculi (pietre) în ureter (urolitiazei), uretra, vezica urinara, ca urmare a rănilor și iritația mucoaselor;
 4. Prejudiciul recentă a vezicii urinare și, în consecință, apariția hematurie - indicația absolută pentru îngrijirea veterinară imediată.
 • Boli ale tractului genital. În procesele inflamatorii in sange pisica de prostata poate ajunge în urină;
 • boală sistemică. Diferite boli (boli de ficat, sânge, insuficiență cardiacă, infecții sistemice, supraîncălzire) poate cauza hematurie.

La primul semn de sânge în urină de animale de companie trebuie sa par a fi imediat medicul veterinar, astfel încât să nu agraveze situația o pierdere de timp.

4 Principalele cauze de apariție a sângelui în urină a unei pisici, tratamentul bolilor

Tratamentul depinde de diagnostic corect, dar cele mai frecvent utilizate grupuri de medicamente similare. Asignate, medicamente analgezice, antispastice, de obicei, antiinflamatori (de exemplu, Nospanum drotaverin umane sau). Dacă tratamentul nu este luat la timp, aceasta poate lua un curs scurt de tratament cu antibiotice. Complexele imune înseamnă fortificate, medicamente pe bază de plante sunt numiți numai de către un medic veterinar. Este imposibil să prescrie medicamente pentru animale de companie, în mod independent, chiar dacă aveți un grad medical. Trebuie amintit faptul că pisica - nu un om, iar unele medicamente de uz uman poate decât să agraveze situația.

Pisica mea de aproape trei ani, mai mult de un an în urmă, el a început deja ICD este acum reciclate. Cateterul este eliminat urină. Cateterul a fost lăsat timp de 2 zile, iar aceasta este a doua zi, a început să se comporte fără încetare, mai ales atunci când mersul pe jos. Am avut pentru a elimina cateter. El a calmat, dar nu a scris mult și cu sânge .... Colima l butazol, Kontarev, askorbinku, ceftriaxon, gelyubalans, noshpu .... Cesionat medicii .... Acum vacanța și sunt foarte îngrijorat din cauza sângelui în mochi..Chto nu?

Pisica mea a găsit pietre în probleme urinare și ficat. tratate la 6 zile, iar el este slab. Chiar și transfuzii de sânge. M-am simțit rău pentru pisica, și am decis să cânt un decoct pisica de plante la fiecare 1 oră. (Mușețel, măceșe și veșnică). Rezultatul este o pisica bun a mers rapid în curs de normalizare, a existat dorința de a mânca.

Am trata pisica mea Kotervinom. Doza, în conformitate cu instrucțiunile și câteva picături de kanefron. Hrana pisici este „urinar“ (pentru ICD prevenire)