7 comune cauze ale ochilor umflati cum să-l stabilească

Mulți au prezentat o ușoară șoc când au văzut fața în oglindă și am observat că ochii sa para umflate. Cu toate că acest fenomen este foarte frecvente, aceasta poate fi cauzata de mai multe cauze diferite de ochii umflati - de la factorii de mediu la problemele de sănătate ascunse.Ochii sunt foarte sensibile, deoarece pielea din jurul lor, de aceea este foarte important pentru a determina cauza ochilor umflati, astfel încât să puteți rezolva problema rapid și eficient.

Includerea unei centrale de încălzire în timpul iernii poate face ochii uscată și mai sensibil decât de obicei, deoarece căldura cauzează deshidratarea mucoasei oculare, cauzând mucoase devin mai groase și cauzează inflamații.

O noapte proasta lui vise somn: cum să înțeleagă visele noastre pot duce la umflatura din jurul ochilor dimineața - mai ales dacă sunteți sub stres Cum să bată stres? Creați o oază pentru ei înșiși. Stresul provoacă schimbări în echilibrul de sare în organism, iar în cazul în care echilibrul de sare este greșit, ochii poate reține apa, ca urmare a acestei și umfla.

alergii sezoniere pot provoca umflarea în zona ochilor. Atunci cand corpul tau se confrunta cu o alergie, ea produce histamina, ceea ce poate duce uneori la inflamarea ochiului.

Anumite aspecte ale ciclului menstrual

La fel ca restul corpului se umfla si se umfla la un anumit moment al lunii, ochii tăi pot face de fapt același lucru. Acesta ar trebui să treacă în câteva zile, dar, în cazul în care umflarea ochiului nu trece, acest lucru poate fi un alt motiv.

Excesul de sare in dieta ta poate provoca edem ocular, deoarece nivelul de exces de sodiu poate duce la balonare si retentie de lichide. Dacă credeți că prea multă sare poate fi cauza ochii umflati, taie doar consumul de alimente care contribuie la retenția de lichide, cum ar fi pre-ambalate, congelate și alimente conservate, deoarece de sodiu este adesea adăugat ca un conservant pentru aceste produse.

Ochii sunt extrem de vulnerabile, chiar și cu mici modificări în dieta dumneavoastră, astfel încât deshidratarea cauzată de consumul exagerat de alcool poate duce la umflarea ochiului.

probleme cu glanda tiroida

Deși mai probabil că motivul este factorul de mediu, ochii umflati pot fi, de asemenea, un simptom al unei tiroide hiperactive Tiroida - este responsabil pentru hormonii. așa că, dacă sunteți preocupat, asigurați-vă că să se consulte cu medicul dumneavoastră.

Mijloace de a scăpa de ochii umflati

Este evident că, de îndată ce vă determina cauza ochilor lui umflate, va fi mai ușor să se adapteze mod obișnuit de viață, pentru a face față acestei probleme. Sau, alternativ, puteți să întrebați medicul dumneavoastră dacă credeți că acest lucru poate fi principalul simptom al ceva mai serios. Cu toate acestea, puteți încerca întotdeauna remedii naturale pentru a reduce aspectul de ochi umflati:

  • Bea mai multă apă. Atunci cand corpul tau este deshidratat, se încearcă cu disperare să salveze apă, lăsând gonflarea zona ochilor. La un pahar de opt până la zece pahare de apa pe zi poate ajuta, de asemenea, toxinele culoare din organism Cum de a elimina toxinele din organism - modalități simple și ajută la buna zona ochilor.
  • castravete și cartofi refrigerat. Enzimele găsite în castraveți, ajuta la reducerea inflamației și strângeți pielea din jurul ochilor, trebuie doar să le taie în felii și așezați pe ochi timp de cincisprezece minute. În mod similar, amidonul, care este prezent în cartofi, are proprietăți anti-inflamatorii, pur și simplu freca cartofi ras si înfășoară materialul, materialul este apoi pus peste ochi cateva minute.


Pungi de ceai poate ajuta la calmarea ochilor iritat si umflati, deoarece acestea au proprietăți anti-iritante, care pot ajuta la reducerea umflarea - si elimina roseata si iritatii. Doar țineți cele două utilizate punga în frigider pentru o jumătate de oră, și apoi le-a pus pe pleoape timp de aproximativ cincisprezece minute.

Acest remediu va ajuta strânge pielea din jurul ochilor și relaxarea vaselor de sânge, ceea ce va scuti ochii obosiți și umflați. Doar bagati la frigider cinci sau șase linguri de metal în frigider timp de aproximativ cincisprezece minute, și apoi țineți partea rotunjită pe ochi timp de câteva minute, până când lingura nu devine cald.

Irina, Alina si ochii mei păstrat umflarea toată ziua în tinerețe, când ultimul strigăt de noapte (celelalte fete nu a fost ca acest lucru), ochii lui erau ca un boxer după o luptă, și apoi a aflat că eu, de asemenea, probleme cu rinichii. Cu o răceală cu rinita sau sinuzita, este clar există nasul umflat și ochii. Am aici, de asemenea, nasul și ochii încep să mancarime, când sunt într-un mediu cu mult praf - problema alergie de praf atunci când faci cumpărături.

Sunt de acord cu privire la încălzire și, în general, atunci când pe stradă sau la domiciliu este cald, fata gonflează puternice in timpul somnului, pentru ca atunci cand dormim, temperatura corpului crește, așa îmi place limba engleză, eu dorm în clopot cu fereastra deschisă în timpul iernii, permițând o mulțime de somn cât mai curând posibil și mă uit mai bine, chiar dacă am bea o mulțime de apă pentru noapte. Vorbind de edem din cauza deshidratare, în care organismul încearcă să salveze excesul de apă, toate dreptul de a spune, de aceea este necesar să existe un obicei de a bea cel puțin 1,5 litri / zi, uneori chiar și în detrimentul o gustare - va beneficia mai mult.

Alina, și că PAC ajută, ce? De asemenea, suferă în perioada de toamnă-iarnă. Ochii roșii și umflate în dimineața și acest lucru este în ciuda faptului că avem două acvarii în cameră și am atârnă prosoape umede, tot nu. Și ce despre apă ai dreptate, uneori, am uitat-o ​​băutură pe zi poate avea o ceașcă de ceai și un pahar de apă, dar acest lucru este neglijabil. Voi fi corectat.

Oh, nu s-ar aplica ochii lingura rece și pachete, în general, la rece - pot fi cu ochii foarte simplu și rece. Am făcut o dată o tavă pentru ochi cu apă la temperatura camerei, astfel încât chiar în momentul în care procedura a început să curgă din nas și în curând a început la rece. În cazul în care compresia, este doar cald pentru ochi este de a nu pierde energie chiar și asupra încălzirii. Și castraveți, și o cataplasma de cartofi rasi prea bine pre-încălzi palma, precum și picături pentru ochi.

Olga, există 2 opțiuni: fie ai un fătălău foarte mare, sau la rece în tine a fost așezat, dar până acum nu au manifestat. După iarna suntem în frig, în mers pe jos de vânt pe stradă, în cazul în care temperatura ochiului sunt mult mai puternice decât de linguri reci. Nu cred că pentru că ești doar bolnav. Și în cazul în care începe să curgă din nas, atunci de ce vă păstrați aceste linguri au continuat?

Desigur, puteți elimina urme din ochii umflati, dar acest lucru este temporară, în cazul în care nu elimina cauza, atunci acesta va fi repetat pe o bază de zi cu zi. Deci, aș sfătui să se ocupe în mod serios cu tratamentul. Am în mod constant ochii umflate au fost cauzate de pielonefrita cronica. Dar eu periodic (de două ori pe an) tratat, și să încerce să rămânem la o dieta, nu SuperCool. Deci, se poate vedea pe fața lui - fără sac, nici echimoze.

Și una dintre cele mai comune cauze ale ochilor umflate - acestea sunt probleme cu rinichii și cum să nu probleme cu nazofaringe ciudat - sinuzita, si sinuzita. Și așa m-am ridicat într-o dimineață, și am un ochi era umflat și un sac de sub un imens, imediat am devenit bolnav, și nu doare nimic și nici măcar zgâriat. Trebuia să elimine frig, înainte de acest lucru nu a trecut umflarea.

Rita și comprese I nu ajuta, este necesar să se bea mochegonku. Cu toate că rinichiul este în regulă, în mod regulat (la fiecare șase luni) du-te lua testate. De ce este umflarea și nu au dat seama încă, iar principala presiune este scăzută, dar mochegonku popyu, atunci toate staniu. Imediat după începerea să bea cafea cu coniac. Și cel mai important motiv pentru a găsi și nu a putut. Unele intoxicaŃie la nivel celular.