9 motive pentru a respira greu și inflamat sternului

9 motive pentru a respira greu și inflamat sternului
Greu de a respira, dureri în piept, dar de ce? Ce boala prins cu garda jos? Pentru a înțelege cauzele care stau la baza de dificultăți de respirație și dureri în piept. Ce se întâmplă dacă durerea persistă, și nu suficient oxigen? Acestea și alte întrebări vor încerca să răspundă mai târziu în acest articol.Ce boli sunt cauza dificultăți de respirație și dureri în piept?

Simptome cum ar fi dificultăți de respirație și dureri în piept poate prinde o persoană cu garda jos. Primul sentiment care poate fi experimentat în această situație - este o adevărată teamă pentru viața lor. În multe cazuri, acest lucru este într-adevăr o alarmă care necesită îngrijire de urgență - există o serie de procese patologice care declanșează apariția de disconfort la sternului. Cunoaște cauzele bolii - aceasta înseamnă timp pentru a evita dezvoltarea de boli.9 motive pentru a respira greu și inflamat sternului

Cauzele durere de strivire în piept și tulburări respiratorii pot fi:

  • patologia inimii și a sistemului cardiovascular;
  • bolile inflamatorii ale mucoasei laringelui;
  • tulburări ale sistemului nervos periferic;
  • boli ale organelor digestive;
  • complicații după traumatisme.

Printre cele mai frecvente boli în care există disconfort în sternului, și devine dificil de a respira, sunt următoarele.