Acoperise șindrilă moi și joncțiuni, instalare, instruire

Acoperișul este una dintre cele mai importante părți ale oricărei clădiri. Ea îl protejează de precipitații atmosferice, efectele nocive ale radiațiilor solare și permite elementelor care stau la baza să existe atâta timp cât posibil. Trebuie remarcat faptul că zona zoster moale, nu numai pentru a face față acestor sarcini mai bine decât alte acoperiri, dar, de asemenea, îmbunătățește construcția estetică a indicatorilor.Ce este herpesul zoster?

Acoperise șindrilă moi și joncțiuni, instalare, instruire

Oricine a văzut vreodată primul material de acoperire poate fi sigur pentru a lista produsului similarități ruliu și țiglă, dar diferența este încă acolo. În primul rând este faptul că aceste materiale sunt clasificate ca MMA. Acestea sunt comercializate sub formă de șindrile (pătrate de dimensiuni mici sau dreptunghiuri). Aspectul lor poate fi diferit unul de altul, este legată de cele mai multe specii țiglă.

A doua caracteristică este compoziția materialului de curs. In aproape toate tipurile de țiglă moale este prezent cel puțin 2 straturi de bitum modificat. Ele dau materialul flexibilitatea necesară, care rezultă în zona zoster pot fi stabilite chiar și în sistemele de acoperiș arcuite.

A treia diferență este în metoda de fixare. În cazul în care materialul de acoperis pentru a putea utiliza arzător cu gaz, pentru instalarea capacului, acesta nu poate fi folosit. Faptul că țiglă moale este aproape întotdeauna plasat pe o bază solidă, care este fabricat din lemn, prin urmare, să se ocupe de suprafața de incendiu, în orice caz imposibil. În cele mai multe cazuri, fixarea herpesul zoster la baza folosite cuie Tolev, ținte, șuruburi sau pistol special cu capse.

Caracteristici zona zoster

În domeniul șindrile au o mulțime de nume, cum ar fi țigle, zona zoster, sau pur și simplu Shinglas husă moale.

În structura sa, o foaie de acoperire poate fi împărțită în următoarele componente:

 • Fibra de sticla. Aceasta este baza tuturor materialelor bituminoase, până în prezent, chiar și din învelitoarea îndepărtat de celuloză naturală și la înlocuit cu sticlă. Acesta și-a mărit durata de conservare și, în același timp, toți indicii rămân în locațiile lor inițiale.
 • bitum modificat. De obicei, astfel de straturi trebuie să fie închise 2. O primă bază pe de o parte, iar a doua pe de altă parte.
 • Stratul protector superior care caz trebuie neapărat să includă ardezie sau chips-uri minerale posypku. Protecția permite bitumului să mențină proprietățile lor chiar și la temperaturi extreme. În plus, ea devine protejat împotriva influențelor mecanice, care pot apărea în timpul transportului sau de stabilire a acoperirii.

Acoperise șindrilă moi și joncțiuni, instalare, instruire

Trebuie remarcat faptul că există nu toate straturile care alcătuiesc o șindrilă. Ca obiecte pierdute pot fi menționate bitum speciale, care împiedică materialul de lipire în timpul depozitării și transportului. În timpul instalării, acesta este îndepărtat și numai apoi produc ambalaje.

Avantaje și dezavantaje

Orice material de construcție are avantajele și dezavantajele sale, acest lucru nu poate fi evitată.

IMPORTANT: Citiți cu atenție dezavantajele materialului inainte de al cumpara, ați putea fi în măsură să le minimizeze în timpul instalării.

Puncte tari: zona zoster

 • Daca se compara acest lucru cu materiale de alte țigle, este posibil să se aloce beneficiile sale economice. La instalarea materialului, nu există practic nici un deșeu, care are un efect pozitiv asupra bugetului. În plus, instalarea de herpesul zoster este destul de simplu, puteți face treaba singur. Toate bitum acoperiș au o mentenabilitatea foarte mare, prin urmare, elimina fluxul nu va fi dificil.
 • Bitumul are aproape impermeabilizare perfectă, prin care suprafața intactă capabilă să reziste timp îndelungat atac de umiditate.
 • Toate acoperișul moale, are o buna izolare fonică și izolare termică.
 • Odată scos din compoziția materialului de celuloză naturală, și la înlocuit cu sticlă, durată de viață a crescut la 50 de ani. Suprafața de asfalt este foarte rezistent la mucegai, mucegai și substanțe chimice, așa că nu vei vedea mușchi sau mucegai ei.
 • fluctuații de temperatură, practic, nu provoacă nici un pericol pentru materialul pus.


Acoperise șindrilă moi și joncțiuni, instalare, instruire

 • În cazul în care un acoperiș de metal poate acumula electricitate statică, acest material nu este capabil, astfel încât să poată fi considerate sigure.
 • Greutatea redusă a materialului de acoperire permite podea structura schela ușor.
 • Estetica orice varietate de țiglă moale este destul de mare. Datorită diferitelor modele și forme de zona zoster, puteți crea o clădire unică.
 • De mare elasticitate permite să se stabilească dale pe aceste sisteme pentru schelete de orice complexitate.

Dezavantajele pot fi clasificate după cum urmează:

 • Baza. Pentru așezarea de materiale pentru acoperișuri, în cazul continuu obligatoriu trebuie utilizat. Ca o regulă, este creat dintr-un placaj rezistent la apa sau OSB. Unii dezvoltatori reușesc să aplice plăcile calibrate, dar este necesar să spunem că o astfel de fundație va fi destul de costisitoare, iar modificările cotei vor contribui la distrugerea rapidă a acoperișului.
 • Zona zoster nu pot fi plasate pe toate tipurile de acoperisuri. Înclinarea minimă de 12 grade cu privire la pragul de sus, este deconectat.

Acoperise șindrilă moi și joncțiuni, instalare, instruire

Unde și cum puteți utiliza zona zoster?

Deoarece cea mai mare parte a materialului este zona zoster bitum poate fi folosit ca material de reparații. Cu zona zoster poate repara daune minore la acoperiș moale, dar atât de puțini oameni implicați, pentru că este cel mai eficient de a utiliza acest produs pentru scopul propus.

Așa cum am menționat mai devreme, zona zoster stabilite poate fi practic orice sistem de schelete. Este esențial ca panta acoperișului minimă este de 12 de grade. În cazul în care gradul de înclinare mai mică decât această valoare, se va produce într-un acoperiș umiditate wicking plăcintă acoperișuri, prin urmare, nu va fi nici proprietăți de protecție.

Cum pentru a se potrivi un acoperiș moale? nuanțe de instrucțiuni de montaj

Toți dezvoltatorii care se respectă încearcă să salveze pe construcția de locuințe. Este demn de remarcat faptul că necesitatea de a salva cu înțelepciune și să nu achiziționeze materiale de slabă calitate, cu mâinile, și să încerce să facă totul singur. Cu toate acestea, dacă nu sunteți în afaceri de construcții, atunci puteți întotdeauna face referire la specialiști, dar dacă trata oamenii care doresc să facă totul cu mâinile, atunci vă rugăm să citiți următoarele recomandări.

Pentru a pune herpesul zoster pe care trebuie să le respecte cu precauție și urmați instrucțiunile pentru construirea regulamentelor.

 • Din moment ce toate lucrările de construcție să înceapă cu un proces de pregătire, nu este de prisos să se repete siguranța de lucru la inaltime. Dacă sunteți încrezători în abilitățile lor, puteți purta pantofi speciale, montarea centura, salopete de lucru și de a începe de ambalare.
 • Ca bază, este cel mai eficient de a folosi podele din placaj sau OSB panouri rezistente la apă. Placa poate fi stabilită calibrat ca alternativă.

Acoperise șindrilă moi și joncțiuni, instalare, instruire

 • Dacă locuiți într-o regiune a primi în mod constant precipitații mai mari, trebuie să vă gândiți de stabilire a unui covor strat de bază. Acest material permite suprafeței să dobândească o linii netezite și va servi ca o impermeabilizare suplimentară. Așternutul pot fi aranjate ca razele peste plan, și la nivel local: la locurile cele mai predispuse la umiditate.
 • Pe sistemul de schelete trebuie să existe ventilație. Este mai avantajos să se utilizeze un sistem complex format din două mișcări. Primul va fi sub streașina acoperișului, prin aer curat va ajunge în spațiul pod și afară prin triunghiul rece, situat în coama acoperișului. Al doilea curs va fi în plăcintă pentru acoperișuri. Este foarte important să-l dreapta, deoarece acest lucru va depinde nu numai termenul de valabilitate a materialului de izolație termică, dar, de asemenea, funcționarea întregului acoperiș ca un întreg.

IMPORTANT: placaj sapei trebuie să fie stivuite pe un lăzi externați. Între straturile aranjate în mod necesar de izolare.

Junction acoperiș moale la perete ar trebui să fie la fel de groase și, în orice caz, să nu lase umezeala. Pentru a obține performanțe maxime în acest domeniu sunt utilizate ornamente speciale. Planck contiguitate pentru acoperiș moale, poate fi atașat la orice element de construcție prin intermediul hardware-ului. Datorită formei sale și ajustaj Zadran o bucata de membrana acoperișului va fi protejat de efectele nocive ale umezelii.

Chiar procesul de șindrile ouătoare este destul de simplă. Toate lucrările începe cu primul rând. Ca o regulă, zona zoster speciale sunt folosite în acest scop. După umplerea streașină trece la a doua și așa mai departe până când întreaga rampă este închisă. Trebuie remarcat faptul că atunci când se fixează primul rând trebuie lăsat 2-3 cm de la margine. Apoi, acest loc va primi o perfuzie.

Pentru a conduce cuie în necesitatea de la sol, astfel încât pălăriile lor nu sunt înecați în materiale pentru acoperișuri. Dacă faci totul bine, atunci o șindrilă suprapusă este aproape metiz inferior. Cea mai bună vreme pentru stivuirea considerat soare, dar nu vreme caldă. Temperatura de funcționare trebuie să fie între +5 și +25 grade. Fii atent, deoarece caldura intensa va da un material o elasticitate crescută, și se poate începe să curgă în ceea ce privește extrem de rece, apoi începe să se năruie bitum.

 • Acoperise șindrilă moi și joncțiuni, instalare, instruire
 • Acoperise șindrilă moi și joncțiuni, instalare, instruire