Activarea ferestre 10 (activator kmsauto cheie, - toate modurile)

Activarea oficială a Windows 10 în build, 1607

O astfel de decizie ar rezolva dificultățile cu activare, care implică majore bază modificări PC hardware (de exemplu, atunci când înlocuiți placa de bază).Licența este legată de contul principal Microsoft pe PC-ul pe care îl utilizați. Astfel, în parametrii de sistem ale secțiunii de mai sus puteți vedea un mesaj care să ateste că „Sistemul de operare a fost activat printr-un tip de licență digitală, care a fost legat de contul Microsoft.“ (A se vedea. Cum de a crea un cont Microsoft).

Activarea ferestre 10 (activator kmsauto cheie, - toate modurile)

Activarea ferestre 10 (activator kmsauto cheie, - toate modurile)

Cum se activează Windows 10 dacă modificați hardware-ul

Dilema esențială de interes pentru mai mulți utilizatori:

Dacă am nevoie pentru a înlocui mai multe componente cheie PC (placa de baza sau procesor), va funcționa ca hardware-ul atașat la activarea glandei?

ecran albastru de deces: cauza erorii și corectarea acesteia

Ce este KMS-activare și cum funcționează?

Metoda functioneaza KMS-activator este incredibil de simplu: descărcați aplicația corespunzătoare, prin intermediul link-ul, rulați-l, setați preferințele, instalați serviciul și un sistem de activare sau de aplicații de birou. Despre toate nuanțele și detaliile pe care le vor învăța mai jos.

Instalarea emulator și activarea aplicației

1. Porniți aplicația care urmează să fie executate în modul de administrator. Primul lucru pe care capturile ochi - o formă de invitație și instrucțiuni ReadMe (dacă l-ați înțeles, atunci va fi mult mai ușor de înțeles toate nuanțele și detaliile emulator).

Cadouri favorabile pentru Ziua Îndrăgostiților

Activarea ferestre 10 (activator kmsauto cheie, - toate modurile)

„Informații“ și „Activare“ se poate observa, de asemenea, două butoane. Puteți da seama imediat activarea aplicațiilor sau a sistemelor de birou, acordând nici o atenție la orice setare. O astfel de metodă este căutarea rapidă a tuturor opțiunilor posibile, alegând cele mai bune dintre ele, activarea automată a aplicației și îndepărtarea ulterioară a serviciului. Puteți seta, de asemenea, mai multe setări care vă pot ajuta să activați cu succes a sistemului în caz de orice probleme cu activare.

2. Selectați „System“ fila. Aici avem dreptul de a elimina sau de a instala serviciul, pentru a da preferință pentru a instala în mod automat sau manual serviciul, activați înregistrarea, creați o sarcină programată în programul sau să instalați aplicații cheie GVLK. Mai mult decât atât, putem reseta setările în mod implicit. WinDivert selectarea opțiunii, programul se instalează un serviciu cu un driver special. Modul Hook implică serviciul de instalare și înlocuirea unui număr de obiecte de sistem. Opțiunea TAP setează KMS împreună cu adaptorul de rețea virtuală auxiliar.3. Astfel, atunci când toate setările și opțiunile de pe ecran, codul de activare pentru Windows 10 și calculatorul se va transforma într-un KMS-server cu drepturi depline. Ne întoarcem din nou la „System“ tab-ul și apăsați comanda „Install KMS-Service“.

Activarea ferestre 10 (activator kmsauto cheie, - toate modurile)

În cazul în care procesul de instalare va fi finalizat, puteți afla despre el din mesajul de informații „Sistemul instalat KMS-Service». Programul poate fi închis, instalarea este finalizată.

Lite KMS-activator și aplicarea acesteia

Utilizarea unei lupe în Windows

Activarea ferestre 10 (activator kmsauto cheie, - toate modurile)

De asemenea, foarte util este instrumentul pentru a elimina actualizările de birou neutilizate. El va fi foarte potrivită, dacă trebuie să curățați sistemul de actualizările care nu aduc bune programe de suită de birou mult. De asemenea, un singur clic, puteți reseta starea de sisteme de operare la o stare nevalidă dacă doriți să experimentați cu diferiți parametri, care sunt stabilite înainte de a activa. Mai mult decât atât, folosind Lite KMS-service, puteți salva starea de activare în orice moment și restabiliți, dacă după stabilirea unora dintre noii chei pentru a activa Windows 10 cu succes activa windose nu mai este posibilă, iar la prima încercare a mers de minune.

Alte activatori pentru Windows 10

Deși KMSAuto și este cel mai popular printre toți promotorii de „zece“, în rețea poate fi găsit și alte câteva programe pentru a face față sarcinilor care le sunt atribuite. Prima dintre ele - un Re-Loader Activator. activator automat orice sistem de linie windose, care este de asemenea potrivit pentru produse de birou. Acesta funcționează foarte simplu și simplu: pur și simplu rulați executabil EXE fișiere și afișează formularul principal al aplicației. Alegerea unui produs care doresc să activeze (Windows sau Office), și faceți clic pe butonul „Activare“.

Activarea ferestre 10 (activator kmsauto cheie, - toate modurile)

Asta e - la fel ca un ceas. de modificare a setărilor nu este necesară, dar dacă vă decideți pentru a vedea ce opțiuni sunt în magazin pentru noi dezvoltatori, aceasta este o filă discret. De altfel, programul utilizează același KMS algoritmul care KMSAuto, atât de mult diferență între parametrii în comparație cu cele de mai sus menționate softiny nu veți găsi aici. Pentru a lucra cu activator necesar set fix de biblioteci .NET Framework 4.0, astfel încât să păstreze în minte.

Un alt complet util activator - este KMSpico. Rețeaua poate fi găsit ca o versiune portabilă a activator și configurare-distribuție. Principala caracteristică KMSpico - era luminos designul său atrăgător. De exemplu, pentru a începe procesul de activare este un buton roșu aprins, și un alt piktogrammki cu imaginea ei cu un semn de exclamare - este natura butonului de informații, care este apăsat pe ecran arată starea sistemului și informații cu privire la valabilitatea licenței.

Activarea ferestre 10 (activator kmsauto cheie, - toate modurile)

Activarea ferestre 10 (activator kmsauto cheie, - toate modurile)