Acum, ce pește musca, ciugulit la ce presiune peștele, ce pește musca pe ea, la care vânt

Noi cerem în mod constant întrebări care peștii sunt acum mușcătoare, ce peștii musca într-o anumită lună, la ce presiune musca de pește, unele de pește, care sunt musca la ce vânt musca de pește, în pește ce musca vreme, ce pește musca de porumb, și ce un vierme, etc. În această secțiune vom răspunde la postorayus mai multe detalii posibile cu privire la întrebările cele mai extinse cu privire la mușcătura de diferite specii de pești și obiceiurile lor și preferințele alimentare.crap

Familia Carp (Cyprinidae) - cea mai bogată familie de opinii subordinul karpovidnyh. deschiderea gurii ei mărginită de sus numai Premaxillaries care este fluidly cuplat la maxilar. Pe fălcile nu au dinti, dar oasele dinților faringelui sunt aranjate într-una, două sau trei rânduri. Pe suprafața inferioară a osului craniului este hornlike proeminență Pincushion care servește pentru măcinarea alimentelor.

știucă

Pike (Esox) - singurul gen de schukovyh speciale de familie (Esocidae) din grupul otverstopuzyrnyh de pește (Physostomi), ale căror reprezentanți locuiesc proaspete apele din Europa, Asia și America. Corpul este alungit, aproape cilindric, acoperit cu solzi fine, și care acoperă partea superioară a operculum. Capul este aplatizat cu un maxilar inferior proeminent. Gură înarmat cu o dantura foarte puternic dezvoltate.păstrăv

Trout - denumirea comună a mai multor specii de pești care aparțin familiei de somon, salmonidelor. Trout este ideal pentru prepararea multor feluri de mâncare: se poate prăji, se fierbe și se fierbe pe gratar.
Pastrav foarte bogat în omega-3 și liposolubile vitaminele A și D. În plus, păstrăvul conține o cantitate mare de solubil în apă vitamniov B-12 și piridoxină.

crap

Carp (Cyprinus carpio lat.) - pește de apă dulce din unitatea de familie crap crapi. Formulare crap - rezidențiale și semi. În primul rând trăiește în mod constant în același trup de apă, al doilea - în împrospătat părți ale mării sau lacuri, migrarea la spawn în râu. Există cazuri, deși rareori mai mult de 20 kg și o lungime de 1 m.

biban

Biban (Perca latină.) - una din familie biban 9 naștere. Caracteristici sortare: toți dinții zbârlit, stau pe palatin și vomer, limba fără dinți, două aripioare dorsale - mai întâi cu 13 sau 14 raze; fin anal cu 2 spini și prebranchial preorbital zimțată; Scales mici; cap deasupra unei raze netede, cu ochiuri mari - 7 vertebre - mai mult de 24.