Alegerea calculatorul științific

examen Calculator Calculator, calculator, cec, alegerea calculator, calculator pentru examen, pentru a verifica modul calculator, calculator științific, calculator stiintific.P recupera calculatorul pentru tine sau copilul dumneavoastră, trebuie să înțeleagă că alegerea unui calculator - lucru responsabil. A face alegerea greșită și -'ll suferă de calculator greșit.

Atenție! Important!

P azreshaetsya bucura de GEIE DPA în fizică, chimie și geografie a calculatorului neprogramabila, care ar trebui să poată calcula funcțiile trigonometrice (sin, cos, tg, ctg, arcsin, Arcos, arctg) și nu pot fi convertite cu ușurință în grilaj electronic.

Utilizarea oricărui calculator pentru examen și GIA în matematică - este interzisă!

Prin același calculator pe care să aleg? Pentru a răspunde la această întrebare, calculatoare ar trebui să fie clasificate.

Alegerea calculatorul științific

 • De fapt - o cârjă pentru creierul elevului. Folosind aceste calculatoare în liceu și universități - o greșeală.

specializate

Alegerea calculatorul științific

 • Ei au un set de funcții specifice utilizate într-un anumit domeniu - calculatoare financiare, calculatoare statistice, calculatoare medicale, calculatoare de proiecție, calculatoare de imprimare, etc.
 • cuplu distinctive: butoane criptice și etichete :-). în magazinele de vânzare cu amănuntul este aproape vândut, nu există nici un calcul al funcțiilor trigonometrice (sin, cos, tg, CTG, arcsin, Arcos, arctg).
 • Pentru majoritatea elevilor nu reprezintă valorile.

Simplu calculatoare (vechi) sau inginerie (vechi) calculatoare științifice simple,

Alegerea calculatorul științific

 • Foarte similar cu un calculator simplu, dar au un număr mai mare de funcții, cum ar fi trigonometrie. Procedura clasică de calcul, cu excepția paranteze, etc.
 • Din păcate, unii oameni cred că la examen și DPA poate fi utilizat numai de astfel de calculatoare. Nu este, dar e mai bine acest calculator decât nimic.
 • cuplu distinctive: un ecran-o singură linie. nici o tastă de navigare 1-2 * 2 este considerat ca (1-2) * 2 = -2.
 • alegere proastă. Ele pot fi folosite pe DPA și utilizare. Viteza de calcul este mult mai mic. decât cea a ingineriei moderne (calculatoare științifice).

calculatoare de inginerie moderne sau calculatoare științifice moderne

Alegerea calculatorul științific

 • Ele conțin cele mai multe dintre funcțiile necesare necesare în școală și primul an de liceu. Unele modele permit calcule statistice, calculul funcțiilor hiperbolice, calculul integralelor și diferențiale, moduri de analiză și soluții grafice, operații cu vectori și matrici etc.
 • Rata așezărilor umane, consideră că la acest calculator este mult mai mare, și - productivitate. El a numărat mult mai mult (testat pe propria mea experiență) decât științifică (inginerie) calculator simplu pentru același timp. Vor fi mai puține erori, deoarece informațiile introduse sunt întotdeauna în fața ta, ca rezultat al calculului. Motivul: informații intuitiv ordinea de intrare, modul de editare și istoria de calcul.
 • Unele modele de astfel de calculatoare au construit în sistem pentru soluția numerică a ecuațiilor pătratice și cubice și sistemele de rezolvare de ecuatii liniare pana la 3 necunoscute. Aceste oportunități - o utilizare restricționată puțin din aceste calculatoare în educație, în special în clasele primare în clasă matematică.
 • Din păcate, unii oameni, uneori, le confunda cu calculator programabil. Aceasta este - o concepție greșită. Astfel de calculatoare sunt permise pe examen și GIA.
 • cuplu Diferentierea: afișare Multi (de obicei - 2 linii), tastele de navigare (de obicei - doua pentru editare, „stânga“, „dreapta“, și două pentru navigarea prin calcule de istorie „în sus“, „jos“), nu există nici o tastă [EXE ]. 1-2 * 2 = -3.


 • Cea mai bună alegere. Performanță înaltă. Poate fi folosit la examen, și DPA. în cazul în care utilizarea de calculatoare - permise (fizica, chimie, geografie) (a se vedea ege.edu.ru.).
 • Deoarece site-ul unuia dintre companiile producătoare de calculatoare (CASIO) Secțiunea: „Certificat de RAO despre calculatoare de fitness seria fx-ES și fx-MS pentru utilizarea pe examenul de“ calculatoare științifice au ingineriei moderne calculatoare (științifice) fac: Casio, Citizen, Asistent și colab.
 • Din păcate, se întâmplă ca profesorii înșelătoare un design sofisticat și funcțiile „extra“ a acestui calculator. Ce ar o astfel de situație nu devine o problemă pentru tine - aveți posibilitatea să pre-inginerie cumpăra o rezervă simplă (științifică) Calculator, dacă știința modernă (inginerie) calculator vor fi luate departe.

calculatoare și calculatoare grafice programabile

Alegerea calculatorul științific

 • calculatoare programabile fac posibilă pentru a intra și de a executa programul de utilizator. calculatoare grafice au un ecran grafic care poate afișa grafice de funcții sau chiar pentru a afișa modele arbitrare. calculatoare grafice moderne sunt ambele calculatoare programabile. Lor deja dificil pentru a numi doar un calculator, acestea sunt mai mult ca microcalculatoare matematica.
 • Din păcate, unii oameni nu știu că utilizarea de calculatoare în examene este interzisă. inclusiv Este interzisă utilizarea lor pe examen și GIA.
 • tânăr distinctive: ecranul de dimensiuni mari (în calculator grafic) și butonul [EXE] sau [COM] în loc de butonul de obicei [=].
 • Interzis în examen și GIA. Interzis în cele mai multe examene în liceu. Motivul: ele pot fi pur și simplu reprogramat în pătuț electronic.

Calculator pentru examen și DPA

„Se acordă permisiunea de a utiliza pe examen (și DPA)

 • matematica - line
 • în fizică - un conducător și un calculator non-programabil
 • în chimie - calculator non-programabil
 • geografie - un conducător, un echer, calculator non-programabil

Calculatoarele ar trebui să furnizeze aritmetică (adunare, scădere, înmulțire, împărțire, extract de rădăcină) și funcțiile de calcul trigonometrice (sin, cos, tg, ctg, arcsin, Arcos, arctg). Calculatoare nu trebuie să ofere o oportunitate de a salva baza de date în memoria sarcinilor de examinare și soluțiile lor, precum și orice alte informații, a căror cunoaștere se verifică în mod direct sau indirect, la examen. Calculatoare nu ar trebui să ofere oportunități pentru examen în afara informațiilor în timpul examenului. Capacitățile lor de comunicare nu ar trebui să permită schimbul de informații fără fir cu orice surse externe.

Orice altceva care nu este inclusă în această listă, au și utilizare este interzisă în examen. inclusiv:

Atenție! Important!

Cu inginerie pe termen lung (științifice) calculatoare necesită cunoașterea lor, astfel încât să nu le cumpere înainte de calcule importante. În acest caz, mai bine să cumpere - inginerie calculator simplu (științific).

N De exemplu: Achiziționarea ingineriei moderne calculator (științific) pentru o săptămână sau două înainte de examen poate duce la consecințe grave în cazul în care este prima astfel de calculator în familia ta și nu este practica de a folosi.

P plătește pentru ingineria modernă calculator (științifică) în avans!

Astfel, pentru elevii de liceu și majoritatea instituțiilor de învățământ superior este de inginerie (științifică) calculator modern, cele mai potrivite.

Din păcate, unii oameni, uneori, le confunda cu calculator programabil. Aceasta este - o concepție greșită. Astfel de calculatoare sunt permise pe examen și GIA. Dar se întâmplă că acești oameni sunt profesori. Designul lor înșelătoare sofisticat și funcțiile „extra“ a acestui calculator. Ce ar o astfel de situație nu devine o problemă pentru tine - aveți posibilitatea să pre-inginerie cumpăra un calculator simplu de rezervă (științific) în cazul în moderne confiscate.

Utilizarea oricărui calculator pentru examen și GIA în matematică - este interzisă!

Verificarea unui calculator simplu și științific

N Verificări în calculator poate fi o serie de lucruri. În cazul în care calculatorul face greșeli - să efectueze calcule pe ea nu poate fi!

Calculator funcționează corect pași simpli.

Practic F, în această etapă, detectate erori în procesul de producție (asamblare). Verificarea este de a calcula câteva operații simple. Aceste erori nu sunt în general foarte periculoase, deoarece acestea sunt identificate în utilizarea destul de repede, dar sunt rare.

 • 2 + 2 = 4
 • 0 + 1000 = 1000
 • 1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 1 = 50
 • 500-555 = -55
 • 0,8-1 / 5 = 3/5 = 0,6

Atenție! Important!

Am f calculele pe acest calculator sunt esențiale, în special pentru viața și sănătatea oamenilor, - trebuie să fie inspectate în mod individual înainte de a utiliza fiecare funcție de calculator, și combinații ale acestora, ținând cont de specificul calculele, și de a face calcule pentru a produce de trei ori și pe diferite modele de diferite producători. Apropo, programe de calculator - de asemenea, există greșeli.

Verificați în matematică.

W vuchit ciudat, dar, cu toate acestea, este, trebuie doar să verificați-ne nu un calculator, dar creatorii săi, pentru că în cazul în care nu știu matematică, iar acest calculator - va fi, de asemenea, greșit. Și aceasta, din păcate, este prea. Astfel de erori sunt foarte periculoase și apar destul de des :-(

Verificați ingineria și calculatorul științific.

 • 0 ÷ 0 = Eroare Math (eroare matematică)
 • 0 ^ 0 = Eroare Math (eroare matematică) Atenție! Această eroare este comună!
 • ln (0) = Error Math (eroare matematică)
 • arcsin (2) = Error Math (eroare matematică)
 • arccos (2) = Error Math (eroare matematică)
 • e ^ ln (9) = 9

Verificați ingineria modernă și calculatorul științific.

 • 4 + 2 * 3 = 10
 • (4 + 2) * 3 = 18
 • (-8) ^ (2/3) = 4 Atenție! Această eroare este comună!
 • arcsin (ARccOS (arctg (tg (cos (sin (9 °)))))) = 9 ° Atenție! Această eroare este comună! Dar! Atunci când se calculează pe unele calculatoare poate fi dat o valoare apropiată de dreapta - nu poate fi o eroare, iar eroarea. Exemplu: 9.000000001

În localitățile suburbane!

RMV1983, în special pentru GaGa.Su