Alegerea o zi de nunta pe un horoscop - semne zodiacale

Cuplul de nunta in dragoste la prima vedere pare procedura foarte simpla, dar în acest caz, există mai multe nuanțe. Fiecare mireasa vrea nunta ei să fie cel mai bun. Acest lucru necesită nu numai o bună organizare banchet festiv, dar încă rochie de mireasa elegant, o coafura frumos, manichiura, etc. Dar cel mai important este, de asemenea, alegerea data nuntii.Multe cupluri pentru a selecta data de nunta sunt de cotitură pentru horoscopul, care ia în considerare ziua, luna, anul sau chiar un eveniment de gală. Aliniați semnul tau zodiacal la altul pentru o perioadă îndelungată va ajuta la nuntă, așa că hai alege o zi!

Cum de a alege o zi, favorabila pentru nunta?

În lumea de astăzi există multe credințe în ceea ce privește căsătoria. De exemplu, cel mai nefericit este considerat a fi căsătorit în mai sau într-un an bisect. Trebuie remarcat faptul că aceste semne au plecat din antichitate. În acele zile, de exemplu, sa considerat inacceptabil să se căsătorească în timpul unei eclipse solare sau lunare. De aceea, nu ar trebui să neglijeze poziția corpurilor cerești într-o astfel de zi importantă. Desigur, nunta este bun la orice dată, dar unele zile poate fi deosebit de succes.Zodiac determina data pentru nunta?

Unele cupluri asculta sfatul astrologilor sau să vă conectați alegând o dată de nunta. Cei care, la rândul său, a informat vineri, care protejează planeta Venus armonia, precum și duminică, care se află sub auspiciile soarelui.

O altă modalitate de a selecta o dată nunta de succes poate fi o compilație a calendarului lunar. Luna are un impact mare asupra vieții oamenilor, de aceea este recomandat să înceapă o familie în perioada de creștere lună.
zile bune pentru căsătorie sunt acelea în care luna este în semnul zodiacal al Taur, Balanta si Rac. Momentul cel mai nefavorabil este considerat a fi atunci când Luna este în semnul Vărsătorului.

Ideal pentru nunta zile lunare: 27, 24, 17, 6 și 3.
zile nefavorabile pentru a crea o căsătorie: 29, 23, 20, 19, 15, 12 și 9.

Relația dintre data zodiacului nuntii

Un factor important în crearea unui horoscop pentru nunta sunt mireasa și data nașterii mire și mireasă. Prin urmare, atunci când alegeți luna căsătoriei este necesar să se acorde o atenție celor care sunt de 3, 4, 6, 9 și 10 luni de la naștere. Având în vedere datele, iar mireasa si mirele va alege luna ideala pentru o familie.