All-inclusive sau ultra all inclusive în Turcia pentru a alege

Turcia este renumit pentru recreere sale conceptului de „All Inclusive“ pentru dragostea ei pentru concetățenii noștri. Acest tip de vacanță este menită să asigure că nu te-ai gândit unde să mănânce și când, și pur și simplu se bucură de vacanta.„All inclusive“ este inclus în acest concept?

Un sistem de „All Inclusive“ inventat înapoi în anii '50, în Caraibe, unde este foarte popular. Cu toate acestea, cea mai mare popularitate, ea încă găsit la hoteluri din Turcia. La urma urmei, cele mai multe hoteluri din această țară sunt orientate doar să se odihnească pe sistemul „all inclusive“. Acest concept presupune cazare la hotel, mese de trei ori pe zi, exclusiv băuturi alcoolice de producție locale, precum și cocktail-uri de la ei.

All-inclusive sau ultra all inclusive în Turcia pentru a alege

De asemenea, este necesar de animație, divertisment pentru toate gusturile, spa și alte servicii. Cu cat stea-hotel și teritoriul său, serviciile gratuite pe care le oferă mai multe. Aceasta sarbatoare este potrivit pentru cei care doresc să se relaxeze de grijile și planurile să se rostogolească întreaga vacanță la piscină sau pe plajă și nu doresc să-și petreacă timpul în căutarea pentru piețele locale și restaurante."Ultra All Inclusive": de ce ar trebui să aleg?

În cazul în care „All Inclusive“ include mese și alcool de producție exclusiv locale, nutriție „Ultra All Inclusive“ între cele trei mese, vi se va oferi o gustare (cafea, ceai și deserturi), mai multe tipuri de alcool străine și o gamă largă de servicii suplimentare gratuite. Plătiți un pic in plus pentru „ultra all inclusive“, veți obține un maxim de servicii gratuite și facilități ale hotelului, care sunt cazați.

Cum de a alege un hotel pe un „all inclusive“?

1. Primul lucru pe care ar trebui să acorde atenție - lista de servicii pe care hotelul oferă gratuit. Aceste informații pot fi găsite pe site-ul sau în cataloage. Dacă aveți de gând să joace tenis sau de a practica yoga în dimineața, și pe conceptul de „all-inclusive“, acest serviciu este oferit gratuit, are sens să plătesc suplimentar pentru prefixul „ultra“.

4. Amplasarea hotelului. Dacă este un hotel mic și situat în centrul stațiunii, puteți alege sistemul „all inclusive“ și accesul la piața locală de a mânca fructe locale sau pentru a încerca alimente neobișnuite la restaurante locale. Dar dacă totuși un hotel este într-o zonă retrasă, departe de viața plină de viață a stațiunii, este întotdeauna mult mai ușor de a alege un mai scump „Ultra All Inclusive“.

Privesti versiunea mobilă a site-ului. Upgrade la versiunea completă a site-ului.