Am decis să verifice zahărul din sânge

Oleg Guru (3610), închis în urmă cu 6 ani

Lyudmila Sukhorukova Sage în urmă (18781) 6 ani

In special pentru controlul nivelului de zahar din sange de diabetici este analiza, numit profilul glicemic. Sângele este luat de 5 ori pe zi, la ore regulate. Apoi, medicii arata ca nivelul de zahar din sange variaza pe tot parcursul zilei, de urmărire schimbarea zahărului sub influența produselor alimentare, precum și pentru controlul terapiei cu insulină. Dar această metodă este folosită nu foarte des, numai în cazuri de boli acute. Dacă totul este relativ suficient de normala 1-2 măsurători pe zi la domiciliu. În primul rând, un nivel normal de zahăr din sânge nu depinde de vârstă.


Dar diferă în funcție de rata de tehnica de prelevare a probelor de sânge (de la degetul / din vena, sânge / plasmă).
In mod normal, de zahăr din sânge capilar (degetului) jeun 3.3-5.5 mmol / l, despre diabet vorbesc când zahărul și 6.1 de mai sus. stare intermediară ( „pre-diabet“) este declarat la 5,5-6,0 zahăr.

Norm când desen de sânge dintr-o venă (în laborator) și plasma capilară (ultimele modele Johnson and Johnson glucometre companie) - aproximativ 12% (rata de repaus alimentar la 6,1, diabet - 7.0 de mai sus).

Dacă efectuat „sarcina de zahăr“, cu 75 g de glucoză (care recent nu este considerată obligatorie pentru diagnosticul diabetului zaharat); - norma pentru sânge din deget (și atunci când se iau de sânge dintr-o venă în laborator) prin 2 ore - până la 7,8 mmol / l, diabet - peste 11,1 mmol / l (7.8-11.1 mmol / l diagnosticat "pre-diabet").In absenta simptomelor evidente pentru diagnosticul „diabet“ trebuie să fie cel puțin dublu față de detectare corespunzătoare nivelului de zahăr (pentru „pre-diabet“ - doar o dată).

Ancheta trebuie realizată pe fondul unei surse de alimentare convențională (fără diete speciale) și în afara oricăror boli acute (răceli, traume, infarct miocardic, și orice similare).

Ariciul Inteligenta Artificiala in urma (426095) 6 ani

Măsoară zahărul în dimineața pe stomacul gol

Ursul de Master în urmă (1704) 6 ani

Postit, apoi, după 2 ore după masă

Svetlana Luminat în urmă (34118) 6 ani

măsoară în dimineața pe stomacul gol, rata de până la 5,5. apoi 2 ore după masă, rata de până la 8 și la culcare, rata de pana la 6

Tamara Gânditor în urmă (8353) 6 ani

Măsuri de zahăr de trei ori pe zi: dimineața pe stomacul gol și de 2 ori în 2 ore după o masă.

Kajakas Supreme minte acum (108482) 6 ani

Una dintre cele mai frecvente afecțiuni legate de diabet este redus de zahăr din sânge - hipoglicemie. Acest fenomen are loc atunci când zahărul din sânge scade sub satisface nevoile organismului. Motivul pentru acest lucru poate servi ca o întârziere în consumul de alimente, adoptarea unei doze prea mari de insulină sau alte medicamente, exercitii fizice intense. În acest sens, fiecare persoană cu diabet zaharat ar trebui să aibă întotdeauna la îndemână un contor de glucoza din sange, ceea ce permite identificarea în timp util a abaterii de la nivelul zahărului din sânge de la norma.
Reducerea de zahăr din sânge la pacienții cu diabet zaharat pot dezvolta din cauza proastei functionari a rinichilor, precum și ca urmare a pierderii în greutate drastice. În aceste cazuri, este deosebit de important să se păstreze indicii în nivelurile de zahăr din sânge sub control. Necesar pentru a monitoriza îndeaproape starea corpului, atunci când organismul pacientului cu diabet zaharat in curs de diferite tipuri de modificări (dieta, foame). Boala se poate arăta complet dintr-un sfert neașteptat.