Am visat că mă căsătoresc ce să se aștepte

Se crede că să se căsătorească într-un vis - un semn bun. Dar, experți în interpretarea viselor nu este atât de optimist configurat. Se pare că această viziune are mai multe interpretări.„Dacă am avut un vis pe care am fost căsătorit, ce înseamnă asta?“ - experți în vise, care descifrează le auzim la această întrebare destul de des. Se pare că acest vis este foarte frecvente. Pentru a descifra corect, ar trebui să încercați să vă amintiți toate detaliile viziunii de noapte.

În acest caz, importanța, chiar și cele mai mici detalii. În cazul în care tânăra a avut un vis pe care ea se căsătorește bine - în realitate așteaptă noroc, fericire și o mare iubire. Dacă într-un vis ea a oferit mâna și inima ei - în viața reală totul înapoi la normal în curând.

Dacă ai avut un vis pe care un prieten sa căsătorit -nayavu femeie de așteptare pentru a avea succes în toate eforturile sale, precum și de dezvoltare a carierei. Foarte des, femeile adulte au vise în care sunt căsătoriți de pe fiica sa. În realitate prevestește o separare rapidă de la orice rudă. Se crede că, dacă visul de căsătorie vise văduvă, este încă mulți ani va rămâne singur.

semn rău este o viziune în care ea se vede într-o rochie de mireasa. Ar putea însemna că așteaptă în curând boala ei. Admirați o rochie de mireasa in oglinda - un semn că ea este destul de activ în relațiile romantice. Ea este mândră de corpul ei și de foarte multe ori se schimbă admiratori. În acest caz, tânărul trebuie să fie atent, pentru că în curând viața ei turbulentă poate fi supusă condamnarea oamenilor familiare și nefamiliare.

Pentru a vis de o viață fericită căsătorit - pentru a găsi fericirea în realitate, și pentru a muta în sus pe scara carierei. Curând seful vor aprecia toate lucrările și efort, și va oferi o nouă poziție.

Femeile de multe ori rândul său, la un specialist cu tratament similar. „Am visat că am fost căsătorită cu dușmanul meu. Ceea ce mă așteaptă în realitate?“ În acest caz, răspunsul este evident. în viața reală tânăra de așteptare pentru o căsătorie cu persoana neiubit.

În cazul în care fata a avut un vis, căsătorit, și în curând a devenit o văduvă - așteptare ei treaz pentru un test serios. Experții spun că această viziune poate însemna doar că, în realitate, tânăra doamnă preia prea multe responsabilități cu care nu se poate ocupa. Anularea nunta lui într-un vis - un semn rău. Un vis prevestește că ea va face o serie de acțiuni care nu duc la nimic bun. Văzând un vis, trebuie să ia în considerare mai atent toate acțiunile sale și de a le controla.Târziu în somn, la propria sa nunta - o pierdere. Dacă o femeie căsătorită visează nunta ei, iar degetele ei erau nici un inel de nunta - treaz de așteptare pentru trădarea ei de către soțul ei iubit. Ea are nevoie să ia o privire mai atentă la relația lor. Poate că au ajuns la un impas și trebuie să facem ceva să reînvie vechile sentimente. Puteți găti soțul ei o surpriză, sau să-l invita la o cina romantica. Într-un astfel de caz, ca o căsătorie, nu există fleacuri. Asta a fost lung și fericit, ar trebui să surprindă mereu sufletul tau pereche, face totul pentru a evita plictiseala.

Dacă o persoană tânără are un vis pe care ea face o propunere în căsătorie pentru un iubit - în realitate este distribuit uniform forțele. Poate, este luat pentru ceea ce este complet irelevant. În acest caz, ar trebui să ia în considerare cu atenție acțiunile lor. Nu este nevoie să continue lucrările omului, atât acasă, cât și în relațiile personale. Intră în somn respingerea unei persoane dragi - la separarea de urgență de la el. În acest caz, separarea nu va fi ușor. Tinerii exprima reciproc revendicările acumulate.

„Am visat că am fost obtinerea căsătorit cu un străin, sau că voi căsători cu un văduv Ce înseamnă asta.?“ - sunt întrebați de multe ori fetele un specialist. Astfel de vise prevesti frustrare, boala rudelor apropiate.

De o importanță deosebită sunt unele detalii ale ceremoniei de nunta, care gestionează amintesc de dormit. De exemplu, te vezi într-un vis cu un buchet de mireasa in mainile - un simbol de nemulțumire față de relațiile lor cu sexul opus în viața reală. Poate că, în realitate, tânăra doamnă un deficit catastrofal de atenție de sex masculin. Ea vrea să o invite la o dată, face complimente. La urma urmei, fiecare fată tânără care are nevoie de atenție și îngrijire. În acest caz, visul este un avertisment că este în viața mea este de a face ceva greșit. Ar trebui să-și reconsidere comportamentul lor și să devină mai feminin, blând. Apoi, în apropiere de prietena viitoare ar trebui să meargă la nunta ei.

Vedeți-vă într-un vis frumos cu coafura nunta - creșteri salariale de bani, obținerea unui câștig mare. semn rău este o viziune a unei femei încercarea de pe inelul de logodna altcuiva. În realitate prevestește eșec și posibilitatea de a repeta greșelile altora. Poate că femeia ar trebui să ia o privire la viața ta și să trăiască de acum înainte numai propriul lor destin. Se pare că pentru interpretarea viselor este importantă, chiar și atunci, când trece la ceremonia de nunta. Se crede că, dacă o fată visează despre modul în care ea se căsătorește în toamna - ea se va căsători cu un om foarte bogat, demn. La urma urmei, în zilele de demult sa decis să joace nunta în acest moment al anului. În primul rând, a fost foarte convenabil, deoarece după recolta de toamnă nu au avut probleme cu ce să pună pe o masă festivă. În al doilea rând, a fost considerat un semn bun, prevesti o viață bogată și fericită.

Este important să înțelegem că visele sunt o reflectare a gândurilor umane. Și, după ce fata a avut o căsătorie de vis, este necesar să se analizeze cu atenție dorințele și acțiunile și pentru a înțelege ce vrea de la viata.

Am visat că mă căsătoresc ce să se aștepte
Am visat că mă căsătoresc ce să se aștepte