Amintiți-vă toate (1990) - Uita-te online

Amintiți-vă toate (1990) - Uita-te online

total Recall

În 2048 viața unui simplu muncitor Doug Quaid Man plictisitoare și monotonă. Prin urmare, într-un fel pentru a se distra, el a decis să folosească o parte din serviciile pe care pentru o anumită taxă trimite impulsuri la creier crea iluzia că este - cealaltă persoană trăiește o altă viață interesantă.Totul este bine, dar după sesiune, Doug este absolut imposibil să se înțeleagă cine este el cu adevărat, un muncitor simplu sau care deține toate artele marțiale și arme de comando. Frica lui, el a vrut să-l omoare, sezon deschis pe el, chiar și soția iubită, el încearcă să-i sucesc gâtul. Acum, în scopul de a supraviețui în această situație, este necesar să se amintească, să-și amintească totul ...

Vreau să văd Colecții supravegheate

Uita-te on-line

A se vedea, de asemenea,

Amintiți-vă toate (1990) - Uita-te online

Amintiți-vă toate (1990) - Uita-te online

Amintiți-vă toate (1990) - Uita-te online

Amintiți-vă toate (1990) - Uita-te online

Amintiți-vă toate (1990) - Uita-te online

Amintiți-vă toate (1990) - Uita-te online
Arnold Schwarzenegger

Amintiți-vă toate (1990) - Uita-te online


Sheron Stoun

Amintiți-vă toate (1990) - Uita-te online
Rachel Tikotin

Amintiți-vă toate (1990) - Uita-te online
Ronni Koks

descărcare

Iată cum să nu revizuiască filmul - încă sălbatic ușor de reținut. Astfel de perplexând inversări de complot, atât de neașteptat Babahanov pe cap, cu un club, atât de mult a inventat chips-uri - bine, doar un film mare!
La vizionarea unui film, amintiți-vă „luni“. Strugatski și Privalov călătorie în lume descrie viitorul - bine, amintiți-vă, o fată frumoasă gol de tragere două pistoale în păr negru urât, au ocupat zona de la vest la virusuri est -razumnye roboty.oblast, străinii au dreptul de a răzbunare prima noapte. Deci, bun venit în lumea ficțiunii occidentale, care Strugatski ne-a spus aproape totul!

Capodopera de film.
Practic există o mare greșeală în scena cu o hologramă. Toate sunt împușcături în jurul și trage. În primul rând, ca o ambuscadă nu care nu este mare, pentru că în probabilitatea de a lovi propriile lor. În al doilea rând, cu atât mai mult este o hologramă, atât de multe gloanțe și nimeni nu a trecut prin holograma și nu intra în lui.

Puternic, cult de film. Îmi amintesc, în 92-părea - foarte mult. A devenit după vizionarea un remake - plictisit, m-am întors și am privit din nou aici cu adevărat o capodoperă. Cel mai mare scor!

Remake este, în general complet galimotya timp chiar nu-l deșeuri. Mai bine acest film din nou peresmotrt!

Nu este o parodie, ci mai degrabă performanța. Apropo, un spectacol minunat!

număr nespecificat de ori vizionat deja filmul și nu a încetat să admire. În el sunt toate, într-un cuvânt - capodoperă.

Ștergeți memoria mea și arată din nou filmul. )

Dorința Foolish. Am să vină adevărat - snitched pe cap la amnezie. Parțial restaurat, dar nu se poate parțial - nu-mi amintesc.
Ceva dintr-o dată, ceva mai târziu. Ceva (începutul relației cu fata) - prea târziu (crezut că nu am fost interesat, și nici măcar nu-mi amintesc).
Dar filmul se uită de două ori. Visul idiotul împlinit. )

Mai mult, deoarece Verhoeven nu a fost frică să dea libertatea de imaginație. Ie El a creat un oraș pe Marte cu viața și specificitatea lui. Remake nu a trăit destul de până la original din cauza asta.

pentru că este numit "Total Recall" =)))
care a ajutat vă amintiți =)

Da! =)) Film care returneaza memoria !!

uitat ambele opțiuni sunt supuse mai mari, dar jocul încă Schwartz din carton, în opinia mea, ambele opțiuni au dreptul de a exista, dar povestea mai bine și vartej.

Și ce au Total Recall este o altă opțiune.

în împușcat timpurie)) și fotografiere și syuzhetik, dar chiar acum.

filmets Excelent)) .. Schwartz și Piatra ca întotdeauna pe partea de sus! și altele asemenea)) .. Nu, bine, întrebări)).

Arată mai multe comentarii

Pentru a adăuga comentarii, trebuie să fiți înregistrat și autentificat.

720 răspunsuri, la 7 minute în urmă

2.935 de răspunsuri, la 12 minute în urmă

377 răspunsuri, 26 minute în urmă

Acum 224 oră răspuns

Acum 311 răspunsuri oră