Aplicati aerografie pe corp cu mâinile lor

Aplicati aerografie pe corp cu mâinile lor

Aplicați Airbrushing pe masina ta nu este de fapt prea dificil. Pentru munca, vom avea nevoie de un compresor, furtun, aerograf, șervețele umede, solvent, șmirghel cu diferite uruială, lacuri și întăritor și, desigur, vopsea. În funcție de metoda de aplicare, am putea fi, de asemenea, un aparat util de lustruire și după acestea, și banda buclă de obicei, pasta de lustruire, etc. film.Să vedem cum un aerograf pe o figură specifică, deoarece este aplicată pe capota unei masini. Pe alte părți ale corpului aerografie se realizează într-un mod similar, diferența poate fi doar ușoare nuanțe. Interesant, modelul poate fi aplicat atât pe componenta corpului deja vopsite, iar în timpul vopsirii sale. Dacă ne-am pus pe capota deja pictat, este necesar să se pre-mate.

Primul lucru pe care trebuie să determine care cifră va fi aplicată. Apoi, el a tăiat o matrita. Astăzi, devin tot mai populare șabloane multi-colorate, care sunt de unică folosință după utilizare, acestea ar trebui să fie aruncat afară. este posibil să se aplice carton obișnuit, și hârtie, film, folie de plumb cu găuri pentru modelul de repetiție, și alte materiale care pot fi folosite în acest scop (a se vedea. foto) pentru fabricarea stencil.

Aplicati aerografie pe corp cu mâinile lor
Aplicati aerografie pe corp cu mâinile lorÎn primul rând practică pe hârtie, cauzând figura ei și încercând să reflecte umbrele. Imaginea Umbre ar trebui să acorde o atenție deosebită, deoarece aceste piese sunt trase mult mai dificil. În cazul în care proporția de ieșire de succes, ceea ce face o matrita. Apoi fixați la elementul de corp cu ajutorul benzii adezive. Nu uita despre lucrările preliminare care urmează să fie efectuate înainte de a aplica aerografie. Hota trebuie să fie curățate și degresate, apoi, dacă este necesar, îndepărtați solul negru și re-aplică amorsa.

Pe primerul nu ar trebui să salvați, este mai bine să utilizați de înaltă calitate triplă. Trebuie avut grijă să grund și vopsea pentru a dizolva în mod corespunzător, pentru a alege numărul corespunzător de straturi și intervalele cerute între ele. După ce se usucă hota pisa grund pentru vopsire. Apoi ștergeți cu o suprafață tratată cârpă umedă și se aplică fundație. Și numai după ce pot fi montate pe șablon.

Utilizați cel mai bun pistol de pulverizare aerograf în schimb, deoarece acesta din urmă nu dă un strat foarte gros de vopsea, care este apoi dificil să egalizeze grosimea modelului. Dacă nu aveți un aerograf, nu vă faceți griji, vom lucra pistol de pulverizare. După ce a fost aplicat vopseaua, se usucă stencil, apoi aplicați părțile rămase ale desenului.

Procesul este într-adevăr nu e mare, trebuie doar să fii atent și atent. Pentru cea mai bună experiență, aproape de perete, puteți atârna o imagine de probă, și din când în când să se consulte cu el. Plus alege o iluminare bună, care ajută la locul de muncă.

Acest exemplu arată o metodă simplă de airbrushing, care foloseste nativ auto capota culoare și contur negru convenționale. După ce a fost aplicat desenul, este posibil să se dea o strălucire imitație folosind vopsea albă.

Poate părea că suprafața mată a imaginii nu arata prea expresiv, dar nu este necesar să se acorde o atenție specială. După ce a cauzat Airbrushing capota șterge cu o cârpă umedă și apoi se aplică straturile de lac. Dacă doriți, puteți, de asemenea lustrui.

În film, aerograful, aplicat pentru 130 de autoturisme. Am ceva pentru a vedea și ceva pentru a compara!

Vă recomandăm lectură:
  • Don crește puterea turbinei Mâner
  • Generatoare Modernizarea „a zecea“ familie
  • Modernizarea trunchi modele „zecimi“
  • Sistemul de evacuare Metallokompensator
  • Înlocuiți roata de personal în mașina lui
  • Modificarea lumina de fundal gama de culori la „zeci“
  • Schimbarea culorii aparatorilor la „zeci“
  • Schimbarea lumina în cabina mașinii

Distribuiți prietenilor: