Aplice cu diagrame tesatura mâini și imagini pentru copii

Aplicarea țesutului ajută lucruri vechi obține oa doua viață. Ea poate decora vechi tricou, rochie guler. Aplicarea țesutului rukamidobavit aroma lor în interiorul casei tale. Și, desigur, ar fi o mare formă de co-creație cu copilul dumneavoastră.Aplicațiile de țesut sunt diferite: de mână, atunci când aveți nevoie de propriile detalii SEW mână Appliqué între ele, cu ajutorul unor mașini pentru a coase și cel mai simplu mod de a începe este mai bine, lipire piese de material folosind un adeziv special. Creați-vă propriile mâini tesatura applique cu mâinile este foarte ușor, citiți articolul nostru suficient.

Aplice cu diagrame tesatura mâini și imagini pentru copii

aplicelor Fabric este cel mai bine pentru a alege un durabil, luminos. Toate piesele recoltate înainte de lipire este necesară pentru a pune pe o tesatura de fundal și se taie în jurul croirea fină sau markerul. lipici stick ordinare sau PVA nu sunt potrivite pentru acest tip de echipament. Este nevoie de un adeziv special topit la cald sau bandă adezivă.

plece de lucru finit pentru o zi, astfel încât acesta este complet uscat, după care ea poate decora interiorul, de exemplu, camera copilului, ca și pentru copilul este foarte important atunci când văd alte persoane munca sa și să-l laude. Acest lucru va motiva copilul să continue să se implice într-o astfel de activitate.

Cum de a face aplicarea pe material?

Să începem cu cel mai simplu tip de aplicații de țesut. Vom face pisica.
Pentru aceasta avem nevoie de:

 1. foarfece
 2. Câteva resturi mici de lână (negru, alb și roz)
 3. panglica de satin
 4. Ochii din plastic (2 bucati)
 5. Paiete mari de flori în formă de

stofa de cap negru tăiat pisoi clapei alb - botul și gol roz pentru a face în interiorul urechilor și a nasului, așa cum se arată în această fotografie:

Aplice cu diagrame tesatura mâini și imagini pentru copii

Cu ajutorul clei special tesatura lipici toate articolele noastre, ochi lipici animale mici și flori de paiete cum ar fi arcul la ureche.

Din panglica de satin face un arc și lipici la partea de jos a cererii. Ia un loc de muncă concediu pentru o zi, până când se usucă adezive.Cum de a face aplicarea pe o față de pernă „Owl“?

Acest lucru vă va aduce copilul appliqué nu își pot permite, deci trebuie să fie sigur să-l ajute. Fluxul de lucru a lua interesant pentru copil, dacă alegeți schemele și modele pentru copii.

Instrumente și materiale:

 1. foarfece ordinare și zig-zag
 2. substrat special pentru aplicații în țesut
 3. ace
 4. butoane
 5. benzi
 6. Câteva resturi de material textil (acestea trebuie să fie diferite unele de altele)
 7. pâslă
 8. Adeziv pentru aplicații de tesatura
 9. Molyneux (filet)

Pentru a face foarte tesatura pernă avem nevoie de un pătrat de 30 x 30 cm + unul câte unul, a se vedea rezerva cusăturii pe toate laturile pătratului. De asemenea, avem nevoie de două dreptunghiului pentru partea din spate a produsului. Inaltimea lor ar trebui să fie de aproximativ 20 cm Asta se întâmplă .:

Aplice cu diagrame tesatura mâini și imagini pentru copii

Taie fiecare element, traduce-l tesatura si se taie din nou. Din pâslă ramuri tăiate și cioc. Toate șabloanele sunt realizate într-un singur exemplar, în plus față de corpul nostru bufniță: are nevoie de 2 modele. Necesare pentru a rezerva indemnizație spațiu de 1 cm.

Duplica toate piesele folosind substratul de fier.

Aplice cu diagrame tesatura mâini și imagini pentru copii

Acum acceptate pentru corpul bufniță. Am conecta cele două modele pe dos, fixați un cod PIN. În continuare, vom pisa în jos, lăsând o deschidere pentru a transforma pe dos.

Foarfece zig-zag taie centimetri in plus in detalii, care a rămas pe fața agățare a cotelor.

Owl călcate corpului și fire ace pentru a atașa pernă, se macină aceste elemente cu o față de pernă, alegând o funcție specială mașină de cusut pentru aplicații de țesut. Zdrobesc părțile rămase ale Bufnița corpului, trebuie să avem.

Pasla tăiat întuneric două cercuri mici, acesta va fi elevii bufniței. Lipiți-le folosind un adeziv special.

Coase la frunze ramură.

Puteți coase cililor nostru bufniță. Pentru a face acest lucru, să ia firul de cusut și un ac de cusut. După aceasta va capsate doar de cusut picioare mașină bufniță. Cu păsări de curte, am finalizat:

Aplice cu diagrame tesatura mâini și imagini pentru copii

Pe pernă ar trebui să fie chiar și o altă Birdie. Noi coase detaliile la tesatura lipici pe fundal lipici cioc de textile, vopsea și elevii cu vopsele speciale pentru tesatura. Aripi coase de mână.

Cererea este finalizată, se va face numai în sine față de pernă.

Acest proces de fabricație în sine, deși complex, dar fascinant. Ei pot face cu copilul tău, să-l consolideze posesiunile foarfeca abilitățile, să le arate cum se poate lucra cu o mașină de cusut. A face o pernă nu va lua o mulțime de timp, dar veți obține final bucată frumoasă și elegantă de mobilier. Fotografii se pot ridica pe gustul tau pentru aplicarea, există o mulțime de modele gata făcute, de exemplu, sunt după cum urmează:

Aplice cu diagrame tesatura mâini și imagini pentru copii