Ar putea fi alergic la apa - cauza alergii și simptome

Există mai multe tipuri diferite de alergii, printre care sunt cele mai neașteptate. Acestea includ alergic la apă. Se pare că organismul uman percepe negativ baza vieții.Ar putea fi alergic la apă? Prima mențiune cu privire la alergie la apă au fost făcute în 1964. In timp ce boala se numește akvagennaya urticarie. Faptul că compoziția chimică a apei variază în funcție de sursa acesteia. Pe lângă structura de bază - oxigen și hidrogen celelalte elemente prezente în apă. Ele pot provoca alergii la om.

Cauzele de alergie la apă

De exemplu, apa pentru curățare este clorurat și clor poate provoca reacții alergice la om. Caracteristica principală a acestei este reacția pielii sub formă de pete roșii și erupții cutanate, însoțite de mâncărime severă. Mai mult decât atât, clor iritant pentru plămâni, astfel încât organismul poate răspunde la aceasta tuse care declanseaza ulterior dezvoltarea astmului.Purificată cu apa de clor poate determina o persoana la dezvoltarea altor boli. Compoziția apei de la robinet este inclusă în cantități mici, substanțe care sunt utilizate în gospodării pentru îndepărtarea petelor și înălbire. Impactul negativ progresivă a acestor substanțe poate fi semnificativ în decurs de câțiva ani. Oamenii care beau apa de la robinet, după un timp, va primi o defalcare în tractul gastro-intestinal, cancer tiroidian, infertilitate, sanatate dentara saraci.

Mulți experți au fost de acord în unanimitate că o astfel de apă este cauzată de alergia la slăbirea imunității suprarenala din cauza transferat, rinichi, ficat, ingestia anumitor medicamente.

Uneori, apa de la robinet de curățare sub standard facilitează pătrunderea în ea a impurităților care pot provoca reacții alergice. Cu toate acestea, în unele persoane pot provoca alergică de contact cu apa - si apa din surse naturale.

Metode de tratare a alergiilor

Toate persoanele care suferă de alergie la apă. crescută de histamină și imunoglobulina E. Tratamentul lor implica luarea antihistaminice ca unguente, geluri, tablete. Unii alergice trece prin ceva timp (de la 30 la 60 de minute) după încetarea contactului cu apa. Ca și în orice alergie, totul depinde de reacțiile individuale ale persoanei.

Vestea cea mai interesantă