Articole - Microsoft OneNote 2018 o nouă versiune a notebook-digital

Articole - Microsoft OneNote 2013 o nouă versiune a notebook-digital

Microsoft OneNote - program de mult mai puțin populare din pachetul Microsoft Office decât Word, Excel sau PowerPoint, deși se dezvoltă atât de activ. Asta pentru că esența ei este pentru majoritatea utilizatorilor nu este foarte clar: în Word creează documente de tip text în Excel - foi de calcul, și PowerPoint - prezentare, de ce atunci nevoia OneNote? In aceasta revizuire, vom încerca să vorbim despre rolul programului, ca parte a Microsoft Office și ia în considerare inovațiile care au apărut în noua versiune.Articole - Microsoft OneNote 2013 o nouă versiune a notebook-digital

Articole - Microsoft OneNote 2013 o nouă versiune a notebook-digital

Lucrări în OneNote începe cu crearea de notebook-uri. Pot exista câteva: școală de lucru,, personal, și așa mai departe. Notebook-uri sunt formate din secțiuni și pagini și secțiuni, la rândul lor, pot fi grupate. De exemplu, un notebook numit „Studiu“. Ea are un grup de secțiuni: „Biologie“, „Istoria“, „Literatura“, și altele. În fiecare grup există secțiuni „Curs 1“, „Curs 2“ și mai mult, iar fiecare secțiune are o pagina „Rezumat“, „Tema“, „lista de literatură suplimentară“ (adăugând că paginile pot avea trei niveluri de cuiburi pentru simplifica în continuare informații). Programul vă permite să creați o structură destul de clar de note care îl face ușor de a trece de la o notă la alta. Pe notebook disc local arată ca un dosar, acesta reproduce structura programului: grupuri de partiționare sunt foldere imbricate și partiții în sine - în format de fișier ONE. In plus, fiecare dosar conține un format de fișier ONETOC2, care stochează informații despre structura și vă permite să deschideți un notebook în program.

Articole - Microsoft OneNote 2013 o nouă versiune a notebook-digital

Structura notebook-ul de pe discul local

Articole - Microsoft OneNote 2013 o nouă versiune a notebook-digital

Continuând, vom menționa o altă diferență asociată cu notebook-uri. Când vă aflați în versiunile anterioare ale Microsoft OneNote a crea un notebook pe Internet, un set de instrumente pentru a edita aceasta a fost oarecum limitat în comparație cu convenționale, și este clar - cartea trebuie să fie afișată corect în versiunea online a serviciului, în timp ce tehnologia web a rămas în urmă desktop- . Până în prezent, OneNote Web App este îmbunătățit în mod semnificativ, și, deși el are mai puține funcții în comparație cu versiunea desktop, dar afișează notebook-urile sunt absolut identice. Deci, lucrează la notele din OneNote, puteți însuși în nici o limită și să fie sigur de a fi întotdeauna în măsură să le acceseze în browser. Aici vom adăuga că, la fel ca alte software-ul suita Office, Microsoft OneNote permite editarea în colaborare de note în timp real.

Articole - Microsoft OneNote 2013 o nouă versiune a notebook-digital


OneNote Web App

editarea paginilor în Microsoft OneNote diferit de orice alt program. Utilizatorii sunt utilizate pentru a forma de editare vizuală, care vă permite să introduceți text, selectați-l într-un fel, pentru a formata o pagină, inserați link-uri, imagini, tabele, în unele cazuri - elemente media. Pe baza acestui principiu, aproape toate programele de stocare a informațiilor, inclusiv Evernote. Cu toate acestea, lucrurile sunt diferite în OneNote. Există o pânză pe care o puteți adăuga o varietate de blocuri de informații și de a le muta complet liber, fără a face referire la orice frontiere. De exemplu, puteți pune în orice loc al cursorului și tipul în text, apoi mutați blocul în lateral, se adaugă o imagine și trage pe ea toate săgețile de mână. Această abordare imită foaia cea mai obișnuită de hârtie, în cazul în care puteți, fără nici o ezitare că o remiză sau scrie în orice loc (mai ales dacă alegeți un design pagină șablon într-o celulă sau interval). Dar, desigur, pentru că OneNote - notebook-uri digitale, posibilitățile sale sunt mult mai larg, pentru a lipi până fișiere și multimedia.

Pe bara de instrumente, există trei secțiuni, în cazul în care toate butoanele pentru a lucra cu obiecte pe pânză, „acasă“, „Insert“ și „Egal“ (ține cont de faptul că, la fel ca în alte programe ale suitei de birou, pe comenzile panglică pot fi schimbate). Pe principalele instrumente de afișare pentru formatarea textului, la fel ca și în Microsoft Word, precum și etichete. Tag-uri sunt adăugate în partea laterală a textului și vă permit să-l selectați vizual, și totuși ele pot fi folosite atunci când caută note. tag-uri treizeci disponibile Inițial - „de afaceri“, „întrebare“, „definiție“, „contact“, „sursă pentru articolul“ și altele; În afară de acestea, puteți crea propria dvs. - puteți veni cu o etichetă de titlu, selectați pictograma, culoarea fontului și evidențiați text, în scopul de a procesa informațiile așa cum doriți.

Articole - Microsoft OneNote 2013 o nouă versiune a notebook-digital

- fișiere care pot fi stocate pe computer sau deschise la pagina OneNote atașată.

Articole - Microsoft OneNote 2013 o nouă versiune a notebook-digital

Lucrul cu multimedia în OneNote pus în aplicare nu este foarte convenabil - nu există nici măcar bara de derulare

mare rol în OneNote ocupă instrumentele de desen, dar folosirea lor este convenabil doar dacă aveți o tabletă grafică sau, așa cum este acum a devenit posibil, dispozitivele cu ecran multitouch și stylus-ul pentru a porni. Luați notițe scrise de mână sau trage cu mouse-ul, după cum știți, nu foarte confortabil. Programul vă permite să alegeți un stilou, sau configurați-le - puteți alege grosimea și culoarea pen-ului și de a schimba modul de selectare a modului stilou. Prezent și gumă de șters pentru a șterge elementele inutile. Foarte important, textul scris de mână poate fi transformată în tastat - în tehnologia OneNote de recunoaștere a textului este integrat în imaginile. Acesta funcționează destul de bine și înțelege și română. Apropo, recunosc textul, nu poți doar note scrise de mână, dar, de asemenea, pe toate imaginile inserate și documentele, atunci când utilizați căutarea programului, arată și imaginile prea.

În Microsoft OneNote funcționează OCR

O atenție deosebită este acordată segmentului dezvoltatorilor de utilizatori care fac matematica. În OneNote este un mod special de recunoaștere a simbolurilor matematice de note scrise de mână, în plus, programul vă permite să încorporați pe liniile de web, formele si grafica, conține un set de simboluri și ecuații gata făcute. De asemenea, are un ecuații speciale Designer, în cazul în care aveți posibilitatea să utilizați o varietate de simboluri matematice.

Articole - Microsoft OneNote 2013 o nouă versiune a notebook-digital

Microsoft OneNote este perfect pentru matematicieni

Articole - Microsoft OneNote 2013 o nouă versiune a notebook-digital

Panoul de selecție notebook-ul este acum situat în altă parte

În al doilea rând - note pot fi acum deschis în modul ecran complet, făcând clic pe butonul corespunzător din colțul din dreapta sus. Acest mod nu afișează nimic altceva decât o notă - convenabil pentru a vizualiza sau text dactilografiere în ea, dacă nu aveți nevoie de instrumente suplimentare. Există, de asemenea, comutator bine pus în aplicare la alte note - puteți deschide alte notebook-uri, secțiuni și pagini de meniu pop-up.

Articole - Microsoft OneNote 2013 o nouă versiune a notebook-digital

- să ia un ecran de tăiere (captura de ecran);

- Introduceți un exemplar tipărit al documentului software de birou deschis sau browser;

- a crea o nouă notă în marja, care este ceva de genul un autocolant.

Articole - Microsoft OneNote 2013 o nouă versiune a notebook-digital