Așa cum am deschis primul meu magazin, creați magazin online-te de la zero

idivpered.ru> Noutăți> Așa cum am deschis primul meu magazin online

Așa cum am deschis primul meu magazin, creați magazin online-te de la zero
Primul meu magazin online a început cu concedierea și auto vânzări pentru prima achizițieAșa că vreau să împărtășesc cu voi experiența deschiderea primului său magazin online și să-l clar cum se face.

Vezi clar ce greșeli am făcut și ce acțiuni au dus la o creștere. Sunt sigur că cineva dintre voi care post va ajuta, de asemenea, să aleagă calea cea dreaptă de dezvoltare și de a face mai puține erori la începutul și dezvoltarea inițială a copilului dumneavoastră.

Împărțit în mai multe etape primul traseu din:

  1. Incubarea de idei
  2. Studiu de nișă;
  3. Înregistrare de afaceri;
  4. Achiziționarea de bunuri;
  5. Marca și site-ul de dezvoltare;
  6. Prima vânzare;
  7. Transferul treptată de externalizare completă și vânzare;
  8. Punctul principal pe care vreau să vă transmit, dragi cititori.

Am lucrat în liniște într-o operațiune fără praf angajat, care a adus prosperitate, care să permită acoperi de câteva ori pe an pe mare, au o mașină și nu se deda la achiziții mici.

Dar apoi a venit ideea. Așa cum a fost planificat, am dorit sa cream un magazin online pentru cadouri și lucruri care nu sunt doar de interior și de a colecta praf și sunt utilizate în mod constant de către proprietar, aducându-l bine. Da, ideea, care și-a bătut deja cu totul de alte magazine online. Dar cel mai important, cum să se aplice mărfurilor! Același lucru poate fi vândut în moduri diferite, cu diferite majorare și prezintă un potențial cumpărător ca fiind complet diferite produse.

Desigur, cele mai multe din gama, care a fost interesant pentru mine, în România, în principiu, și nu a existat nici un interes să se angajeze în revânzarea a fost mai mult și mai mult. Absorbit în gama de magazine de peste mări și a compara prețurile din România și în același China. Am fost placut surprins de modul în care puteți câștiga pe toate acestea.

Am început să cultive ideea și cred că a gamei viitoare de magazin online de cadouri.

Așa cum am deschis primul meu magazin, creați magazin online-te de la zero

Înregistrare legală, livrare, capital de start-up

Am decis să deschidă complet în mod oficial. Și am decis să deschidă IE la USN 6%.

În total, pentru înregistrare, am dat 7000 de ruble. Dacă faci cel mai mult, este încă mai ieftin. Acest preț include deja de înregistrare IP, deschiderea unui cont bancar, servicii notariale. Întregul proces de la depunerea la obținerea certificatelor și a altor lucrări în mâinile lui a durat aproximativ 2 luni. În general, vă puteți întâlni într-o lună, dar eu nu sunt în mod special în grabă la acel moment, ca au existat multe alte lucruri care nu tolerează întârziere.

Contabilitate deoarece sunt deschiderea PI în MoeDelo. pe care le recomanda. Mult mai ușor de viață!

Apropo, mă bucur că am început să lucreze în mod legal și de la începutul activității sale. pentru că am avut mai multe șanse de a dezvolta afacerea. Fără IP nu am putut organiza în mod corespunzător de livrare, primirea de plăți on-line, și multe altele.

Da, într-unul din articolele sale, am spus că „puteți gusta, și apoi să decidă dacă este sau nu este deschis în mod legal“, dar nu-mi pasă de faptul că, încă de la începutul lucrărilor privind sistemul de alb.

Livrez externalizată.

depozitul Geografic este situat în Sankt Petersburg, o parte din bunurile din biroul din Moscova. Livrarea la Moscova am dat IM-logistica (transport + 4 ex centru la momentul respectiv), livrarea București am dat Navigator Courier (numai de livrare prin curier) și livrarea la expedierea la centru am dat SamZaberu (magazin de cumpărături - singurele pe piață într-o astfel format la momentul respectiv). Toți banii pentru bunurile aceste societăți sunt transferate în contul.

După un an de muncă, am refuzat să-IM logistică și SamZaberu și complet a mers sa lucreze numai cu Navigator-Courier, care a acoperit întreaga livrare România. Convenabil, toate „trade-in-o singură fereastră.“ În modul în care interviul cu proprietarul serviciului de curierat: partea 1 și partea 2.

Start-up de capital, am împrumutat aproape complet, chiar și în ciuda faptului că am vândut mașina mea. Aici am comis, în general, mai multe erori brute.

Eroare №1. Credite și eliminarea incorectă a capitalului.
- Am vândut mașina și a luat credit. A fost o sumă decentă de bani și am comandat prea multe bunuri și, cred că o mulțime de a plăti pentru însăși dezvoltarea site-ului. Restricțiile privind finanțele ajută adesea să ia decizii mai bune;
- Am luat un împrumut și doar apoi a început să se înregistreze IP, uita-te pentru furnizori și așa mai departe. Ca urmare, a fost nevoie de mai multe luni și la momentul lansării de aproximativ 30% din împrumutul a fost returnat băncii. Banii sunt pur și simplu ars;
- Dar tu ar ști ca împrumuturi și lipsa de bani motiva muta fund și de a căuta soluții la probleme și sarcini. Dacă aș fi avut bani în vrac, aș fi uitat la o mulțime de lucruri cu totul diferit;
- O parte semnificativă a profiturilor a mers la viața și rambursarea împrumuturilor. A fost o greșeală de concediere de la locul de muncă, nu am putut obține toate reinvestit înapoi în magazin.

testare de nișă

Nu l-am testat în capul meu a fost o înțelegere clară că bunurile mele trebuie să cumpere! La urma urmei, el este atât de cool, de mare, este atât de ușor de a da, și el aduce o mulțime de distracție

De asemenea, am citit un plus imens este faptul că aproape toate din gama mea viitoare în România a fost pur și simplu nu sunt reprezentate.

Eroare №2. gama clienții nefamiliare.
Da, cred că este greșeala mea, pentru simplul motiv că aceasta este prima afacere pentru a deschide cu un sortiment de destul de dificil, deoarece:
- Nu există nici o înțelegere clară a modului de a promova mai bine acest produs;
- Au fost companii, care ar putea fi ghidate;
- gama a fost complet nou pentru a, și costă o mulțime de efort pentru a explica cumpărătorului de ce au nevoie de acest produs;
- A fost imposibil să înțeleagă și să evalueze cererea pentru intervalul imediat următor în mod eficient.

Asta este, după cum ați înțeles, nu există nici o testare, nu am cheltui o nișă. Am ales ceea ce îmi place, și a căutat modalități de a furniza toate aceste lucruri pentru mine la București.

Ca achiziții organizate

La început, toate curățat achiziționate în China.Cu siguranță prea multe ori o problemă similară a apărut: ce mod mai bun de a livra din China în România, și chiar a mărfurilor vamale normale a trecut. Ei au încercat toate căile, din rusă post / EMS vămuirii oficiale a mărfurilor, și în cele din urmă am optat pentru optim pentru mine pret / calitate / viteză. Și, după cum sa dovedit, în viitor, nu a pierdut.

Adevărul este că 100% din produsele achiziționate din China a dat atât plusuri și minusuri. Plus majore. capacitatea de a pune o marjă mare, dar principalul dezavantaj. lung, așteptați și este posibil ca nu toate vor ajunge.

Eroare №3. Toate achizițiile sunt doar în China.
A fost chiar mai distractiv, a fost una din greșelile mele din acest post. Din momentul plății până la primirea de bunuri a avut loc cu aproximativ 2 luni, în medie. Prin urmare:
- Având în vedere lipsa de înțelegere a cererii, a fost greu pentru a prognoza de vânzări;
- a vândut bine deloc ceea ce am asteptat
- 2 luni de livrare puternic deprimant;
- Alte contra aici.

De asemenea, un alt avantaj imens. care urmează să fie menționat în ceea ce privește lucrul cu China: o gamă uriașă, în care este ușor să se înece. Și pentru magazinul de cadouri a fost de mare ajutor.

Astfel, prin realizarea primului proiect major, am decis să fac site-ul și crearea brandului.

Marca și site-ul de creare

logo-ul de dezvoltare

Selectarea numele de domeniu corespunzător, și eu, împreună cu proiectantul a început logo-ul de design. Undeva în a șasea repetare a editări pe care le-am încă versiunea finală a logo-ului și a trecut la pregătirea identității corporatiste.

dezvoltarea site-ului

Desigur, am început să caute dezvoltarea adecvată printre cunoștințele lor. După mai multe întâlniri, compania a constatat că, în cele din urmă și începutul dezvoltării site-ului. La momentul de dezvoltare, ne-am stabilit capacul pe un site care informează cumpărătorii despre începutul planificat și scurt a oferit cunoștință cu sortimentul. De altfel, PAC a ajutat să înceapă de vânzare aproape imediat, așa că am recomandăm să-l atârnă pe scena de dezvoltare a site-ului

Acest lucru acum recomand să se pregătească prototipuri, scriind termenii de referință și mai mult. Apoi am știu chiar despre asta știu și pur și simplu a spus că am nevoie de un magazin de bilete și totul. Dar acum ai un pas cu pas plan pentru crearea site-ului. pe care îl recomand să-l folosească!

Designerul a atras, am aprobat, trimis la aspectul, și este programat să ruleze. Mi se părea că totul este bine și doar super, cu toate acestea:

Eroare №4. Dezvoltarea necorespunzătoare a unui site.
Mi se părea că totul este sub control. Cu toate acestea, nu am furnizat nicio specificație tehnică sau prototipuri complete de proiectare. Briflist a fost doar descrie dorințele mele. Ceea ce acest lucru a condus la șase luni de la lansare și funcționare:
- am dat seama că nu este pur și simplu nevoie de jumătate din funcții suplimentare;
- interesele clientului nu sunt luate în considerare;
- Checkout a fost teribil;
- Am fost surprins de faptul că toate comenzile face cu gradul de utilizare similare.

Dezvoltarea totală a site-ului si logo-ul ma costat aproximativ 120 000 de ruble.

Și acum vreau să-ți spun cum am atras pentru prima dată publicului și despre prima comandă.

primele vânzări

Nu voi uita niciodată prima vânzare a primului său magazin online. Aceasta a fost o comandă pentru 290 de ruble, am fost de a lua metroul prin oraș pentru cumpărători. Ea mărturisesc sincer, am fost destul de surprins de faptul că am fost aruncat în aer în a doua zi să vină și să aducă bunurile în mod gratuit pentru 290 de ruble direct la ea acasă. Și este cu livrare gratuită!

Dar nici măcar nu le poate imagina bucuria, fericirea și creșterea universală m-am simțit atunci. După ce a petrecut o viață în activitatea mercenar, prima dată când am câștigat bani pentru propria afacere. Și nu a contat că a fost doar 290 de ruble. Dar a fost primii bani câștigați de mine!

Și apoi a fost o perioadă de acalmie.

Poate că acest lucru este familiar pentru unii cititori sentiment atunci când a lansat un proiect proaspăt, realizat de clasa superioara, si tu stai si stai. Fără comenzi, și aproape nici un ban.

Familiar, nu-i asa? Și îți dai seama că trebuie făcut ceva, și nu știi.

După câteva luni, am început să se ridice în liniște pe șine și sunt deja decizii mai informate și să ofere rezultate mai bune.

Dar, de la început m-am concentra pe calitatea serviciilor și de fidelizare a clienților. Pentru a face acest lucru, utilizați coduri promoționale, o scrisoare către clienți, acestea și alte lucrări, ceea ce a dus la bun performanța comenzilor repetate telefona.

Trecerea la externalizare

Dându-și seama că am fost unul devine tot mai dificil să se ocupe de volumul actual al comenzilor, am început să caute oportunități de a transfera cel puțin o parte a lucrării este externalizat.

La acel moment, am văzut următoarele procese care urmează să fie delegate:

Cred că de mult interes în sine transferul acestor sarcini nu va provoca, mai ales că el a fost nedureros și liniștită.

În momentul de față, magazinul vândut.

concluzie

De la începutul unui magazin online, iar pana acum a fost făcut, și a făcut o serie de erori. Nu-i pentru a ajunge oriunde

Dar este vectorul cel mai corect forma de eroare pentru dezvoltarea în continuare și de ajutor pentru a înțelege în mod clar ce funcționează și ce nu.

Așa cum am deschis primul meu magazin, creați magazin online-te de la zero

Ivan, vă mulțumesc foarte mult pentru critica. În sine deja se confruntă cu faptul că Google Reader va termina în curând, așa că am trecut la Feedly.com, care ar putea la fel de bine să colecteze toate abonamentele + sincronizare instantanee pe care le au cu Google Reader. Despre FACEBOOK verifica de ce nu sunt trimise la înregistrarea, înainte de începerea lucrărilor :)

Vă mulțumim din nou!

Buna ziua Andrew! Mult timp nu a scrie, și este articolul tău mă spodvigli pentru a crea IM. O mulțime de tine în cazul în care soglasin, osobennoprital acel articol si chinta-am văzut. Toate kanechno bine, dar cred că ar trebui să indice cu siguranță o lingură mare de gudron despre tine încă nu a spus, probabil, pentru că este pur și simplu nu stalknulis cu ea ca eu, indexare prin Yandex. Cerințe pentru unic a fost conținut pe care am 19.000 articole, cred că nu este nevoie de a explica în continuare aici :) si eu sunt de șase luni, cu site-ul neproindeksirovanym :). Norocoși sunt cei care nu au mai mult de 2-3 mii de posturi.

Stas, vă mulțumesc!
Google te uiti, bine indexate. Dar Yandex are 250 de pagini în toate. În sprijinul accesat? Cere conținut unic?

Julia, vă mulțumesc! Am dat întotdeauna acest loc de muncă și au cunoștințe SEO pe această temă la acest nivel, așa că nu am încercat să trișeze sau de a folosi metodele negre de promovare. Așa că nu vă spun nimic nou pentru tine :)

Înțelege corect, vreau să se expun la obiective.

Eu doar, cred că mulți vor fi interesați în analiza dinamicii performanței financiare pe un exemplu concret ...

Vă așteptați la acest magazin online de cadouri este foarte interesant pentru a afla justificată dacă funcționează acum? Și cât de mult timp a trecut pe care ați luat la indicatori comparabili cu salariul, care a fost preparat mai devreme?

Da, el a justificat așteptările lor, deși nu prima dată. Introduceți parametrii care sunt compatibile cu salariul, a venit destul de repede, dar problema era că ocuparea forței de muncă permanentă nu a fost acolo, și o parte din profitul am petrecut o viață și nu reinvestit înapoi ca ar trebui să fie.

Da uzh.Ya experimentat practic același lucru, dacă luați drum voi pachet pe raft, și a învăța să mânuiască un buget!
Vă mulțumesc pentru sfaturi

Natalia, întinde sau nu este complet până la tine :)
Și da, care urmează să fie angajat, puteți continua în condiții de siguranță. Dar, cu siguranță, există subtilități dacă lucrează în serviciul public.

Vă mulțumim Andrew pentru un site interesant și util.
Mergând pentru a deschide un magazin online. În prezent, site-ul este în construcție. Se negociază cu furnizorii de bunuri și servicii.
Este surprinzător faptul că există probleme și provocări în cazul în care nici măcar nu cred că ei vor.
Din păcate, nu am nici o educație economică sau juridică. Am colecta informații cu privire la rețea.
Cum te-ai face față cu obiectivele economice și juridice în stadiile inițiale?

1. Documentele pentru mărfurile care nu au cerut
2. Certificatele, prea
La început, nu am verifica mers singur și nimeni nu a spus nimic. Întreaga gamă punct, ca și cu produse electronice, cum ar fi faptul că nu ar avea o plimbare.

Și o altă întrebare: ce este în continuare cea mai buna metoda pe care ați ales pentru achiziționarea de bunuri din China

„Cu siguranță prea multe ori o problemă similară a apărut: ce mod mai bun de a livra din China în România, și chiar a mărfurilor vamale normale a trecut. Ei au încercat toate căile, din rusă post / EMS vămuirii oficiale a mărfurilor, și în cele din urmă am optat pentru optim pentru mine pret / calitate / viteză. Și, după cum sa dovedit, în viitor, nu a pierdut. „Și dacă trebuie să furnizori din China pentru a intra într-un contract sau pur și simplu să le cumpere ca un utilizator normal și revinde? La urma urmei, trebuie să existe dreptul de a vinde un anumit produs?

Andrei, Buna ziua. Vă mulțumesc pentru articolul dvs., am studiat cu interes. Vreau să deschidă lor. Am un bun furnizor en-gros de îmbrăcăminte pentru copii în China. Prețurile sunt foarte atrase de, dar, de asemenea, modul în care Maxim preocupat de livrare și taxe vamale. Aș fi foarte bucuros dacă vă împărtășiți experiențele Dvs. cu privire la aceste probleme.

Andrew, vă mulțumesc pentru site-ul dvs. - o mulțime de informații utile și importante. Am o întrebare despre primele vânzări. Înțeleg că nu deranjez cu casierul de la început, dar cu serviciile expres, de asemenea, a început să lucreze imediat. Așa cum au făcut primele vânzări? Fără o chitanță?

Alex, am tipărit chitanțele și a pus ștampila lui.

Andrey Rodionov, în cazul în care nu un secret, ceea ce a fost valoarea primei achiziții în China?