B) definirea interesului asigurabil, ceea ce este un interes asigurabil, fără de care asigurare

Britanicii de asemenea, cred că, odată ce plata se face în numerar, iar interesul asigurabil trebuie să fie un material, natura proprietății. interes asigurabil există în cazul în care circumstanțele referitoare la subiectul de interes, poate provoca daune persoanei în cauză, inclusiv să-l priva de unele beneficii. Luați în considerare, de exemplu, că fiul unui dependent, care este tatăl unui cerșetor, nu are un interes suficient pentru a asigura viața tatălui său, din moment ce moartea fiului tatălui său nici pagube materiale vor fi cauzate. Cu toate acestea, fiul, care este foarte dependentă de tatăl poate asigura viața tatălui său, după moartea sa, el va fi lipsit de mijloacele de subzistență.Cu toate acestea, atât în ​​țara noastră și în multe alte țări europene se apropie de asigurarea este mai puțin pragmatică. Se crede că moartea unei persoane dragi, în nici un rău caz, indiferent de situația lor financiară, iar prejudiciul poate fi cel puțin parțial compensată de plata unei sume de bani.

Prin urmare, regula privind caracterul obligatoriu al interesului asigurabil de proprietate nu ne-am folosit. Interesul pentru păstrarea viața unei persoane iubite putem fi asigurate în orice caz, indiferent de relația fizică cu el.

interesului asigurabil, așa cum am văzut, nu trebuie să se bazeze pe orice drepturi ale persoanei în cauză în ceea ce privește interesul pentru acest subiect.

Persoana la care mărfurile pentru păstrarea în siguranță a acestor produse nici un drept, dar are un interes în conservarea lor, deoarece eșecul de a conserva bunurile va afecta nu numai bunurile, dar, de asemenea, proprietatea acelei persoane.

Un interes similar este organizarea de bunuri de transport care transportă.

Pentru prezența interesului asigurabil nu este în mod necesar la un eveniment asigurat persoana în cauză și-a pierdut ceva.Dacă cineva prin acțiunile lor provoca daune la altul, a cauzat prejudiciul nu a pierdut nimic, dar el are datoria de a compensa victima pentru prejudiciul cauzat, iar proprietatea este grevat (într-o anumită măsură legată) la această taxă. Apariția acestei taxe este numită responsabilitate. În cazul în care responsabilitatea nu se pune, persoana responsabilă, iar proprietatea va fi liber de sarcini. În consecință, lipsa de responsabilitate creează avantaje și prejudicii apariției sale și persoana căreia răspunderea poate fi atribuită potențial, este interesat de faptul că responsabilitatea nu a apărut. Prin urmare, responsabilitatea poate fi asigurată, în ciuda faptului că persoana în cauză, proprietatea nu este redusă atunci când are loc o responsabilitate.

O situație similară este și cu asigurarea pierderilor posibile de la parteneri rea-credință, cum ar fi asigurarea datoriilor implicite. În cazul în care nu rambursarea datoriilor creditorul nu pierde nimic - și-a pierdut proprietatea nu ca urmare a unui accident, pe cont propriu înainte de a avut loc evenimentul de asigurare. În cazul în care cazul de asigurare creditorul nu pierde și nu obține ceea ce trebuia pentru a obține interesul său și nu de a păstra proprietatea și rambursarea veniturilor pierdute.

interes asigurabil trebuie să existe în momentul încheierii contractului de asigurare, dar apoi poate să dispară și, în acest caz, de asigurare expiră, cu toate acestea, ca și în timpul vieții de interes în protecția oferită, aceasta trebuie să fie plătit. Prin urmare, la încetarea contractului de asigurare ca urmare a încetării interesului de asigurare a primirii contribuțiilor rămâne cu asiguratorul.

Banca a emis un împrumut pentru un an și o lună după ce a încheiat un contract de asigurare, în cazul neîndeplinirii obligațiilor termenul de finalizare. perioada contractului de asigurare de un an, de asemenea. În conformitate cu termenii acordului de împrumut debitorul are dreptul de a rambursa împrumutul înainte de termen, iar el a profitat de acest drept de a rambursa împrumutul timp de două luni înainte de termen, și anume, trei luni înainte de data de expirare a contractului de asigurare. Contractul de asigurare expiră la momentul rambursării creditului, astfel încât să asigure există deja nimic, iar banca are dreptul de a primi de la asigurătorul înapoi 25% din taxa plătită ca acoperirea de asigurare a fost furnizată de către bancă timp de nouă luni, asigurătorul a avut un borcan de trei sferturi din serviciile comandate și, prin urmare, are dreptul la 75% din contravaloarea primită.