Banca BNP Paribas - produse și servicii ale băncii, ratingul băncii, adresa sediului central și oficial

Serviciul de asistență pentru clienți

Opinii de servicii bancare Scrie un comentariu

A doua oară a fost confruntat cu atitudinea mitocănesc angajaților. La transferul de plata de împrumut de pe card.Așa cum sa explicat de către angajații Băncii de Economii de BNP Paribas. Cu această ocazie, de asteptare fata si începe să vorbească într-un mod grosolan, respectiv, încep să vorbesc în mod automat în același ton, în cele din urmă, după ori 2 de apel, au trecut nervii mei, pentru a treia oară a vorbit soțul meu și a fost, de asemenea, șocat de asprimea angajatului, mai interesant pentru a apela la banca pentru a afla problema, și vă spun.

Sincer - au ezitat. Și sună și trimite SMS-uri de zi cu zi. Mai mult decât atât, în cazul SMS-uri.

Nu contează, București

Acest cetățean chemat în camera 8-952-77-085-35, a lovit-mă insulte, într-o manieră amenințătoare. El a cerut de la mine rambursarea datoriei în temeiul acordului. Vă rugăm să luați măsuri. datoria mea, eu nu neagă, dar această atitudine nu este acceptabilă pentru angajații băncii.Galantsev Andrey Aleksandrovich, București

Nu am fost niciodată un client al băncii Paribas. Și sigur, niciodată nu va fi. Doar pentru că eu nici măcar nu.

În acest caz, tubul cu încăpățânare tăcut. Poate că e un truc de marketing, dar am furie nu este de ajuns! Poate într-o zi nu poate sta și vysskazhu feedback cu privire la această bancă mat. Chiar în receptor tăcut!

Sunt sigur că mulți se confruntă cu banca. și acum într-adevăr am regreta.

test de teribil, iar răspunsurile nu arată

Am încercat pentru a obține un loc de muncă, mai întâi ca întotdeauna interviul a avut loc, așteptați apelul a fost invitat să studieze totul și personalul nachalos.Uzhasny preda rău, ei doresc să învețe o mulțime de lături, un test teribil, și despre testarea pur și simplu nu răspunde la nici spectacolul de groază în care ați făcut greșeală, un foarte ciudat unul bank.Obeschayut plătească mai mult

Sa întâmplat, nu am fost în stare să facă o plată. Dar eu caut suma dreptul de a plăti.

Banca a scăzut apeluri, cum ar grosolănie în calitate de agent al băncii nu a auzit, el ma sunat și a spus că femeia veche cu memoria am este rău, amenințat cu moartea peste mine și rudele mele, cum ar fi apelurile sunt primite, iar persoana mea de contact. Apelarea aceleași persoane și este reprezentat de diferite imenami.K Pe cine contactez să se plângă și cui? Această mizerie !!