Bare cum să înceapă, ce mușchii lucrează

Bare cum să înceapă, ce mușchii lucrează

Îmi cer scuze pentru absență îndelungată, locul de muncă a doua săptămână, fără zile libere, destul de epuizat ... Astăzi voi continua să blog.

În cele din urmă a venit iarna reală, și să se angajeze în stradă a fost destul de rece. Am mers pe jos pe barele orizontale de stradă după locul de muncă, și, astfel, după metrou. Se pare că te scot din căldura în frig, și chiar și atunci când să stea pe bara, partea inferioara a spatelui este dezgolit și, în general, în mod normal, lovituri. Termică și poate salva fliska. Hang bara orizontala la domiciliu - de asemenea, o opțiune bună.Deși, există o grabă de a înscrie pe un leneș / obosit, și porniți pe pista de la bar, angajat în frig și știu că nu sunt încă un slăbănog. Repet: doar nu fie un prost și să se îmbrace adecvat pentru a nu transpira și nu SuperCool.

În cele din urmă, există baruri și săli de sport. Care participă sau sunt de planificare pentru a achiziționa un abonament, asigurați-vă că să acorde o atenție la una dintre cele mai bune runde!


Bazat pe experiența mea, vă spun cum să începeți. Primul antrenament poate fi dificil să stoarcă, chiar de 1-2 ori. Trebuie să facem totul încet și foarte atent, astfel încât să nu rănească articulațiile umerilor. Fara mult efort trebuie să faci patru abordări. Data viitoare când vă sunt susceptibile de a fi în măsură să arunce o repetiție în fiecare set. În general, primele progrese pe barele merge destul de repede.

Ce muschi sunt cele mai lucrate, vei înțelege durerea ei a doua zi după un antrenament. Ideea este că aceasta va fi: pectoral majore, triceps și deltoizii din față.
Bare cum să înceapă, ce mușchii lucrează

1. mușchiul pectoral.
2. deltoidul frontal.
3. Triceps.

Dacă vorbim mai detaliat despre muschii implicati, atunci am rănit cel mai mult partea exterioară a pectoral mare, cu capul clavicular pectoral mare (figura de sus este evidențiată în albastru) și pectoral în mijlocul pieptului. Aparent, toate în mod individual, așa cum este larg crede că dips mai implică grinzile inferioare ale mușchilor pectorali.

Bare cum să înceapă, ce mușchii lucrează


Judecând după sentimentele mele, la momentul de exercitare și de a doua zi după aceasta, Căderi - un exercițiu foarte bun pentru cei care doresc să facă piept larg și plat.

Și câteva cuvinte despre tehnologie. Din lățimea plăcilor este dependentă de distribuție a sarcinii între mușchii. San extensive îngust triceps. , Trebuie să se aplece ușor înainte pentru a încărca mai puternic piept și așezați coatele pe părțile laterale. trebuie să stai dreapta pe tricepsul pentru a împinge-up-uri, și coatele ar trebui sa „arate“ înapoi. Cu profunde push-up-uri (atunci când barele sunt în nivelul de axile) peste mușchii pieptului implicate. Prin urmare, flotarile puțin adânci peste triceps pompat.

sportivii cu experiență sunt sfătuiți să se concentreze asupra fazei negative - care, întâmplător, se aplică tuturor exercițiilor. Este necesar să se scufunde încet la corpul de blocare inspirației în partea de jos, timp de 2 secunde si sa expirati puternic se stoarce în poziția superioară. Doar primul cuplu fără mișcări bruște!

Sfaturi de la Hardgainer.RU. ca „a pus stoarce“ PECS pe barele. „Când următorul ascensorul complet va fi imposibil să coboare încet la cel mai jos punct și apoi du-te până la înălțimea maximă. Se repetă. Atunci când o astfel de funcție repetarea parțială a mușchilor pectorali, care sunt responsabile pentru îndreptarea umerilor comun și aducând mâinile încă valabile, iar mușchii pectorali sunt complet întind între repetiții. "

Și, în sfârșit, fac primele exerciții la paralele, iar apoi pe bara. Obosit după brațul pull-up vă puteți opri pentru a efectua un maxim de bare.