Birdhouse cu mâinile cum să facă fotografii, desene și dimensiuni

Birdhouse cu mâinile cum să facă fotografii, desene și dimensiuni

Pot face o Birdhouse cu mâinile? Desigur, da.

Dacă v-ați gândit deja despre decorarea casei teren agricol destul de mici pentru păsări, apoi a verifica afară articol.Ea spune povestea a ceea ce este posibil să se facă o Birdhouse, și ce instrumente ar trebui să fie utilizate în cursul producției sale.

Deși casa pentru păsări, făcute de mâini omenești, se numește în mod tradițional casa Starling, trăiesc în ea poate nu numai grauri, ci și alte tipuri de păsări.

Este vorba despre acele tipuri de păsări, cum ar fi țâțe, bullfinches, vrăbii, privighetori, și așa mai departe. Doar rândunelele preferă să trăiască în cuiburi, care au fost făcute în mod direct de acestea.

De multe ori, pasarile sunt gradinari ajutoare în lupta împotriva diferitelor insecte, capabile să strice calitatea culturilor și pentru a reduce în mod semnificativ valoarea sa.

Birdhouse cu mâinile cum să facă fotografii, desene și dimensiuni

Pentru a „invita“ păsările trăiesc pe teritoriul zonei suburbane sau de grădină, este necesar să se creeze pentru ei un mediu confortabil pentru viață și să-i hrănească în mod regulat.

Cum sa faci o Birdhouse pentru păsările cu mâinile lor? Pentru a începe, trebuie să decideți ce dimensiune va fi o casă pentru păsări și cele mai bune de pe site-ul său pentru a instala.

Rețineți că, în funcție de tipul de parametri de păsări ar trebui să se schimbe. De exemplu, spre sânii acasă ar trebui să fie nu mai puțin de treizeci de centimetri înălțime și cincisprezece centimetri în lățime (așa cum este ilustrat).

Pentru a crea un Birdhouse „medie“, care va fi capabil să trăiască sau să viziteze diferite păsări, ar trebui să se bazeze pe dimensiunea generalizată.

Diametrul orificiului de la robinet - un orificiu de intrare amplasat pe peretele frontal al casei - nu trebuie să fie mai mică de cinci centimetri.

În plus, multe specii de păsări nu au labele de tenacitate necesare, astfel încât acestea nu pot obține întotdeauna în interiorul Birdhouse fără o scară specială.

Această capcană plasată sub un robinet găuri, pot fi de dimensiuni diferite - de la mici, potrivite numai pentru aterizarea păsărilor, precum și solid, care să permită organizarea și zona de aterizare și o zonă alimentatoare de configurare și adapatorilor.

După încheierea producției de Birdhouse cu mâinile lor asamblate birdhouse ar trebui să stea. Acesta poate fi plasat atât sub streașină de clădiri, și copaci.

Inaltimea optima la care ar trebui să fie amplasate făcută Birdhouse este de trei - șase metri de la nivelul solului.

Faceti o Birdhouse pentru păsările în propriile mâini poate fi un copil al companiei. Efectuarea de case pentru păsări poate fi o modalitate foarte bună de a stabili un contact cu copilul și să explice copilului că natura de necesitatea de a avea grijă de.

Desigur, ai încredere în copilul dumneavoastră de a lucra cu un ciocan sau puzzle nu este necesar, dar poți să-l învețe să clei obiecte sau lăsați-l pentru a decora casa rezultată pentru păsări folosind materiale decorative.

„Jurnal“ în caseta de cuiburi, situate pe suprafața frontală trebuie să fie în direcția vântului.

Asigurați-vă de locuințe de instalare pentru păsări trebuie să fie într-o zonă umbrită, la adăpost de lumina soarelui.

În plus, poziționarea cutiei de cuibărit ar trebui să fie de așa natură încât să împiedice accesul la o varietate de animale de pradă mici, de exemplu, pisicile domestice, care cu siguranță nu ar fi nici o problemă să mănânce pradă interesantă.

Cum sa faci o Birdhouse clasic?

pasăre case frumoase, cu dimensiuni confortabile pentru a găzdui cele mai multe tipuri de păsări de dimensiuni medii, pot fi realizate din lemn.

Birdhouse cu mâinile cum să facă fotografii, desene și dimensiuni

Acordați atenția asupra faptului că nu este necesar să se aleagă de conifere. Sub influența diverșilor factori care secreta rasina aromatice, care va speria pasarile.

Realizarea unui Birdhouse realizat din placaj cu propriile lor mâini nu este recomandat pentru motive similare.

Acest material, fabricat folosind impurități chimice pot produce toxine dăunătoare pentru păsări. În plus, placajul este rate scăzute de economisire a căldurii.

Materialul ideal de unde se poate face un Starling frumos, confortabil și neobișnuit - lemn de esență tare.

Pentru a depune pentru păsări a fost confortabil, pisa urmează doar suprafața sa exterioară și interioară lăsat în stare brută.

Cum mai bine de a face cu mâinile lor desen Birdhouse? diagramă a alerga viitorul casei poate fi pe suport de hârtie sau direct pe lemn.

Pentru a se conforma cu dimensiunile corecte ale pieselor, ar trebui să utilizați o riglă și pătrat.

Casa clasică pentru păsări (diagrama foto), care pot vizita ca graurul și privighetoarea (sau altă pasăre mică), este compus din șapte părți:

 • două suprafețe laterale, a căror lățime variază în termen de cincisprezece centimetri;
 • capac fațadă și peretele posterior (dimensiunile tipice sunt de douăzeci și treizeci de centimetri);
 • fund (cincisprezece cu cincisprezece centimetri).

Birdhouse simplă, care poate face propriile mâini, pe baza schemei propuse vor avea următoarele opțiuni:

 • lățime - douăzeci de centimetri;
 • adancime - cincisprezece - douăzeci de centimetri;
 • înălțime - treizeci de cm.

Birdhouse cu mâinile cum să facă fotografii, desene și dimensiuni


Cum sa faci o Birdhouse cu mâinile? Pentru a construi o casă confortabilă pentru păsări, ar trebui să înceapă asamblarea cu compus frontal și pereții laterali.

Ulterior a făcut designul în formă de U poate fi deja conectat la partea de jos, un acoperiș și un perete posterior. Atașarea mici (și nu întotdeauna piesele necesare, cum ar fi scara și așa mai departe.) Ar trebui să fie la sfârșitul asamblării.

Să acorde o atenție la faptul că intrarea se află în partea din față a casei pentru păsări trebuie să se facă în prealabil, înainte de asamblarea pieselor.

Cum de a fixa piesele Birdhouse? Pentru a pune în aplicare planificate mai bine de a folosi cuie obișnuite și un ciocan.

Unghiile trebuie să fie gol, astfel încât între toate pălăriile în cele din urmă a fost aceeași distanță.

Sub Lethke trebuie să sosească dimensiune rampă selectată. Dacă nu doriți să genereze o scară completă, apoi o gaură mică sub robinet găuri și se introduce un diblu ușor din lemn, care va servi ca o zonă de aterizare pentru păsări.

Multe specii de păsări nu sunt întotdeauna auto curat casa ta din gunoiul acumulat în ea. Prin urmare, acoperișul capitalului Birdhouse în valoare de a face amovibil pentru a ajuta pene „eliminarea“ în casă, dacă doriți.

Este demn de amintit faptul că „o vizită“ la grauri, potârnichi și alte specii de păsări ar trebui să fie numai în absența proprietarilor, să nu-i sperie și să nu ajunge să iasă din casă pentru totdeauna.

Curățați Birdhouse este recomandată o dată pe sezon, să nu se confunde intervenția păsărilor în viața lor.

Cum sa faci o Birdhouse temporară din resturi de materiale?

Dacă doriți să faceți o Birdhouse, dar nu au materialele necesare pentru producția sa, pentru a începe cu ea, a crea o opțiune temporară, care poate fi înlocuită cu o constantă în orice moment.

Birdhouse cu mâinile cum să facă fotografii, desene și dimensiuni

cutie de cuiburi originale pot fi realizate din carton. Dacă alegeți un material de înaltă calitate, cu o densitate mare, este posibil să se creeze o casă pentru păsări, unde pot trăi pentru un sezon fara probleme.

Pentru a îmbunătăți fiabilitatea cuibului din carton, este posibil să se consolideze în continuare materialul sau mai multe straturi de pastă rezistentă la apă peste film.

Conducerea crearea unui astfel de Birdhouse simplu.

Pentru munca aveți nevoie de următoarele materiale:

 • Foi din polietilenă de înaltă densitate cartonului ondulat;
 • amidon alimentar;
 • apă;
 • laminat autoadezive hârtie;
 • clei;
 • material de etanșare;
 • sfoară subțire.

Pentru a începe să genereze ziduri goale, acoperișul și podeaua pe carton și le taie în două exemplare.

În fața casei sunt rugați să facă crestături - intrare.

Lipiți părțile au nevoie pentru a lipi, pe bază de amidon fierte. Ca un înlocuitor pentru pasta poate fi utilizată obișnuit clei PVA.

Peretele din spate al cutiei de carton cuib să fie echipate cu patru găuri, în care este filetat coarda.

Este datorită acestei case frânghie răsucită pentru păsări și va fi atașat sub panta acoperișului sau pe trunchi sau ramurile unui copac.

Lipire pereți pre-duplicat ar trebui să fie spate în spate, asigurându-vă că acestea sunt strict conectate la unghiuri drepte.

În viitor cutie cuiburi pastă perioadă de uscare (sau adeziv) trebuie să fie fixat într-o menghină sau utilizarea de backup realizate din materiale ușor disponibile.

Partea a acoperișului, realizat din două straturi de carton, lipite între ele, trebuie adăugate pentru a proteja stratul de adeziv de hârtie rezistentă la apă.

Birdhouse cu mâinile cum să facă fotografii, desene și dimensiuni

Lipind ar trebui să fie cu un cot la suprafața laterală a acoperișului pentru a preveni acumularea de umiditate.

După o parte a acoperișului sunt formate și lipite peste cu hârtie, ele trebuie să combine unghiul necesar.

Se pune părți comune ar trebui să continue de hârtie adeziv rezistent la apă, pentru a preveni pătrunderea umezelii în casă aviară.

În cele din urmă, caseta de cuibărit poate fi produs din cutii gata sau sticle de plastic care au un volum mare.

Datele pot fi utilizate pentru pachete de lapte, volumul care este egală cu două sau trei recipiente litri sau mai mari de apă.

Este important să înțelegem că aceste birdhouses nu sunt ca păsările. Pentru a configura reședința în casă „buget“ ar trebui să fie organizate chiar lângă Birdhouse feeder pasăre nu pentru a forța păsările să caute un refugiu de la distanță.

Cum de a decora o Birdhouse?

Casa din lemn natural, nu are nevoie de decorare speciale. Dar acest lucru poate fi transformat într-o adevărată operă de artă, împodobind suprafețele frontale și laterale ale pereților de sculpturi frumoase si originale.

Pentru ventilarea naturală a interiorului Birdhouse se va întâlni obligațiunile ani - un orificiu de intrare.

Pentru a proteja păsările împotriva curenților de aer și de a crea pentru ei cele mai favorabile condiții, este posibil să se proceseze toate articulațiile de un material de etanșare special care va preveni fisurare copac.

Pentru a păstra caracteristicile de funcționare ale arborelui pentru o perioadă mai lungă, ar trebui să-l vopsea cu un strat subțire de vopsea.

Ai nevoie pentru a selecta culoarea de vopsea, care va semăna cu mușchi, frunze, lemn de culoare închisă, și așa mai departe.

De exemplu, caseta de cuibărit poate fi tonifiat într-o culoare închisă, iar după uscarea primului strat de vopsea de cerneală pe acesta frunziș.

Pe suprafața frontală a Birdhouse poate fi aplicată fotografia păsărilor care ajung să viziteze teritoriul dumneavoastră teren agricol.

Pentru această imagine are nu numai proprietăți decorative, dar, de asemenea, funcționale, ar trebui să fie imprimat pe o foaie de hârtie autocolantă laminat.

În plus, caseta de cuibărit poate fi decorat frânghie din iută sau material de plută.

Prima versiune a Decorul va arata foarte neobișnuit și înnobilată prin amintind stup de albine, și nu o casă pentru păsări.

Birdhouse cu mâinile cum să facă fotografii, desene și dimensiuni

Pentru a proteja coarda iută de efectele negative ale factorilor climatici, acesta poate fi acoperit de un strat subțire de soluție de impermeabilizare (de exemplu, clei PVA).

acoperiș Birdhouse, mai ales unul care va fi amplasat în aer liber, este mai bine să nu supraîncărcați diverse detalii decorative.

Ar trebui să fie plană și netedă, au o pante bine definite. Cu aceasta pe suprafața sa nu va fi întârziată, nici zăpada, nici alte precipitații.

În timpul decorarea Birdhouse nu este recomandat să utilizați o varietate de materiale toxice care pot provoca efecte adverse asupra păsărilor.

In interiorul casei, puteți pune un pic de nuiele subțiri sau paie, la feathery a fost confortabil în interior.

Birdhouse cu mâinile cum să facă fotografii, desene și dimensiuni

Dacă doriți să faceți o Birdhouse frumos, care poate fi un avantaj real pentru păsările mici, care trăiesc în curte, abordarea procesului de creație.

Efectuarea Birdhouse - o sarcină simplă și forțele de toată lumea.

Ce este mai bine pentru a alege tapet - vinil sau lână?

Caracteristici și aplicații șamotă

 • Larisa Ce cui lichid pentru a alege cele mai bune și de ce să le folosească. Bine ai venit! Întrebare-dacă este posibil să se lipici adeziv punct de fixare pentru monedele din lemn, țesut ... Citeste mai mult
 • Oleg Vladimirovici despre avantajele WC cu funcții de bideu. Acum, un număr mare de capace bideu disponibil pentru cumpărare clienților și Otley ... Mai mult
 • Vasile despre Cum de a construi hozblok în țară cu propriile mâini. Zdravstvuyte.Obyazatelno hozbloka dacă utilizați pilot de fundare? De constructii Dimensiuni ... Citeste mai mult

  Crearea unui basorelief pe perete, cu mâinile

  Sfaturi privind construirea fumătorului afumat propriile lor mâini

  Cum de a face incubator cu propriile sale mâini la domiciliu?