Blog telegrama ascunde ultima dată on-line

În fiecare zi de telegrame echipa de suport tehnic primește sute de email-uri de la utilizatori care solicită să-și ascundă cele mai recente șederea lor în rețea de alți utilizatori. Știm că acest lucru este important, și a făcut această sarcină cea mai mare prioritate. Dorim ca utilizatorii Telegram au mesagerul cel mai flexibil și ușor de utilizat, fără nici un compromis.Începând de astăzi, puteți specifica utilizatori care vor putea vedea timpul ultimei vizite la rețea. Această caracteristică va fi disponibil în ambele versiuni pentru iOS. și pentru Android. Puteți filtra de unul dintre cele trei opțiuni presetate - „All“, „Contactele mele“ sau „Nu“, și se adaugă orice număr de excepții de la secțiunea „Nu se afișează niciodată pentru. „Și“ arată întotdeauna pentru. "

De exemplu, puteți afișa ora de cele mai recente on-line pentru toată lumea, cu excepția șefului tău sau nu pentru a arăta nimănui, cu excepția soției sale (sau invers). Folosind setările de mai sus, puteți face orice combinație a stării vizibile sau invizibile.De ce este acest lucru atât de important?

Totul pentru a fi corect, nu va fi afișat în rețea Recent, utilizatorii din care ascundeți. De aceea, este important să aibă o configurație flexibilă pentru a se evita situațiile jenante. De exemplu, nu trebuie să aleagă între a ascunde starea de la șeful și capacitatea de a vedea, atunci când am fost cel mai bun prieten online - și puteți face acest lucru și asta.

Blog telegrama ascunde ultima dată on-line

Blog telegrama ascunde ultima dată on-line

Am fost recent în rețea

Desigur, lipsa de semne de la ultima acces la rețea va complica înțelegerea dacă persoana este un utilizator activ-telegrama. sau nu ar fi chiar posibilitatea de a primi mesajul. Prin urmare, chiar dacă ați ascuns de la ultima disponibile online, veți fi în continuare posibilitatea de a vedea ora aproximativă, cum ar fi „recent“ (care corespunde cu perioada de la 1 minut până la 3 zile), sau „a fost rețeaua de luna aceasta.“ Acest lucru oferă suficientă intimitate, și, în același timp, arată dacă este posibil să se ajungă la utilizator prin telegrama.

Aceste noi caracteristici sunt disponibile până în prezent numai în clienții Telegram pentru iOS și Android.