Boala vasculară a extremităților inferioare, simptomele - populare asupra sănătății

Boli vasculare picioare afectate în jur de 3% din populație. Cea mai mare parte aparțin acestui grup, de regulă, persoanele în vârstă de 50 de ani. Cu toate acestea, mai mult și mai des pentru ajutor la centrele medicale tratate de oameni mai tineri. Medicii, în acest caz, vorbim de o întinerire bruscă a bolii. Cel mai rau lucru din această boală este că se poate face o persoană în imposibilitatea de a lucra și să conducă la o pierdere completă a sănătății.Pentru a minimiza posibilele consecințe, este necesar să se înțeleagă cauzele acestei boli și să învețe în timp să ia măsuri pentru a preveni dezvoltarea în continuare a acesteia. Astfel, considerăm tipurile de bază de boli ale extremităților inferioare și principalele motive pentru apariția lor.

Poate cea mai frecventa boala in acest grup este varice. Letalitate acestei boli este o încălcare a fluxului de sânge venos superficial la nivelul picioarelor. Cel mai adesea, aceasta boala afecteaza femeile.

Identifica mai multe cauze principale ale acestei boli. Printre acestea se numără următoarele: excesul de greutate corporală, așa-numita predispoziția profesională (acele persoane care, în virtutea funcției lor sunt obligați să-și petreacă o lungă perioadă de timp pe picioarele lor), predispozitie genetica, boli ale sistemului cardiovascular, un stil de viață sedentar, modificări hormonale, și altele.

Trebuie remarcat faptul că de foarte multe ori există astfel de boli comune, tromboza, sangerare varicele, răni și altele. Cel mai important lucru atunci când detectează primele semne consultați medicul dumneavoastră, deoarece numai timpul prestate ajutor medical va ajuta pentru a evita consecințele de mai sus ale venelor varicoase printre complicatiile bolii pe picioare. În general, pentru a evita un astfel de scenariu de circumstanțe de viață, trebuie să urmați unele măsuri preventive. Printre acestea sunt metode, cum ar fi o spălătură pentru picioare, un masaj special pentru picioare, normalizarea greutății corporale, precum și necesitatea de a menține un stil de viață activ și să mănânce dreapta.boala vasculara aterosclerotica

O alta, nu mai putin boala comuna a picioarelor este boala vasculară aterosclerotică. Judecând după titlu, boala asociată cu dezvoltarea de densitate joasă depozite de colesterol pe pereții vaselor de la picioare. Acest lucru implică toate consecințele negative asociate cu boala. Printre acestea se numără manifestări, cum ar fi scăderea aportului de sânge la țesuturi este însoțită de lipsa de primire în aceste țesuturi de oxigen și substanțe nutritive. În general, această boală se caracterizează prin următoarele simptome: dureri severe în regiunea de mușchi de vițel, atunci când mersul pe jos, care rulează și alte activități fizice .. Ca urmare a dezvoltării în continuare a proceselor duce la atrofierea mușchilor picioarelor și zona piciorului inferior, care pot fi însoțite de formarea de răni purulente.

Cauza principală a aterosclerozei este nivelul ridicat de colesterol în organism de joasă densitate, care se depun pe pereții vaselor de sânge, ceea ce duce la consecințe grave. O măsură de prevenire a aterosclerozei este, în primul rând, normalizarea dietei. De la alimente depinde de ceea ce va fi nivelul de colesterol în organism, și care va fi raportul de colesterol bun la rău.

Important! Vegetarienii care nu consuma carne, astfel încât nici o boală.

În plus, trebuie să se normalizeze în greutate, precum și un stil de viață activ bazat pe sport sau de fitness. Și, desigur, renunțarea la obiceiuri proaste va contribui la normalizarea nivelului de colesterol.

Boala cunoscută ca endarteritis este, de asemenea, una dintre cele mai grave și periculoase boli asociate cu picioarele leziunii vasculare. Un simptom caracteristic al bolii este așa numita claudicație intermitentă. Această boală este asociată cu circulația sângelui: se produce vasospasm, ceea ce duce la un deficit de aprovizionare a țesuturilor cu oxigen și substanțe nutritive.

Progresia bolii duce la faptul că atrofie musculară până la amorțeală care duce în cele din urmă la amputare. Principala cauză a acestei boli, medicii numit fumat.

Astfel, cunoașterea cele mai comune boli și cauzele lor vor avertiza mulți oameni și să reflecteze asupra consecințelor posibile ale stilului de viață, alegeri săraci care majoritatea populației.