boli vasculare picioare, de ce rănit, care sunt simptomele, fotografie, tratamentul de tratament vascular

Una dintre cele mai comune cauze de deces în timpul nostru sunt considerate boli ale sistemului cardiovascular. O boală vasculară la nivelul membrelor inferioare distinge în special printre ei.Toate sunt similare în multe feluri, dar cel mai important și cel mai insidios asemanarea este faptul că acestea pot să apară o lungă perioadă de timp practic asimptomatice. Dar, mai devreme posibil pentru a diagnostica boala, cu atât mai ușor este de a vindeca. De aceea, este foarte important să știe ce sunt vasele de la picioare ale bolii și modul în care acestea se manifestă.

Se poate potrivi navelor

Cel mai interesant lucru pe care într-adevăr se poate. Un alt lucru este că oamenii sunt puțin probabil să fie în măsură să realizeze că durerea este legat de vasele. Doar tragerea sau durere ascuțită în mușchi de vițel. Și această durere poate fi un indiciu al bolii.

Cele mai multe dintre aceste boli sunt asociate cu obliterare, adică blocarea unei artere sau vene, lumen se suprapun în aceasta. Să încercăm să se ocupe de cele mai comune, pentru a face cunoștință cu boli vasculare ale picioarelor, simptome și tratament.

Important! Toate bolile într-un singur articol, nu este posibil să se ia în considerare, dar pentru cea mai mare parte ele apar simptome foarte asemănătoare, și dacă te uiți la cel puțin unele dintre ele, cât mai curând posibil, du-te la medic.

ateroscleroza

boli vasculare picioare, de ce rănit, care sunt simptomele, fotografie, tratamentul de tratament vascular

Această boală este asociată cu formarea plăcilor de colesterol in interiorul arterelor sau venelor. De-a lungul timpului, placa se poate bloca complet lumenul. Din acest motiv, este perturbat fluxul sanguin, furnizarea de organe și țesuturi de oxigen la distanță. Motivul pentru aceasta boala este perturbarea metabolismului grăsimilor în organism.

 • dureri la nivelul picioarelor in timp ce mersul pe jos;
 • în timpul ridicării sau intense cresc durere exerciții;
 • din când în când există o moale;
 • gangrena uscată.

Varice este, de asemenea, cunoscut sub numele de insuficiență sau varice venoase cronice. Cauza acestei boli în supapele din cadrul venelor. Din cauza slăbiciunii valvelor, fluxul de sânge are loc uneori în direcția opusă. Viena deformat expansiune.

boli vasculare picioare, de ce rănit, care sunt simptomele, fotografie, tratamentul de tratament vascular


Simptomele bolii venoase ale piciorului:

 • umflarea picioarelor;
 • oboseala si greutate in picioare seara;
 • vene paianjen si vene albastre de pe picioare;
 • crampe pe timp de noapte.

Prin ea însăși, vene varicoase, în general, nu este periculos, deși face picioarele femeilor nu sunt prea frumoase. Mult mai rău, complicații, la care se poate aduce, tromboflebită și ulcere trofice.

Blocajul venelor profunde

Motivul blocajului sunt mari cheaguri de sânge, acestea sunt numite trombi. Simptomele acestei boli sunt:

 • umflarea extremităților;
 • căldură în zona expusă;
 • durere la nivelul picioarelor;
 • reducerea de sânge.

obstrucție vasculară

Pentru cea mai mare parte aceasta este o consecință a altor boli, inclusiv tromboză. Embolie, daune mecanice sau ciupit nave. Se manifestă contracție spasmodică a arterelor, de altfel, nu neapărat pe piciorul vătămate și o durere ascuțită.

Tromboza venelor safene

In aceasta boala infundate de suprafață situat direct sub piele, vene. Adesea, această condiție este însoțită de varice. Manifestată prin roșeață în zona afectată, durere și infiltrare descărcarea.

endarteritis

Aceasta boala, de asemenea, duce la obliterarea vasului. El se îngustează treptat, până la dispariția completă a lumenului. Ca rezultat, tesutul lipsit de alimentarea cu sânge matriță.

 • Claudicație este unul, apoi celălalt picior;
 • durere ascuțită în extremități;
 • picioare de temperatură joasă;
 • convulsii.

Principii generale de tratament

boli vasculare picioare, de ce rănit, care sunt simptomele, fotografie, tratamentul de tratament vascular

Ce se întâmplă dacă vasele dureri în picioare? Consultați-vă medicul: Angiologie (medic vasculare spetsializiruyuschisyya) sau phlebologist (un specialist îngust în zona de interes, care include o venă) .Se profesionist poate diagnostica cu precizie și de a alege un tratament. Cu toate acestea, există câteva puncte comune.

Unul dintre ei - aceasta poartă lenjerie de corp de compresie sau de rebobinare bandaje elastice picior.

Semnificația acestui eveniment în comprimarea venelor, aducându-le la tonul. Acest lucru îmbunătățește circulația sângelui, împiedică stagnarea sângelui, ajută la restabilirea formei normale a navelor.

Important! Raportul de compresie ar trebui să alegeți un medic.

Ei ajută la o varietate de geluri și unguente, tonuri si intareste peretii vaselor de sange. Principalul avantaj este că, în acest caz, ingredientele active sunt livrate direct la zona afectată. Folosit pentru tratamentul și tablete, desigur.

Punct obligatorie a tratamentului complex al pacienților cu vase de sange la nivelul picioarelor vor exercita. Scopul lor - pentru a stimula circulația sângelui și pentru a preveni stagnarea sângelui. În unele cazuri, se poate acorda un masaj.

Din păcate, de foarte multe ori fără o intervenție chirurgicală pur și simplu nu se poate face.

Simptomele bolii vasculare piciorului: Foto

boli vasculare picioare, de ce rănit, care sunt simptomele, fotografie, tratamentul de tratament vascular
telangiectaziile
boli vasculare picioare, de ce rănit, care sunt simptomele, fotografie, tratamentul de tratament vascular
gangrena uscată