Ca lăsat să se înțeleagă tipul, îmi place de el - Psiholog

Ca lăsat să se înțeleagă tipul, îmi place de el - Psiholog
Ca lăsat să se înțeleagă tipul, îmi place de el? Înainte de a dedica ore invenției sugerează strategii ar trebui să efectueze explorarea, în cazul în care acesta are o relație sau o manifestare a sentimentelor pentru cineva. Întrebați-vă prietenii (prieteni, profesori, părinți, dușmani, vecini - acoperire maximă) mai diverse informații despre un tip (clase, cărți, prieteni, muzica, religie). Pentru că simpatia poate dispărea imediat ce fața vizualizările diferite și aspirații, iar imaginea sa ar fi o iluzie. Dacă punctul dumneavoastră de vedere a lumii sunt similare, este un start bun pentru a căuta de manevră și să aducă împreună construcția de situații.După formarea unei imagini cu mai multe fațete de iubitul ei și care deține mai multe informații, începe să aleagă modul în care indiciul cel mai adecvat și convenabil pentru tipul pe care el este ca, având în vedere intersecția sferică și curajul tău.

Ca lăsat să se înțeleagă tipul, îmi place de el prin corespondență VKontakte?

Când fata vizitează sentimentul de iubire, unitățile pot alege în mod direct toate vorbesc obține observat, majoritatea fetelor conduse de prietenele sau de a monitoriza forumuri subiecte pe Internet „ca un indiciu pentru tipul, îmi place de el?“.

Este important să se păstreze o atitudine pozitivă - capacitatea de a păstra interlocutorul în corespondență necesită un efort semnificativ mai mare decât în ​​contact vizual. Deci, nu whining, familiaritate, porecla-ofertă afectuos, nu este încă stabilită relația dintre tine.

Perfect potrivit pentru felicitări sau mesaje care încep fără un motiv, dar cu scopul de a ușura starea de spirit. Alegeți un text sau imagini colorate concis, original și, în același timp neutru emoțional. Fii atent, nu umple mesajele sale - VKontakte are o listă neagră în cazul în care puteți trimite, la fel ca și pentru mesajele de noapte în cazul în care nu și-a dovedit încă relația sa specială pentru tine.

Fii activ, dar cu moderatie. Puteți să-l lăsați pe pagina și să scrie cântece, link-uri interesante, dar nu o fac destul de des de câteva ori pe săptămână. Invitați-l în joc de rețele sociale, organizarea de evenimente acolo, beneficiu social în cazul în care prevede jocul. Sarcina ta - pentru a deveni comanda, iar în curând va începe să vă scrie ceva în secțiunea „Sunt de așteptare pentru tine astăzi în joc“ sau de mirare de ce ai fost acolo în seara. Același lucru se aplică și reposta Like - toată lumea îi place să primească atenția și este un mod eficient de a aluzie la tipul care-i place. Dar laykayte toate fotografiile și înregistrările într-un rând, la fel cum nu este necesar să se posta toate înregistrările sale - alege ceva care a prins cu adevărat interesul dumneavoastră, și dacă vă plac toate limita, sau riscul de a obține o reputație ca un maniac obsesiv, pentru a comunica cu un nu de vânătoare .Nu persista mult timp pe scena de indicii, și dacă un tip de câteva săptămâni nu a devenit încă el însuși să vă scriu în mesajele private, chat-ul pentru a te traduce. Corespondența va oferi posibilitatea de a discuta subiecte generale care vă interesează, puteți solicita consiliere din zona în care el înțelege (tipi ca să se simtă guru atotștiutor). Cere ajutor în găsirea schimbul de informații care s-au găsit, și nu refuză să-l ajute.

În cazul în care comunicarea prin Internet a fost deja stabilită, și sunteți pe chat, despre tot ceea ce - este timpul să se întâlnească în direct, și pentru a trece de la imprimare la bukovok dialog interactiv.

Ca lăsat să se înțeleagă tipul, îmi place de el - Psiholog

De obicei, în cazul în care starea internă vine la ceea ce ea crede despre recunoașterea, se vede deja doar obiectul iubirii sale, și complet uită despre sine. Înainte de a ne realiza planurile noastre „cum indiciu cu atenție un tip pe care-i place“, este necesar pentru a restabili echilibrul și a normaliza propria lor sferă emoțională, ca din cauza lipsei de atitudine critică orice acțiune ar putea fi un eșec.

Este necesar să se înțeleagă propriile atitudini și modul în care sunt conștienți de identitatea reală a unui ales. În cazul în care se pare că numai sau ideală ochii minții - este o iluzie, și ochelari, dragoste purtate în ochii lui trandafirie, pentru că noi toți avem deficiențe. Sarcina ta - să le observe. Acest lucru nu înseamnă că este necesar să se pătează tânăr și din dragoste, doar în picioare în imagine pentru a face caracterul adecvat, acesta a crea umbre volum și completează imaginea.

Nu este situația să degenereze, nu petrec toată puterea lor mentală în analiza sa de relația ta, și de planificare cum să-l cu orice preț. , Resursa starea emoțională liniștită va ajuta în mod semnificativ mai mult decât orice strategii și sfaturi. După mai plăcut să fie cu o persoană zâmbitoare, deschisă decât stors ca o lămâie, fată emotionless.

Stai undeva aproape de pauzele și să încerce să participe la clasele, care a ocupat. Păstrați-l să se uite în mod natural - nu trebuie să joace fotbal, iar acest lucru este important pentru aceasta partida. Puteți cere ajutor, atât fizic (aduce un rucsac pentru a obține exponat pentru lecții) și intelectuală (pentru a explica teorema pentru a ajuta la rezolvarea problemei, pentru a scrie off de control). Începe încet să-l atingă, nu intruziv și ordonat, nu atârnă pe ea. Puteți atinge mâinile sale, atunci când, datorită împinge sau ca răspuns la gluma lui bătăios.

Școala nu este cel mai bun loc pentru recunoașterea și determinarea simțurilor, astfel încât să invite tipul ăla undeva după școală. Puteți face o plimbare în parc pustiu, du-te la un film sau un meci favorit ambele echipe - alege locul și activitățile sunt interesante în sine, și să-l și să vă, că, în cazul pauzelor incomode, aveți întotdeauna posibilitatea de a discuta despre ceea ce se întâmplă în jur. O opțiune de patinaj mare, pregătirea pentru vacanța viitoare sau de planificare pentru a trage prieteni.

Băieții nu sunt atât de bine înțelese de indicii despre cum fetele, și chiar au făcut tot ceea ce a fost consultat mai devreme, nu puteți ajunge la o înțelegere.

Ca lăsat să se înțeleagă tipul, îmi place de el? Cel mai bun indiciu - acesta este un text drept, astfel încât să puteți spune direct. După acest pas este doar două alegeri și claritate. Este un act care necesită curaj și determinare, dar se va opri toate îndoielile. Fii dispus să accepte eșecul, pentru că ceea ce cineva este frumos pentru tine, nu reprezintă o garanție a sentimentelor reciproce. Deși probabilitatea unui răspuns de simpatie crește atunci când luați inițial ceva timp pentru agățat și ajustarea activităților generale.

Mesaj de navigare