Ca răzbunare un bărbat, femeia modernă

Ca răzbunare un bărbat, femeia modernă
Viața prezintă adesea surprize neplăcute când oamenii mai recent, fostii prieteni si de cei dragi, cauzeaza dureri severe sau tradare a josnicie sale. Sau pur și simplu trece prin nechibzuință doare indiferenta lor, uitare sau distragere a atenției.Fie că este necesar în astfel de cazuri să ia măsuri serioase ca răspuns, încercând să ia într-adevăr răzbune pe om. Sau destul de amuzant loterie, servind un indiciu cu privire la rezultatul de răbdare și de refuzul de a continua să respecte împrăștiate de-a lungul șosete casei și nu impus din seara zilei de gunoi? Poate că răspunsul cel mai corect și logic pentru greșeli și greșelile altcuiva - este iertare generos și nu ia în considerare gheață pentru fostul obiect al sentimentelor sale cele mai blânde?

Înșelat și insultat femeia dorința de ardere permis să se răzbune pe omul, visează să se asigure că vinovat de lacrimile ei și nopți nedormite pe pielea lor simt despre întreaga gamă de emoții experimentate de ei de insulta sfârâit mistuitoare la arderea pasionat ura.

Dean: „Desigur, noi toți par a fi oameni de cultură și educați care pretind idealurile umanismului. Dar nu pentru nimic, care a prins rădăcini în secole de înțelepciune populară „trăiesc cu lupi - un urlet de lup.“ Uneori, trebuie doar să explici unui om într-o limbă pe care el a folosit pentru a vorbi, dar altfel nu există nici o speranță că el va înțelege.

După ce am luat revanșa pe fostul soț cu o cruzime deosebit de sofisticate cu generozitate prin turnarea de zahăr în rezervorul de gaz a marca sale noi mașini străine. Pre-am aflat că un injector nu poate fi restabilită după o astfel de execuții barbare. Cineva, probabil, am judeca pentru o astfel de mutare. Și cineva și simpatizează și spune că soțul ei, împreună cu mașina lor off ușor pentru comportamentul său.

Pentru că toți cei opt ani ai vieții a salvat literalmente totul. încercarea de a salva pentru o mașină, esențial fără salvat pe bere și țigări, iar eu cu copilul. Și după divorț, când am depus pentru sprijin copil, el a demisionat de la locul de muncă anterior, care a plătit salariile alb, și a lucrat la o companie privata in minimal.

Tot în inima mea, Eu am biruit cu un sentiment de vinovăție, dar nu atât de mult vina, dezgustul cum o parte din actul său. Ar fi mai bine să nu cadă într-o astfel de situație. "

Olga: „Am început vrednichat soț ca răspuns la batjocura lui. Dupa ce au baut, el a devenit de nesuportat și am decis să răspundă în natură. Sunt un farmacist, deci trebuie doar să adăugați un soț să kefirchik că el a băut în fiecare noapte, așa

Ca răzbunare un bărbat, femeia modernă
laxativ, care intră în vigoare în termen de douăsprezece ore. Și în secret sa bucurat, apoi a asculta plângerile soțului ei că el a fost în dimineața abia a ajuns la toaletă la locul de muncă. Iar persoana care, în același timp, a construit o gravă simpatic, - plăcerea de a viziona ".

Revenge - un fel de mâncare este imprevizibil, dintre care preparatul trebuie să se înțeleagă că, chiar și în strictă conformitate cu rețeta acestuia pot fi obținute la ieșirea unui vas cu totul diferit, cu un gust și o aromă anormală.

Irina: „Unul fericitul meu a fost o prietenă. Cuplu și frumos. Nu cred că acest lucru este grav ar putea amenința căsătoria noastră, dar am decis să fac sigure. Eu lucrez în organele de drept, iar în prezentarea mea o mulțime de tipi frumos, și am oferit unul dintre ei un pic lovit pe fata - adversarul meu, dacă poate fi numit. Ti-am spus unde și cum să o întâlnească, pentru a primi bilete la un concert, bani restante pe flori și bomboane de ciocolată.Am fost în speranța de a preda soțul infidel, să-l învețe să-l pentru a rula pentru tineri fuste. Și asta a fost, de asemenea, o rușine că tranzacționate pentru un băiat. Și totul tors din senin! Nu numai că, fata a aruncat zhenatika mea în vârstă, așa că este încă în cele din urmă se căsătorească cu acest băiat, pe care i-am spus prisvatala ei accidentală. Deci, câștigătorul sa dovedit a fi totul. "

De multe ori omul răzbunare nedreptățit devine un scop în sine, ci pur și simplu o modalitate de a da drumul la abur, pentru a arunca emoțiile. relaxați-vă și să se legene pe valuri aproape prevoskhodstvennogo râsul uman, înțelegerea adevărată sare a absurdului sau situația picanta.

glumă Inocențiu pe un om poate fi un mod legitim de a obține chiar și cu el pentru lipsa de concentrare sau uitare. Aici principalul lucru - nu merg prea departe și nu exagera. Sau chiar speriat de moarte!

Xenia: „Oh, am folosit pentru a speria fostul ei soț cel mai rău loc care poate veni numai capul femeii perfid lui! Eu promit să vină înapoi în viața lui și rămâne acolo pentru totdeauna!

Anna: „Eu nu salut răzbunarea, dar, recent, cu plăcere ideea de a citi despre un mod destul de elegant să se răzbune pe om. O englezoaica a respins pe nedrept șef, cu care a legat-o și relațiile personale, a spus povestea ei. cut ei de la serviciu aparent pentru a reduce costurile companiei, după care se încheie o aventură cu șeful. Chef a selectat mașina compania ei și ia spus să-l lase într-un loc sigur, astfel încât mai târziu firma a fost capabil să-l ridice.

Ca răzbunare un bărbat, femeia modernă
Și angajatul concediat a găsit un loc sigur - pe o parcare cu plată la Aeroportul Heathrow din Londra, în cazul în care costul de oră de parcare costă aproximativ șapte lire. Compania a prins pe masina lui doar trei săptămâni mai târziu, atunci când proiectul de lege pentru parcare cu plată a depășit toate standardele rezonabile. Ca urmare, seful a fost concediat prietena plictisitoare, a fost de asemenea respinsă de conducerea superioară. "

Uneori are sens să ia timp să se răzbune pe omul de la orice preț, arzând pentru totdeauna poduri și zamaryvaya vopsea neagră ca tăciunele toate amintirile asociate. Viața este uneori capabil de a pune totul în locul său, pentru a pedepsi pe vinovați și victimele nevinovate dăruindu-le satisfacție echitabilă.

Lily: „Am suferit pentru o lungă perioadă de timp și gândit cum aș putea să se răzbune pe prietenul ei. Aproape un an am fost însărcinată cu un plan de răzbunare, spre exterior, fără a arăta intențiile sale. Deși a fost puzzle-uri dificile, așa cum am lucrat în aceeași organizație. Am decis să nu se grăbească, așteptând momentul oportun. Dar când a venit ceasul, am fost în stare să-l recunoască și un pic pentru a agrava situația prin trimiterea evenimentelor într-o direcție favorabilă pentru mine.

Da-mi si nimic special, nu au nici măcar: fosta mea a făcut totul bine, să-l caute în cel mai rău lumină pentru orientare. Tocmai am ajutat un pic providența - și mi-a ajutat. Și nu numai că spațiul meu subiectiv ca obiectiv răzbunarea soarta. "

Aproape nimeni nu ar fi de acord că sursa de fericire adevărată și pace sufletească a acestei constă în punerea în aplicare a răzbunare - calibrate, atent calculate, bine planificate sau spontane și instinctivă. Răzbunarea nu dă o bucurie sinceră, este numai pentru o perioadă scurtă de timp va ușura durerea, lăsând un gust amar furie zdrobit cu ranchiună lui și lipsa de reținere.

Jeanne: „Cel mai bun mod de a se răzbuna pe om - o demonstrație pe care-l răzbune pe care nu vrei. Când un om simte că a neglijat-o asemenea măsură. el a fost doar o muscă pe care și demite un leneș, oh! cum enervant acoperă, deoarece suferă de ceea ce ați menționat, mai calm că în viața ta există ceva mai important și valoros decât este. În această reflecție, în această suferință - pedeapsa lui ...

Dar eu nici măcar nu răzbunare, deoarece dorința de răzbunare este foarte dureros pentru orice persoană: o experiență mai bună și de a mesteca insulta decât să vină cu modalități de unele compensații sale. Și când bărbatul și femeia au început să concureze într-o sofisticare cu mai multe căi și pedeapsă între ele - și la o pierdere: ce își petrec viața lor, dacă s-au răcit reciproc perfect? Răzbune pe bărbați, femeile nu sunt siguri, sau feministele militante - Nu sunt pe drum cu ei ".

Katerina: „Doar las-o baltă.

Ca răzbunare un bărbat, femeia modernă
Și taie orice posibilitate de contact suplimentar, în care orice. Un lucru foarte eficient. Din propria mea experiență știu. Numai este necesar să se uite într-adevăr, nu de răzbunare.

Răzbunarea - este nerăbdarea inimii: stați și așteptați pentru rezultatul oricărei reacții. Și ar trebui să fie ușor de uitat, atunci efectul va fi uimitoare. Aici, cu toate acestea, nu trebuie să se bucure de ea, pentru că el și aruncări lui, împreună cu dorințele și emoțiile sunt deja profund violet. "

Jorge Luis Borges: „Eu nu te învață nici o răzbunare sau iertare, pentru că este doar uitare - răzbunare, și numai ea - iertare.“

Vă mulțumim pentru că a decis să împartă această postare: