Ca un drum liber și din punct de vedere a activa Windows 7, pressdev

Mulți utilizatori au întrebat cum poți aktivirovatWindowsSeven liber. Inițial, aveți la dispoziție 30 de zile de la activare, atunci va trebui să cumpere o cheie. Dar dezvoltatorii OS au pus un astfel de mecanism este că se poate extinde de activare, și este absolut gratuit și legal. Dacă doriți să testați pe deplin toate capacitățile de sistem, aceasta este cea mai bună opțiune pentru tine.În primele 30 de zile după ce ați instalat sistemul de operare, puteți absolut nimic să vă faceți griji. Toate caracteristicile sistemului va fi disponibil pentru tine în întregime. În ziua 29, după instalarea Windows, va trebui să facă anumite acțiuni.

  • Deschideți meniul Start și apoi introduceți cmd bara de căutare, și ar trebui să apară în listă
  • Prin consola pictograma foarte, faceți clic pe butonul din dreapta al mouse-ului și selectați Executare ca administrator din meniul contextual

Ca un drum liber și din punct de vedere a activa Windows 7, pressdev

  • În fereastra care apare, va trebui să introduceți comanda, care este prezentat mai jos, apoi apăsați butonul Enter


Asigurați-vă că pentru a intra așa cum este prezentat aici, păstrând toate caracterele, inclusiv spații:

Ca un drum liber și din punct de vedere a activa Windows 7, pressdev

După finalizarea tuturor etapelor de mai sus, trebuie să reporniți computerul (sistem). Apoi apăsați butonul din dreapta al mouse-ului pe pictograma computerului și pictograma din meniul de comenzi rapide, selectați Properties (Win + Pauză). În această fereastră, puteți vedea că activarea sistemului a fost prelungit pentru încă 30 de zile.

În ansamblu, această metodă de activare, puteți utiliza de 3 ori. Asta este, instalați Windows 7, aveți la dispoziție 30 de zile, și de 3 ori mai puteți face în acest fel timp de 30 de zile. Ca rezultat, ați activat sistemul timp de 4 luni.

Această metodă - cea mai simplă și intuitivă, care vă permite să activați Windows 7 gratuit. deși există o mulțime de alte moduri gratuite. Activarea prin intermediul diferitelor activatori nu este în întregime legitim și corect. La urma urmei, ei nu funcționează după următorul Windows Update. Cel mai bine este de a utiliza activarea folosind caracteristicile și instrumentele sistemului, pentru o anumită perioadă de timp, utilizatorul va trebui să înțeleagă dacă este sau nu o licență pentru a cumpăra.

Ponderea în sociale. rețele:

))) Bună ... Sincer ... nu cel mai bun mod ... În fiecare lună, lovind cu linia de comandă ... Există un utilitar, lansa și toate, uita de activare pentru totdeauna ... Și indiferent de biți Windows, unele de asamblare, unele se concentreze ... dovedit în mod repetat = ) absolut orice ...

P.S. Dacă doriți să mă contactați, vă voi da =)

Vă mulțumesc foarte mult, voi reveni sigur