Căci, dacă icoane bune plânge sângerare iconițe semn de dragoste sau de alarmă

Căci, dacă icoane bune plânge sângerare iconițe semn de dragoste sau de alarmă

Pentru pictograme mai bune sau să plângă?


Icoana Maicii Domnului „Balsamul răului Hearts“, situat pe strana în Catedrala Hristos Mântuitorul, zamirotochila bogat alegerea Patriarhului al 16-lea al Moscovei și al Întregii Rusii.Acest lucru a fost declarat într-un interviu pentru RIA „Novosti“, șeful serviciului de presă al preotului Patriarhiei Moscovei, Vladimir Vigilyansky. Potrivit postului de televiziune „Vesti“, cu referire la numeroasele mărturii ale credincioșilor, smirnă pictograma flux „și foarte puternic.“

Această pictogramă este, de asemenea, numit „Simeon profetic.“

În descrierea icoanelor citim: „La fel cum Hristos îl străpunge cu cuie și suliță, și sufletul grevei Binecuvantat un fel de“ arme „de tristețe și durere de inimă atunci când ea se va vedea suferința Fiului.“

Are tradiția ortodoxă, orice legătură cu astfel de semne?

Mirotochenie - un sigiliu de aprobare, încurajare, milă, de viață a trimis, sau o prevestire a unor teste severe? Ortodoxe explica în mod diferit.

Profesorul Emanuel. Gubkin Paul Florensky, nepotul celebrului teolog pe. Pavla Florenskogo, - președintele comisiei.

„Mirotochenie si udare - lucruri diferite,“ - spun membrii comisiei.

Miro - este o bijuterie, este gătită în persoană, la o liturghie specială Patriarhul.

Umană le ungi o dată în viața ta la botez.

Când pictograma emană smirnă, acesta poate fi considerat un semn bun, imagine sensibilitate.

Lăcrimare, dimpotrivă, un semn teribil, arată studiile viitoare.

Mirotochit sau plâns icoana lui Hristos Catedralei Mântuitorul, nu se cunoaște încă, dar preotul Vladimir Vigilyansky citat apoi Mitropolitul Kirill aleși și numit Patriarhul Moscovei și al Întregii Rusii, care a declarat la sesiunea de deschidere a Consiliului Local, că „este buna plăcere a lui Dumnezeu, la faptul că Aceasta are loc în cadrul Consiliului. "

Și, de exemplu, Mikhail Dudko, preotul, care a lucrat până de curând în cadrul Departamentului pentru Relații Externe al Patriarhiei Moscovei, a declarat că fenomenul de icon-streaming de smirnă nu bezsmyslenno acțiunea Domnului, și semnalele de mai sus.

Sunt la apel ceva, plumb, avertizează ei.

El a amintit în urmă cu câțiva ani zamirotochila dintr-o dată la Montreal icoana a Maicii Domnului Iberică, foarte venerat de enoriași din țările române.

La scurt timp după apariția tutorele ei a murit, și în aceeași zi, icoana a dispărut.

Mai recent, într-un mic templu în regiunea Novoshakhtinsk, Rostov, smirnă emane simultan douăsprezece pictograme.

În plus, patru pictograme sângereze.

Și una dintre cele mai recente avertismente.

Icoana Sfântului Alexie, omul lui Dumnezeu, care a fost considerat patronul Alexei al II-lea a, a strigat în timpul unui serviciu de dimineață în ajunul morții Patriarhului ca și în cazul anuntind pierderea ireparabilă.

Mirotochenie icoana Sf Alexis este încă în curs de desfășurare.

Potrivit tatălui lui Alex, rector al Bisericii Sfânta Treime din regiunea Sverdlovsk, pictograma plângând este întotdeauna un vestitor de nenorocire. Deci, Dumnezeu avertizează în legătură cu probleme, dorind să ne întărească în credință.

Valentina Mihaylovna Zhuchkova, care Klin zamirotochili zeci de icoane, astfel încât mirotocheniya explică motivul: „De ce crezi că pictogramele sunt plânge?

Poate de aceea plânge că peste tot în jurul „zachipirovano“ peste tot aceste carduri ...

Doar Dumnezeu vede cum o trăim aici și ei plâng! "


Comunicat de presă

Sangerarea icoane: un semn de dragoste sau de alarmă?

Pe marginea Regina îmbrăcăminte a Cerului și a picioarelor copilului a devenit un sânge firicel.

Pentru a stabili autenticitatea fenomenelor colectate de la icoana Maicii Domnului a fluidului a fost trimis pentru examinare.

Sa dovedit că a fost într-adevăr sânge uman.

După ce ADN-ul a fost, de asemenea, a constatat că este posibil să se afirme cu o mare probabilitate ca sângele și sângele din Torino giulgiu aparțin rudelor.

Sa format pe fața pată de sânge, care cu greutate redusă, întunecat, pulsand ca o inimă adevărată.

Pentru a evita speculațiile comisie a fost creată format din reprezentanți ai religiei și științei, iar medicii au fost invitați să-l.

Verdict Ultima uluitor: de la un caz clasic al hemoragiei vasculare Fecioara, tipic pentru boala cardiacă severă - inima doare la Regina Cerului, pentru oameni.

După începerea icoanelor de sângerare au început să apară cazuri de vindecare har, fiecare dintre care este înregistrată numai după o examinare medicală amănunțită.

De ce se întâmplă acest lucru?

icoane Biserica Ortodoxă sângera este considerat un semn foarte alarmante: oamenii sunt atât de înstrăinați de Dumnezeu ca Fecioara Maria sau un sfânt începe de la probleme cu inima sfâșiată.

Și apoi pictograma începe să sângereze.

Confirmă această declarație după caz.

În Barrow rezident plâns cu lacrimi de sânge pictograma nominală a Marelui Mucenic Irene, care a fost culcat pe birou sub sticlă.

Tânără a dat seama că, cu plecare de la regulile de pietate, ea a fost foarte întristat de patroană lui.După lacrima de pocăință și de corectare a vieții ei, ea a observat că icoana nu mai sângerează.

A fost doar o imagine care rămâne ca dovadă sugerează o astfel de mustrare teribilă.

Cu toate acestea sangereaza icoane poate fi nu numai o chemare la pocăință.

semne și minuni uimitoare din set au fost descoperite în primele zile ale creștinismului, când brutal masacrați cu adepții săi, iar în momentul apariției erezii.

Deci, dificil pentru vremuri Ortodoxia a prezis multe fapte de actualizare icoane, cruci, cupole, zeci fixe în Primorie, iar în sudul România.

Într-adevăr, mai puțin de un deceniu, ca la începutul persecuției Bisericii: preoții execuțiilor, masacrelor și închiderea bisericilor.

Este posibil ca sângele icoanelor este un vestitor de încercări viitoare de credință.

Fiecare pictogramă caz ​​de aerisire ne face sa ne gândim la corectitudinea vieții noastre, este în conformitate cu spiritul Evangheliei.

Doar o regândire a acțiunilor lor și pocăință din inimă ar putea schimba situația, după ce a început dezvoltarea sa în direcția cea mai favorabilă pentru noi.

Acest lucru sa întâmplat după Sfânta Liturghie a Crucii și Hoda Regale comise pe Ksenevka de decontare, în cazul în care Templul. Picături culoarea sângelui care rulează în jos pictograma, care rezultă în venerație tuturor celor prezenți.

Ce - O femeie în picioare lângă mine, a spus: „Deci, ca du-te la Ekaterinburg ...“ și am fost ca, „Acesta este locul unde ne și Ekaterinburg ..."

Picăturile curgeau de la mama îmbrăcăminte purpuriu de Derzhavnaya prezentat în partea de sus a pictogramei peste familia regală - până la rege halo - Victimele, de asemenea, mult mai mult - picături de-a lungul imaginii Princes Olga, adică de-a lungul marginii din stânga a pictogramei din partea de sus.

Și Yeshe două picături picură pe partea de jos a cadrului cu hainele martirice Royal.

Discuțiile în templu - amenintarea autocefalia Patriarch Bartholomew, NATO .... Multe fața icoanei, în genunchi, plângând.

O femeie a spus, șocat, „Este viu“ (o pictogramă), și a adăugat, „Ei - cei vii ...“

Fenomenul este un semn de oameni sunt conectate nu numai cu data de 90 - (. „Sângele Lui să fie asupra noastră“) de ani de la uciderea a Familiei Regale, dar, de asemenea, cu situația actuală - un moment special pentru noi, atunci când, de fapt, toată lumea va mărturisi problemele lor credință.

În conversația împăratul a arătat locul unde templul ridicat de pe sangele varsat.

Sviatoslav a văzut sângele în jurul templului și modul în care oamenii trec prin, sa răspândit pe tălpile pantofilor în jurul orașului fără să observe asta.

La Ganina Yama plante medicinale a fost demonstrat pentru el - nu verde și roșu aprins de sânge.

Și Sviatoslav gândit: „De ce oamenii care trec nu vezi toate astea?“

„Și, în același timp, - spune Sveatoslav - am auzit:“ Adu pocainta „“!

Căci, dacă icoane bune plânge sângerare iconițe semn de dragoste sau de alarmă

Sângerarea icoana Mântuitorului

Icoana a fost creștin ortodox Antonina Efimova în sat regiunea Derzhavins Orenburg.

In timp ce bombardat Serbia a început să sângereze.

curge sânge din Mântuitorul frunte și fața inundațiilor.

Cu binecuvântarea Patriarhului, icoana a sosit la Moscova, unde a fost luat testul de sange biologic. Sa dovedit că acest grup de sânge IV, cum ar fi pe Giulgiul din Torino.

episcopi gazdă a sărbătorit un serviciu în fața icoanei și patriarhul personal binecuvântat transporta Antonina Efimova această pictogramă în toată România.

La invitația întâistătătorii Bisericii timp de 10 ani, ea a călătorit peste tot în România, Belarus, Ucraina, Moldova, România, Ungaria, Serbia, a fost nevoie de Episcopul Mark de cap Berlin, al Bisericii Ruse în străinătate.

Pictograma a fost în Bulgaria și Turcia. Pochayiv Lavra sa întâlnit Episcopul Vladimir, gazda preoției, unde a stat o lună. La Cernăuți am cunoscut metropolitană Bucovina Cernăuți și Onufry.

Ea a fost, de asemenea, în Bonchenah Episcopul Longin. Mitropolitul Filaret de Minsk sa întâlnit, de asemenea, această pictogramă. Antonina Efimova a luat juramintele cu numele Angelinei.

Mitropolitul grec Filofei, vorbind la televizor, care arată o fotografie a acestei imagini, că este un astfel de miracol este Domnul pentru pocăință tuturor oamenilor, ca un semn că suntem mai rău decât fariseii și cărturarii care au răstignit pe Hristos. L-am răstignește deja știind că Hristos a înviat cu adevărat.

Și în continuarea 2 mii de ani, vom continua să-L răstignească pe Hristos și acesta este sângele Său face drum prin pictograma.

Oamenii văd sângele copii uciși în uter, în sânge, sângele care se revarsă inima, atunci când ne-am rănit pe cineva, toată lumea vede păcatele lor.

Acum câțiva ani, cu binecuvântarea Mitropolitului Kievului și Întregii Ucraina, pictograma a sosit la Kiev, a fost în Biserica Zeciuiala și biserica Sf. Mihail primul Mitropolit al Kievului, în cazul în care mama mea Angelina întâlnit caritate sisterhood în cinstea Sf Elisabeta și au învățat despre mănăstirea femeilor renascut lui în onoarea lui Athos icoana a mamei lui Dumnezeu în regiunea Jitomir pe coasta râului Irsha, în cazul în care în timpul războiului, germanii au fost torturați călugări.

Poate că a fost atunci că mama Antonina sa născut ideea de a părăsi pictograma din mănăstire.

Și acum, dragul meu Angelina, a scris un testament Athos Mănăstirea Maica Domnului. După moartea icoana mamei mele a fost la fiica ei Olga Efimova, care ultimii 2 ani a avut loc în secret locul ei, din cauza tentativelor de furt de un lucru sfânt, și a fost greu de spus la revedere de la imaginea. Dar realizând că amenințarea de a răpi ei mare, fiind în mâini private este foarte periculos, așa că a decis să transmită imaginea Bisericii Ortodoxe Ucrainene, în prezența eternă a pictogramei într-o mănăstire.

Imaginea de a fi în mâini private, și sunt mulți episcopi invitați timp de 10 ani și-a câștigat în cele din urmă locul său final este mănăstirea Athos Maica lui Dumnezeu, se fierbe tractului.

Și acum, spunând că a fost imaginea Derjavin poate fi numit Kipyachinskim sângerând salvat.

Multe orașe din România ar putea fi capabil de a avea o astfel de mare altar, dar a fost pe Ucraina la Kiev, leagănul Ortodoxiei, a decis soarta finală localizarea acestor pictograme penitență.

Virgin însăși a luat sub protecția imaginii sale Athos Fiului divin.

Iată că providența lui Dumnezeu!

Imaginea este cu adevărat miraculos, deoarece mii cicatrizate de oameni!

Fata de la Cernauti nu putea merge de la naștere de trei ori pentru a venera icoana cu pocăință și credință în mila lui Dumnezeu, am ajuns în picioare.

Mai recent, un om diagnosticat cu ptoza renala obtinerea gata de funcționare, după cum se aplica imaginii în funcțiune nu mai este necesară.

puterea imaginii este că produce o impresie profundă foarte puternică, ajutând persoana să exprime, rugăciunea adevărată, penitențial, pentru că toată lumea vede imaginea păcatelor sale, rănile pe care le-am pricinuit vecinilor noștri, și faptul că facem vecinii noștri, suntem Hristos facem!

Oamenii se pocăiască masiv de păcatele lor, deschizând ușa milei sufletului meu!

Acum sora, care se uită peste imaginea și citește Psalmul vigilentă lângă el, simți puterea pocăinței, inimile lor, ei sunt deschise stare rugătoare căit în fața acestei imagini.

A vizitat mănăstirea la întâlnirea de icoane lord Vissarion, venerând imaginea Mântuitorului, inima mea a fost de curse, văzând păcatele sale, durerea de nedescris pe care l-am făcut pe Dumnezeu cu faptele lor și chiar gânduri, un crud am fost cu oameni aproape de mine, cum le-am rănit , am dat seama cât de greșit mod de viață am condus și decât ceea ce suferința poate ispăși, eu rămân în lume, vreau să-mi dedic viața lui Dumnezeu, să nu păcătuim, trăiască ferm pe poruncile lui Dumnezeu.

Și Te sfătuiesc, dragi frați și surori, vizita mănăstirea Athos, Maica lui Dumnezeu și pentru a venera icoana va fi transformat așa cum sunt, pentru a vedea păcatele tale, că este pentru păcatele fiecărui Hristos răstignit continuă să sufere și să sângereze.