Calculator on-line foarte avansat

La fel ca tine, cititori și cititorii noștri dragi, poate fi ghicit, suntem preocupați de calculatoare on-line, pentru a fi precis - una dintre invențiile cele mai utile și adesea de neînlocuit ale omului, care nu este atât de mult timp în urmă au migrat la Internet.Suntem mult timp pentru a alege rolul clasei, calculator on-line convenabil și util și alegerea a căzut pe tineri serviciul vebdvanolnyh - Web20calc.

Probabil deja indignat despre importanța acestui subiect? Sincer, tu-l pierdem - calculatorul pentru Windows nu se potrivește, iar cele mai apropiate rivali - o astfel eCalc, poate depăși în funcționalitate, dar sunt de 45 de euro pe copie în timp ce este instalat pe PC-ul sau notebook-ul sau iPhone, că nu suntem atât de și au nevoie.

Acest calculator online poate:

  • Corect efectua funcții matematice standard, în scris o linie de tip - 12 * 3 (7/2), și se poate ocupa un număr mai mare de Noi nici măcar nu știu cum de a apela în mod corespunzător un număr (aici marca 34, și că nu se limitează). Afișare, din păcate, un număr în fișierul de imagine (din utilizarea automată de protecție este posibil).
  • Mai mult decât atât tangentă, cosinus, sinus și alte funcții standard - calculator sprijină funcționarea de calcul arctangentă, cotangentă arc și altele.
  • Sunt disponibile în arsenalul de logaritmi, factorialele și alte caracteristici interesanteDar cel mai important - calculatorul online pot trasa grafice. Dacă nu mă crezi, uita-te la screenshot:

Calculator on-line foarte avansat

Charting, serviciul utilizează un buton special (Figura vopsit gri) sau o reprezentare literală a funcției (Plot).

Pentru a reprezenta grafic calculator on-line este suficient pentru a scrie funcția, de exemplu, cum ar fi avem în captura de ecran:

Am luat cea mai ușoară pentru programul tangenta, și după virgulă indică intervalul de X este -360-360.

Construiți absolut orice funcție cu orice număr de variabile, cum ar fi aceasta:

plot (cos (x) / 3z, x = -180..360, z = 4) sau chiar mai complexe, care pot veni cu.

Fiți atenți la comportamentul variabilei X - Setați diferența și cu două puncte.
Singurul negativ (deși este greu să-l numesc un dezavantaj) a acestui calculator on-line este că nu știe cum să construiască sfere și alte figuri tridimensionale - doar un plan.

Calculator on-line foarte avansat

Cred că jocul „Gaseste diferentele N“ cu care sunteți familiarizat. Acum este timpul pentru a trage câteva concluzii:

Cu ajutorul calculator online, putem:

  • Serios face viața mai ușoară la școală sau colegiu.
  • Ia un profesionist calculator online, utilizarea gratuită.
  • Să presupunem că un număr foarte mare de pe orice calculator, oriunde în lume.
  • Se trasează grafice de funcții complexe, în mod direct on-line.
  • Nu aglomerați aplicațiile notebook și, în plus, nu cheltui bani pe ele.

Pentru o funcționalitate completă, trebuie să utilizați originalul, dar acest lucru, de asemenea, va veni pentru calcule rapide.