Calculator stiintific online - serviciu gratuit

Calculator stiintific on-line

Ne grăbim să introducă pe toți la un calculator stiintific gratuit. Cu acesta, orice student poate rapid și, cel mai important, ușor de a efectua diverse tipuri de calcule matematice on-line.Simplu și ușor de utilizat calculator științific cu interfață intuitivă și discret va fi cu adevărat utilă pentru cea mai largă gamă de utilizatori de Internet. Acum, când veți avea nevoie de un calculator, du-te la site-ul nostru și de a utiliza calculatorul științific gratuit.

Calculator științific puterea de a efectua atât operații aritmetice simple și calcule matematice destul de complexe.

Web20calc - Calculator stiintific, care are un număr mare de funcții, cum ar fi calcularea tuturor funcțiilor elementare. Calculator sprijină, de asemenea, functii trigonometrice, matrici, logaritmi, chiar și reprezentarea grafică.

Fără îndoială, Web20calc va fi interesant pentru grupul de persoane care sunt în căutarea de soluții simple câștigă în interogarea motorului de căutare: calculator matematic on-line. aplicație web gratuit ce va ajuta cu minuțiozitate calcula rezultatul unei expresii matematice, de exemplu, scade, se adaugă în sus, diviza, elimina rădăcină, a ridicat la puterea, etc.

Expresia se poate utiliza operațiunile exponentiation, adunare, scădere, înmulțire, împărțire, procentul, PI constant. Pentru calcule complexe, ar trebui să fie indicate între paranteze.

Calculator Oportunitati Inginerie:

1. aritmetice de bază;
2. lucrul cu numere dintr-un formular standard;


3. Calculul funcțiilor rădăcină trigonometrice, logaritmi, exponentiere;
4. calcule statistice, cum ar fi adăugarea, media aritmetică sau deviația standard;
5. Utilizarea celulei de memorie și funcțiile de utilizator de 2 variabile;
6. Lucrul cu unghiuri în măsuri radian și gradul.

Calculator stiintific online - serviciu gratuit

Calculator stiintific permite utilizarea unei varietăți de funcții matematice:

• extracția de rădăcini (rădăcină pătrată, cub, și rădăcină gradul n-lea);
• ex (e x în grade), un exponent;
• Funcții trigonometrice: păcat - sin, cos - cos, tan - tan;
• trigonometrice inverse: sine arc - sin-1, arccosinusul - cos-1, arctangenta - tan-1;
• Funcții hiperbolice: sinus - SINH, cos - cosh, tangenta - tanh;
• logaritmi logaritm binar la baza doi - log2x, logaritmul în baza zece - log, log naturale - ln.

Acest calculator stiintific este inclus, de asemenea, valori de calculator cu capacitatea de a transforma cantități fizice pentru diferite sisteme de măsurare - unități de calculator, distanta, greutate, timp, etc. Cu această caracteristică, puteți face instantaneu un transfer de mile în kilometri, de lire sterline pentru kilograme, secunde, ore, etc.

Pentru a efectua calcule matematice, mai întâi introduceți secvența de expresii matematice în câmpul corespunzător, apoi faceți clic pe semnul egal și rezultatul litsezreyte. Valorile pot fi introduse direct de la tastatură (această regiune calculator trebuie să fie activ, prin urmare, este util pentru a pune cursorul într-un câmp de introducere). Printre altele, datele pot fi realizate prin intermediul butoanelor de calculator.

Charting în câmpul de intrare pentru a fi scrise funcția după cum se specifică în exemple, sau de a folosi special concepute pentru această bară de instrumente (pentru a merge în ea, faceți clic pe butonul cu o pictogramă sub forma unui grafic). Pentru a converti valorile faceți clic pe Unitate, pentru lucrul cu matrici - Matrix.

Calculator online: inginerie normală și inversă, ușor și gratuit! ;)