Calendarul Maya, Calendarul Maya 2018 Horoscopul Maya

Horoscop interacțiunile cu prietenii

# 149; Faceți o listă de prieteni și arată data lor de naștere, să le considere rude, iar energia totală.

Prognoza de Alexei KizilovaTreisprezece Galactic Tonuri de Creație

Douăzeci de Sigilii solare

Modul armonice Tzolkin

Modul Wave, pulsari și pulsari subtile din

program util Mayansky

Keen orice dată aleasă

Introduceți orice dată pentru a calcula rudele sale și să aducă data Oracle. Puteți introduce ziua de naștere sau în orice zi și citiți despre gestionarea energiei această după-amiază sau de propria ta naștere.


Keane destinul

Kin corespunzătoare datei nașterii tale. Este semnătura și galactic-cheie în a patra dimensiune. Concluzie data oracolele '52 viata ta - găsi o hartă a vieții tale!Listă de prieteni rude

1. Faceți o listă de prieteni cu datele lor de naștere și să le ia în considerare data Mayansky. De asemenea, este posibil să se calculeze energia totală de câțiva prieteni.

modul Tzolkin


Imagini și explicații cu privire la Mayansky Calendar

Concepte de bază Calendarul Mayansky prezentate aici, cu explicații scurte.Programul pentru ferestre. Puteți să-l utilizați pentru a calcula orice rudă de orice dată, să știe ce lună și an sunt în curs de desfășurare și mai mult.

din punctul de vedere al New Calendar Timpul

Informațiile actuale din spațiul de grup. Atentie: o actualizare.


Secțiunea poate fi (cu excepția cazului, desigur, foarte bine postaratsya-) poate descoperi:
- „Anual Calendarul lunar timp nou“ pe anul curent și anii anteriori, în mai multe (full color și alb-negru, în PDF și JPG) versiuni.
- „Colecția cea mai completă a cărților de Jose Arguelles pe Internet - 9 cărți!
- „Proceedings of the jocuri treia comunitate Calendar - Dreamspell, Telektonon și 7777“ cu toate aplicațiile grafice necesare, o varietate de opțiuni pentru a se potrivi design și cei care au folosit pentru a viziona astfel de lucruri pe computer și pentru a imprima, atât în ​​alb-negru, astfel și versiuni de culoare.
- „Software util“, inclusiv o versiune de program alternativ Dreamspell.
- „Versiune offline a site-urilor de internet“, dedicat Calendarului New Age.

Un pic despre site

De asemenea, nu pretindem pentru a finaliza prezentarea materialului pe calendar. Există mai multe site-uri pe acest subiect și le leagă pe site, dar suntem interesați în utilizarea practică a unui calendar. Și așa a fost scris de un număr de programe online pe care le puteți folosi chiar acum.

Cel mai important lucru - aceasta este formula t (e) = art. sau - energia petrecut în timp devine o arta. Și așa este! Și Don Juan a spus: „Nu contează ce spun oamenii sau nu Te-ar trebui să fie un om perfect Avem nevoie de tot timpul și toată energia noastră pentru a învinge idioția unei Aceasta este ceea ce contează Orice altceva nu contează .... nici o valoare. "

Saco La Vita, Amigos!