Când porniți computerul un ecran negru și cuvintele - în afara domeniului

Când porniți computerul un ecran negru și cuvintele - în afara domeniului

@ orchyvpiyvdaaripyadtliapiȘi nu ar trebui să ajute. Deoarece în această situație, trebuie să ajustați setările jocurilor în sine, ca atunci când rulează aplicații ecran complet este ea însăși o extensie a ecranului se schimbă la ceea ce este scris în setările sale. Ei bine, și ca rezultat - în cazul în scris prea mult rezoluție în setările de joc - cuvintele „în afara intervalului“. Asta este, trebuie să căutați un fișier de configurare pentru a rula jocul și ajusta valoarea utilizată pentru permisiunea manuală.BENQ pe ecranul afișat inscripția de la pornire „Out of Range“. În acest caz, este imposibil să meargă în Boot Advanced Options. Am apăsat F8, doar un meniu de trei elemente asociate cu unitatea în opinia mea. Spune-mi, te rog, ce să fac?

Când porniți computerul un ecran negru și cuvintele - în afara domeniului

@ Stasia: Și ceea ce ferestre (XP, Vista, 7 sau 8)?

dar ceea ce esle este diapazon apare atunci când începe jocul.

Când porniți computerul un ecran negru și cuvintele - în afara domeniului


Așa cum am scris mai sus doar Nanotraktor:

în această situație, trebuie să ajustați setările jocurilor în sine, ca atunci când rulează aplicații ecran complet este ea însăși o extensie a ecranului se schimbă la ceea ce este scris în setările sale. Ei bine, și ca rezultat - în cazul în scris prea mult rezoluție în setările de joc - cuvintele „în afara intervalului“. Asta este, trebuie să căutați un fișier de configurare pentru a rula jocul și ajusta valoarea utilizată pentru permisiunea manuală.

Confruntați cu o astfel de problemă. La intrarea în show-uri „Safe Mode“, „nu este acceptat.“ Pur și simplu rulează Windows are loc în mod normal. Ce să fac? BR Am nevoie pentru a elimina programul. a mers bine înainte. Win XP. Samsung.

Apăsați f8 ca un nebun 0reaktsii

Când se apasă tasta F8 merge placa Vă rugăm să selectați dispozitivul de pornire: SATA: PM-ST3640323AS IDE: Optiarc DVD RW AD-7200A este rugat să aleagă una dintre cele două sau de descărcare.

Când porniți ecranul devine negru și inscripția este gama 95.4kHz / 60Hz Che face?

la ieșirile de pornire în afara intervalului de 35.4 kHz / 31 Hz. apăsați F8 și când ar trebui să vedeți o fereastră cu un mod de selecție oferă în schimb un ecran negru și scrie în afara intervalului, determina ce să facă sau au ars vidyuha?

De câte ori nu am primit))

Alege SATA: PM-ST3640323AS și continuați Tapan F8

După apariția meniului albastru, selectați unitatea hard disk pe care Windows și continuă Tapan F8, apoi porniți și care este necesar.

Mulțumesc mult.

Vă mulțumim lui Dumnezeu să acordați o sănătate bună

Aceasta nu a ajutat! există un alt vyriyant

Am windose 7 trecut prin modul de siguranță, apăsați F8, nu ce vylaziet ce să fac?

că, dacă am 7 windose când F8 de prindere apare doar meniul albastru pentru a alege cu un disc încărcat

în modul de rezoluție mică, rata de actualizare nu se schimba, iar dacă selectați o rezoluție apare imediat în afara intervalului! și cum să fie.

Bine ai venit! Am o problemă. Am schimbat rata de reîmprospătare 60-85 și cuvintele obține „de intrare nu sunt acceptate“, cu un ecran negru. A făcut totul așa cum scrie, sa alăturat cadru albastru cu limba engleză. Este scris în limba engleză. „Selectați metoda de descărcare.“ Am încercat să găsească un mediu care conține opțiunea „VGA“. O astfel nu a fost. Multumesc anticipat!

Buna ziua :) ajuta cu afara razei de acțiune atunci când un calculator este pornit, se agită f8 vinda7 modul de a alege 640-480 de încărcare și din nou în afara intervalului ((mouse-ul și Claudia usb.na desktop nu se poate obține ()