Care este cel mai bun laptop cu Mac OS X și sistemul de operare Windows

Ceea ce este mai bine: MacBook sau laptop?

Care este cel mai bun laptop cu Mac OS X și sistemul de operare Windows

De ce oamenii percep atât de des aceste lucruri ca lucruri complet diferite? Pentru cea mai mare parte, toate Nout moderne costul inițial de Windows, în timp ce MacBook dispune de un sistem unic de operare Mac OS X, Apple a proiectat special pentru dispozitivele lor. Prin urmare, în mintea utilizatorilor obișnuiți, laptop si MacBook - sunt două lucruri diferite, din cauza diferențelor OS și acestea sunt ușor în comparație cu ceea ce este cel mai bine. De fapt ciudat este, de asemenea, că prin achiziționarea MacBook, oamenii se grăbesc să pună pe cei dragi de Windows, chiar și fără a încerca sistemul de operare original. Este mai bine să cumpere un laptop de o altă firmă, optimizat pentru ea. Luați în considerare MacBook și orice alt laptop.Contra Mac OS X

Care este cel mai bun laptop cu Mac OS X și sistemul de operare Windows

Pentru a nu apărea părtinitoare, uita-te la contra originale ale sistemului. Primul dezavantaj este că sistemul de operare este proiectat și optimizat pentru dispozitivele doar „Apple“ a companiei. Aceasta este, pe un laptop Mac puteți pune Windows și asta pe unele Samsung sistem de operare OS X nu va funcționa. Chiar dacă într-un mod necunoscut a reușit să-l instalați pe un laptop, acest lucru este puțin probabil să ducă la nimic bun.

Al treilea negativ, cel mai notabil - un număr foarte mic de aplicații, programe și jocuri care sunt optimizate pentru sistem. Desigur, mulți dezvoltatori deja încearcă să corecteze această nedreptate, dar nu pare la fel de repede cum ne-am dori.Pro Mac OS X

Pe argumente pro pentru o lungă perioadă de timp nici măcar nu merită să se discute. Avantaje: operație simplă, cu o varietate de „ouă de Paști“; Ușor de instalat și de a actualiza sistemul de operare; loc de muncă stabil, mai bine decât orice alt sistem; o cantitate mică de „paraziți“; simplu, și, în același timp, sistemul de securitate de specialitate (vorbind despre parole și alte mecanisme de securitate); prezența diferitelor drivere.

cons pentru Windows

Care este cel mai bun laptop cu Mac OS X și sistemul de operare Windows

Laptop cu Windows iritant de multe ori incompatibilitate. Microsoft la momentul respectiv a ales un mod profitabil de a produce „fier“ pentru operarea mai multor producători. Și având în vedere iubirea de oameni post-sovietice la versiunile „piratate“ ale sistemului de operare, suportul tehnic al licenței va trebui să uite. Și cât de multe fișiere malware ratat antivirus?

Al doilea pas greșit poate fi numită o cantitate mare de energie, care absoarbe laptop-ul cu Windows. Cel mai bine este să ia încărcătorul cu tine în orice moment. Veți fi capabil să lucreze în mod autonom numai 4-5 ore. La modelele mai vechi de calculator, este deosebit de remarcat. Un joc de mâncat, în general, taxa pentru 1,5-2chasa. Prin urmare, nu există nici o mobilitate. Vrei să stai într-o cafenea în pace? Cauti un loc chiar lângă priza. Îți place să călătorești? Ei bine, atunci un laptop fericit se intinda câteva zile fără lucru, dacă ați uitat încărcătorul.

Interfața poate fi atribuită, de asemenea dezavantaj, deși obișnuiți cu stabilitatea oamenilor nu poate accepta. Bara de instrumente de Jos este clară și simplă, dar meniul de pornire este total nepotrivit. De asemenea, interfața este adesea supraîncărcată, nu există absolut nici o consistență.

Pro-uri pentru Windows

Pot să spun sincer că numărul de software-ul eliberat în timpul existenței diferitelor versiuni ale sistemului de operare, pur și simplu admira. Programele standard, cu toate acestea, lasă mult de dorit, dar înlocuiți cu ușurință oricare dintre ele.

Microsoft este în mod constant remedia problemele de sistem în fiecare an, un număr mare de patch-uri, actualizări, și problema critică a sistemului de operare. Acest lucru nu poate decât să se bucure, deoarece versiunea brută este de multe ori are nevoie doar de lucru.

Optimizarea unui număr mare de aplicații și jocuri care sunt „se potrivesc ca o mănușă“ pe sistem. Desigur, în cazul în care este posibil să se facă laptop-ul în sine. Sincer, sistemul este foarte iubit de mulți oameni din cauza disponibilitatea unui număr mare de „perok“. Toate acestea sunt la fel de beneficii tangibile.

  • Care este cel mai bun laptop cu Mac OS X și sistemul de operare Windows
    Firmware iOS 4 pe iPhone: Sistem de operare Descriere