Care este modul activ, și de ce avem nevoie de ea, setarea modului activ pentru hub-ul de curent continuu, articole, nexus

Configurarea modului activ

Mai jos sunt descrieri ale modului de configurare modul activ, în funcție de topologia rețelei.

Calculatorul conectat direct la Internet prin intermediul unui "modem" (analog, ISDN, DSL, etc), c IP dinamic sau static.Care este modul activ, și de ce avem nevoie de ea, setarea modului activ pentru hub-ul de curent continuu, articole, nexus

Dacă utilizați un paravan de protecție, apoi selectați DC ++ port specific. Setările pentru firewall, permite DC ++ conexiune prin respectivul orificiu.

Care este modul activ, și de ce avem nevoie de ea, setarea modului activ pentru hub-ul de curent continuu, articole, nexus

Modul activ este configurat similar cu topologia A.

rețelele de domiciliu utilizează de obicei acest tip de conexiune.

Care este modul activ, și de ce avem nevoie de ea, setarea modului activ pentru hub-ul de curent continuu, articole, nexus

Configurarea modului activ necesită două etape:

Memoria Optane este fundamental diferită de la Smart Response în multe feluri. Este într-adevăr este o nouă tehnologie de memorie cache, mai degrabă decât transferul vechilor principii ale unui nou tip de memorie. În principiu, puteți implementa ceva similar pe NAND-flash - împiedicată numai de faptul că intrarea agresivă în cazul resurselor de memorie scăzută și o cantitate mică de stocare poate dezactiva rapid. Optane pentru locul de muncă se potrivește mai bine. Și necesitatea de a promova o nouă memorie Intel, și este încă scump pentru SSD obișnuite de consum. Și apoi totul va depinde de utilizarea practicii - mărimea și stabilitatea creșterii productivității. Dar întrebarea trebuie să fie studiat în detaliu - pentru a trage concluzii pe baza tehnologiilor anterioare astfel de plan nu are sens.

Taxa Gigabyte GA-AB350-Gaming 3 costă un minim de controlere suplimentare, bazându-se în principal pe AM4 built-in capabilități platforma. În același timp, nu este, fără caracteristici plăcute suplimentare (chiar dacă nu toate utile), mai tipic de modele high-end. Cu toate acestea, ar trebui să plătească în mod considerabil mai puțin de 10 de mii de ruble, în mod direct în competiție cu taxele pentru mediu LGA115x. Mai mult decât atât, spre deosebire de acesta din urmă, suportă overclocking procesor și memorie, și de a face cu ea nu este mai rău decât plăcile de bază de top-end bazate pe chipset-ul H370. Și dacă ne amintim că există procesoare ieftine multi-core overclock pentru platforma AMD AM4. De fapt, această decizie într-o anumită măsură, ne duce înapoi la vremurile bune, atunci când accelerația ar fi fost disponibil pentru oricine este interesat, care ar putea fi de folos în practică. În același timp, a fost populare „full-size“ sisteme desktop, iar asamblarea lor nu este obligat să se gândească la ceea ce cu care controlerul integrat este împărțit slot. Există, de asemenea, un mic „lupta pentru resurse“ este, dar este mic, și numai între fantele. În general, soluția perfectă la „vechea școală“, dar cu o tentă modernă.Ceaiul Redmond RCM-1503 sa dovedit a fi un dispozitiv simplu și ușor de utilizat, care, cu toate acestea, în multe privințe nu respectă standardele de cafea: în scopul de a obține o băutură cât mai aproape posibil de espresso clasic, utilizatorul va trebui să reprograma setările din fabrică pe pregătirea volumului, și pentru a realiza temperatura adecvata - „incalzeasca“ unitatea de câteva ori rulând uscat.

Fractal design Definiți C este formată într-o caracteristică a unui exemplu de realizare stil reținut este oferit numai culoarea neagră, dar peretele lateral stânga poate fi selectată ca Plexiglas sau gol cu ​​un strat suplimentar de material izolare fonica. Carcasa oferă o instalare ATX placi de baza cu factor de formă, microATX și Mini-ITX; 7 carduri de expansiune nu mai mult de 315 mm lungime fiecare, și până la 5 unități de disc: 2 full-HDD și un format de disc 3 noutbuchnogo. Fractal de proiectare Definirea C atrage aspect curat, o răcire eficientă, protecție împotriva prafului și funcționarea silențioasă.

Una dintre cele mai frecvente plângeri din partea consumatorilor la propunerile gata NAS este costul lor ridicat. QNAP compania a decis să încerce să schimbe această situație și a oferit mai multe modele exclusiv pentru piața românească, ajustând de stabilire a prețurilor. În acest articol ne vom uita la două dintre modelele - QNAP D2 și D4. Acestea sunt proiectate pentru instalarea a două sau patru unități de hard disk-urile sunt procesoare dual-core cu cantități mari de memorie RAM, echipate cu porturi USB 3.0 și două controlere Gigabit Ethernet.

Freemask esență de tehnologie este după cum urmează: un grup de suport dispozitive de iluminat AIO, subliniind subiect (pictura de lumină, de umplere, de modelare, etc ...), și alte dispozitive - care sunt responsabile pentru iluminatul ambiental. Ia sincronizator de sprijin camera funcție Freemask restante 3 cadre pe secundă, și elimina o serie de modul rafală două cadre. La momentul primei obturatorul le-a declanșat primul grup de surse luminoase obiectului, iar al doilea grup împușcat este responsabil pentru fundal declanșat. Ca urmare, într-un singur cadru, obținem un obiect în toată splendoarea sa, pe al doilea - întuneric silueta obiectului pe un fundal bine luminat. Al doilea cadru este apoi utilizat în software specializat sau Photoshop pentru a crea o mască de fundal a luminozității. Ce înseamnă? Acest lucru înseamnă că am primit fișierul de ieșire cu un fundal transparent. Facilitatea noastră obtravlen! Fără nici o manipulare manuală! Aproape magie! În plus, caracteristica distinctivă a acestei metode de creare a măștilor este ca rezultat transluciditatea suport masca și / sau o tranziție lină de la complet transparentă la complet opacă. Acest lucru ne permite să utilizeze în mod corespunzător o mască în zona blur, schimba fundalul, chiar și în obiecte semi-transparente, cum ar fi pocal de sticlă!

Ceea ce este mai bine: 10 nuclee lent sau 4 rapid? Răspunsul la această întrebare nu este evident, totul depinde de sarcina. Dar în mod clar putem spune că procesorul 10-core Core i9-7900X nu are nici un sens în PC-uri de jocuri specializate, ca mai ieftin procesor 4-core Core i7-7740X vă permite să obțineți în jocuri rezultat chiar mai bine.