Care este sentimentul și ceea ce ei sunt înțelegere ezoterice a sentimentelor

Ce un sentiment și ceea ce sunt? înțelegere ezoterică a simțurilor

Sentimentele - provoacă întotdeauna o mulțime de dezbateri și discuții între oameni, psihologi, oameni de știință, vracheny, oameni duhovnyyh, etc. Și toate le-a înțeles cu totul diferit și interpretate sentimente.Vom examina natura ezoterica a simțurilor, ceea ce sunt ei și ce este diferența de emoții!

Ce un sentiment și ceea ce sunt? Sensul ezoteric

Sentimentele - una dintre cele mai misterioase fenomene, care afectează în mare măsură soarta oamenilor, experiențele lor, să le dea fericire cer-mare și suferință inimaginabilă. Considerăm definiția sentimentelor, natura lor, diferite de emoțiile (majoritatea oamenilor sunt sentimente confuze iemotsii) și multe altele. și colab.

În general, trebuie să spun că sentimentele de adevărata lor natură, cei mai mulți oameni nu știu nimic. Mai ales materialiști și atei, de asteptare sentimentele de reacții chimice au de fapt nici o idee despre ce sentiment. Dar sentimentul este că dă omului complet fericire dacă el știe cum să se ocupe de această mare consumatoare de energie și cunoștea legile lor.

Toate informațiile prezentate în acest articol - este un om de stiinta de cercetare, dr, Mian academician MU Câteva citate din lecturile spirituale Maestrul Mikhail Yurevich Mian.

Ce sentiment. Sensul ezoteric

Sentimentele - un complex de energie (nu a fost creat de oameni), cu programul său de dezvoltare (a spori condiția umană, anumite calități, aspirații, abilități).

Sentimentele sunt create și zeii (supraevaluate), mai ales cu privire la problemele osnovekarmicheskih și dorințele oamenilor de merit (ca o recompensă). Și da creșterea maximă starea de fericire și putere.

Sentimentele - au propria lor conștiință, de dezvoltare a programului, funcționează independent de conștiința umană poate (influență puternică) schimba, oferind o persoana de o mare putere (explozie de energie), credința (sentimentul de omnipotență), starea de zbor și fericire.

Sentimentele sunt date oamenilor pentru diferite scopuri - ca o recompensă (pentru fericire), ca o pedeapsă (pentru durere), este foarte adesea la formare.Sentimentele ca o recompensă - sunt pentru fericire, pentru atitudinea corectă, comportament, fapte meritorii (sarcinile de execuție karma, activitate pozitivă lipsit de egoism, etc ..).

Sentimentele de pedeapsa - date pentru înțelegerea și re-de obicei, pentru o persoană păcatele comise față de sentimentele altora (distrugerea sentimentele altora, bătaie de joc, provocând dureri de inimă, etc.). Pentru aceasta poate fi acordată, inclusiv iubirea neimpartasita, atunci când o persoană suferea de dureri, iar a doua își bate joc de sentimentele lui.

de a educa sentimentele - sunt, de obicei doi care iubesc unii pe alții, de a trăi împreună și de dezvoltare. Dar aceasta nu este singura opțiune, există sute.

Ce sentimente sunt?

Fiecare sentiment are scopul, obiectivele și legile. 5 simțuri de bază, dar există și altele.

Prietenie - chat, distracție și activități comune, bucuria de comunicare și de sprijin reciproc.

Respect - luând valoarea celeilalte persoane (sau pentru dvs.) la nivelul inimii, recunoașterea lui (sau a ei) abilități și merite.

Sentimentul de recunoștință - să aprecieze bunătatea altora, să se întoarcă de bună, altruismul.

Sentiment de loialitate - loialitate, abilitatea de a nu schimba cuvântul dat și calea aleasă, nu o plimbare, fiabilitate, pe termen lung pentru a atinge orice scopuri.

Sentimentul de iubire - convergența maximă și câștigul maxim al unei alte persoane, pe baza sentimentelor (bucurie, prietenie, respect, recunostinta, loialitate, unitate, entuziasm).

Care este diferența sentimentele de emoții

  • Adevaratele sentimente - create de zei, și emoții - oameni
  • Sentimentele - este energia divină absolut pură extrem de organizat, iar toate emoțiile - nu sunt perfecte, nu întotdeauna sunt energia creatoare a nivelurilor inferioare
  • Sentimentele - au mintea și emoțiile lor - nu o mulțime de energie pe mai primitive (emoții chiar bune)
  • Sentimentele - pot trăi până la 100 de ani, emoțiile - este super scurt (arde rapid, stins)
  • Sentimentele - doar pozitive, întărind sufletul uman, și există o mulțime de emoții negative (resentimente, vinovăție, ură, gelozie, etc.)
  • Sentimentele - se pot schimba foarte mult ca o persoană să dezvăluie talentele sale potențiale (iubitori sunt capabili de a crea opere de geniu), și emoțiile - nu chiar și cele mai bune emotii, nu sunt în măsură să schimbe calitativ persoana, da doar experiențele pozitive pe termen scurt
  • Sentimentele - trăiesc mereu în inima spirituală (în Sine), și emoții - în drugihchakrah (de obicei, în partea de jos a conștiinței).

Sentimentele - una dintre cele mai mari premii, o sursă de plăcere și putere (creșterea energiei umane). Pentru a primi ei au nevoie de formare (curățenie, formare) inima omului spiritual, ci și pentru dezvoltarea lor - funcționarea corectă a minții și a voinței. Slab și lipsit de curaj - senzație de pierdut sau distrus ca un prost.

Cu stimă, Vasile

Alatura-te grupului. și puteți vizualiza imaginea în mărime completă