Care sunt cele mai bune fier de păr

Locks din nou în modă? Nu-ți face griji! Pentru a fi mereu în trend vă va ajuta un regulat „îndreptat părul“, așa-numitele „fier de păr“. Dar nu se grăbesc să cumpere primul disponibil, citiți mai întâi ceea ce fierul parul este mai bine și de ce.


Cum fiare de călcat pentru păr?

Care sunt cele mai bune fier de păr

Principalul efect al calcatul - expunerea la căldură kortekst - strat, care se află sub cuticulele. Este acest strat influențează ondulația deoarece conține compuși de hidrogen. Când utilizați călcare de păr încălzit, unele dintre ele excesul de umiditate și, respectiv, acestea sunt rectificate.

Un alt efect benefic al călcarea - da strălucire părului în detrimentul „sudura“ scalele de păr, care se poate exfolia.

Care producător de păr de fier mai bine?

Care sunt cele mai bune fier de păr

Practic, toate companiile care produc aparate de uz casnic, produc fier de păr.

Desigur, dacă lucrați cu părul la nivel profesional sau finanțele permit, cu siguranta ar trebui să acorde o atenție la o companie specializată. în special BaByliss, Ga.Ma (Gama), Remington, Parlux, Moser, Harizma, Valera. Valoarea de piață a acestor redresoare companii variază de la 2 500-3 000.

Pentru acasă folosi bine dovedit companii fiare de călcat, cum ar fi Bosch, Philips, Braun, Panasonic, Rowenta. Prețul mediu pe piață a unor astfel de redresoare - de la 1000 la 1500 de ruble.

Cum de a alege un fier de par?

Care sunt cele mai bune fier de păr

Formarea costul unui fir de păr depinde de îndreptat părul mulți factori. Și dacă doriți să păstrați părul sănătos, te uiți atunci când cumpără nu doar firma, ci și pe alte proprietăți importante:

 • materialul din care placa de călcare;
 • dimensiunea plăcilor și fixarea lor de călcat;
 • călcat plăci și formează un decalaj între ele;
 • nivelul temperaturii maxime și prezența termostatului;
 • timp de încălzire maximă;
 • disponibilitatea unor duze suplimentare

Ce placă de călcat materiale pentru par de încredere?

Care sunt cele mai bune fier de păr


Materiale de bază sunt utilizate pentru producerea plăcilor de redresor, șase titan, ceramică, metal, turmalina, teflon, marmura (compus cu ceramică).

Pe fiare de călcat cu plăci de metal, chiar nu acorde atenție, deoarece utilizarea lor - este o cale directă la chelie. Mai bine să lase părul frumos, fără îndreptare și se bucură de strălucire și forță de muncă a acestora.

Cea mai optimă în raportul „preț-calitate“ sunt pur placa ceramică. Ele încălzesc uniform și alunecă, astfel încât procesul de îndreptare a părului nu este rupt. Singurul dezavantaj al acestor fiare - acestea necesită îngrijire constantă, deoarece acestea se pot lipi de lac și de alte produse de păr. Dar această retragere nu este ușor să fie - pur și simplu pentru a șterge după fiecare utilizare cu o cârpă moale și umedă.

De asemenea, rețineți placa de ceramică și marmură (două părți). Ele sunt puțin mai scumpe decât ceramica conventionale, dar merita. comoditate și beneficiile lor pentru părul în timp ce încălzirea unei plăci de ceramică și marmură de răcire.

Fier de călcat cu astfel de plăci sunt cea mai bună opțiune dacă sunteți doar incepand de a utiliza un redresor și bugetul este foarte limitat. Acestea sunt singurele redresoare care au proprietăți utile suplimentare ale părului, și este ionizarea lor. Acest lucru le oferă posibilitatea de a „Turmalina“ - bijuterie, care atunci când este încălzit transmite particule de păr cu o sarcină negativă. În consecință, scăderea electrificarea părului și ele devin mai docili și plin de viață.

Conform proprietăților ei sunt similare cu ceramică, dar este deja considerat un profesionist. Ele sunt mai bine să cumpere cei care sunt cu experiență de utilizare a fierului de păr. Un mare plus teflon - protecție de la lipirea la diferite instrumente pentru păr, ca urmare, protecția Burnout părului ei înșiși.

Acesta este cel mai avansat acoperirea plăcilor de întinderea părului. Acesta este singurul material care are o încălzire uniformă perfectă. Dar, mai presus de toate, este potrivit pentru uz profesional, atunci când aveți nevoie de o temperatură ridicată, de exemplu, indreptare keratina. Dezavantajele acestor redresori includ o probabilitate mai mare de păr de supraîncălzire datorită temperaturii ridicate, costul ridicat, dar în același fragilității ca titan are capacitatea de a zgâriat rapid.

Plăci de selecție călcat

Care sunt cele mai bune fier de păr

Nu este nevoie pentru a regla temperatura după fiecare ciclu de putere.

Aici din nou, există unele criterii ideale. Sunt ghidate de grosimea părului lor și gradul lor de ondulație.

păr subțire este încălzit rapid, astfel încât este suficient, și 160 de grade, pentru netezirea fier parul gros este mai bine cumpăra doar cu un timp maxim de încălzire la 180-200 grade.

timpul de încălzire optim la maxim - până la 30 de secunde, într-un caz extrem - la un minut.

Ce sfaturi suplimentare pentru redresori merită atenție?

Care sunt cele mai bune fier de păr

 1. Pieptenele detașabil. Acesta este un atașament foarte util, deoarece nu trece în utyuzhok matted păr.
 2. Duza-bigudiurile. Dacă nu există nici un ondulator, dar există o nevoie, atunci de ce nu.
 3. fonte de duze de spirală. Potrivit pentru păr lung.
 4. ambalaje din carton ondulat. Aceasta ajută la crearea unui permanent cu efect „unda“. Ai nevoie de ea?
 5. Perie. Cel mai mic lucru util.

Nu contează ce fier de păr pe care o alegeți, amintiți-vă măsurile de securitate și regulile de utilizare pentru îndreptarea părului! Asigurați-vă că pentru a le usca bine și se aplică un agent special cu compoziția de protecție termică! În acest caz, șederea sănătos și să păstreze luciul!