Care sunt întrebări dificile, puteți cere un tip

Care sunt întrebări dificile, puteți cere un tip
Învață din greșelile, inclusiv dragostea. Experiența noi, fetele sunt de plată sentimentele, lacrimi, nervi, dar cel mai important - de timp. Pentru a înțelege acest lucru este omul sau nu, uneori dura luni sau chiar ani. Ei bine, dacă după plecarea rămân amintiri plăcute, din păcate, este rareori cazul, de multe ori are loc să fie o dezamăgire și o rușine că ceasul ticăie, și de încredere, credincios, iubitor om tot drumul și nu sunt în jur. Dar, dacă la începutul relației începe să comunice nu numai dictatelor inimii, dar, de asemenea, cu mintea, puteți găsi în continuare pe mal pentru ei înșiși lucrurile importante și să tragă concluziile corespunzătoare.Pentru a realiza acest lucru nu este dificil să se cunoască suficient despre orice întrebări dificile, puteți cere tipul și să aleagă momentul potrivit pentru acest lucru. Nu ar trebui să con- provocări cu siguranțe pentru frunte, puteți obține mai mult într-o atmosferă relaxată, atunci când nimeni nu este în grabă, atmosfera este propice pentru o discuție sinceră, aș dori să filozofeze. Aici sunt cinci dintre întrebările cele mai dificile la care răspunsurile sunt revelatoare.

Prietenii și cei dragi sunt cunoscute nu numai în sărăcie, dar, de asemenea, bogăție, de a face cu acesta din urmă dezvăluie adevărata esență a unei persoane mai rapid. Sugerează vis tip: că a făcut-o, dacă ar avea un milion de dolari. Să-i spun cât mai exact posibil, acordând o atenție la detalii. Important în răspunsul său ar fi că ceea ce rol va fi atribuit. Dacă tipul răspunde, eu cumpăr o mașină, o casă, du-te pe o excursie, începe o afacere și nu ați menționat - din păcate, se referă la relația voastră nu este gravă. În cazul în care intenția de lungă durată, răspunsul va conține cuvinte cum ar fi „noi“, „noi“, „împreună“, „pentru viitorul nostru.“Această întrebare vă va ajuta să aflați mai multe despre Man. Răspunsul corect la această întrebare nu există, dar problema dă naștere la o discuție lungă și dificilă, alegerea nu va fi ușor. Apropo, această metodă este folosită de mulți psihologi de conducere și diverse training-uri. Propuneți tip imagina că el și familia sa a devenit victima unui naufragiu, numai înot știe cum el poate salva pe cineva una: mamă, soție, frate, copil, prieten. Este de dorit ca nu numai sunetul a fost răspunsul final, să împartă toate gândurile care au dus la această decizie. Fii atent, aceasta este o oportunitate excelentă de a afla cum tipul aparține familiei, prietenilor, celor dragi.

Multe femei suferă de prezența excesivă de prieteni în viața omului. Vrei să știi cât de important prietenii săi - apoi pune o întrebare delicată: dacă am înșelat cu prietenul tău, v-ar fi cu cineva pentru a rupe relațiile? Prin ea însăși se va răspunde la acel nenorocit de izmenschitsa nici iertare, dar nu va veni departe cu trădarea unui prieten? Dacă da (o mulțime de fete, și unu la unu), apoi lucrurile de afaceri, și prietenii vor sta mereu între tine. Acesti tipi sunt prieteni, și bărbați, în general, mai multe femei sunt respectate - l vrei?

Dacă aveți de gând să construiască o relație serioasă cu un tip, indiferent dacă el este tendința de fraudă și de jocuri de noroc nu trebuie să dau seama că o inimă zdrobită nu se poate adăuga un card gol de credit și o cutie cu ornamente, și chiar de credit, atent proiectate pentru tine. Întrebați - dacă joacă pentru bani, cum ar fi de poker on-line, încredere sau „uita“ la el acasă, în mașină orice carte cu o cantitate mică și scrie codul PIN-l și a vedea ce se va face.

Această coroană, și un câștig-câștig cip clasic de milioane de fete - întrebați tipul ce ar face dacă te brusc gravidă. Răspunsul este „nu se intample“ nu este luată, există întotdeauna probabilitatea ca un rateu are loc, iar testul va fi prezentat două benzi. Omul care este configurat pentru o relație serioasă ar trebui să înțeleagă toată responsabilitatea și să fie gata să vă înlocuiască umăr, chiar dacă totul merge conform scenariului nedorit.