carte de vis a avut un copil, ceea ce un vis copil vis

Ce vis copil de Interpretare vis:

Copil - Visat un copil - este un simbol al speranței, pe viitor. Vedeți-vă la un copil vis - este un semn că ați ajuns la punctul vital, atunci când este necesar să se revizuiască și să își schimbe viața.Am visat un copil care plânge - atunci periclitează propriul lor viitor.

Am visat un copil, rupând flori - înseamnă iluminare spirituală.

Păstrați visul copilului în brațele ei, un copil nou-născut în brațe - pe care încearcă să găsească o cale de ieșire din situația dificilă.

. A se vedea, de asemenea: copiii ce vis, ceea ce un copil de vis, ce o sarcina de vis, ce snits yarebenok băiat și fetiță.

Ce vis copil de Interpretare vis:

Copil - Visat un copil mic - acesta este un simbol de probleme, anxietate, toane, efemeritatea, așa că, dacă ai avut un copil, atunci putem spune cu certitudine că sunteți foarte îngrijorat din cauza a ceea ce se întâmplă în jurul, care nu vă dau pace de spirit, și modul în care semnal de starea ta de spirit în copil vis avocații.

Visat unui copil care plânge - acesta este un semn că, în ciuda tuturor eforturilor tale, nu vei obține dorit.

Pat fată sau băiat copil se păstra într-un copil nou-născut dormit în brațe, balansoar ei, să-l lull - vi se va cere o mare performanță, deoarece calea spre succes va fi foarte dificil.

Mai mult, în cazul în care un copil de vis, a se vedea mai jos.

Copil - Visat vesel copil, dragut - este o dragoste reciprocă puternică și prietenie.

Visat un copil care plânge - este o stare de sănătate precară și dezamăgire.

Dacă ați văzut într-un vis pe care copilul merge singur - este un semn de independență.

În cazul în care o femeie a avut un vis pe care ea este de îngrijire medicală la un copil - că ea va fi o înșelăciune de omul căruia ea are încredere cel mai mult.

Citiți mai departe dacă vrei să știi de ce visezi copil.

Vis S. carate

Ce vis copil:

Copil - Vise care au întâlnit oriunde copil nelegitim, un copil nou-născut fără tată - care în curând dușmanii tăi declarați încâlci ai bârfe și intrigi diferite.

Vise care s-au permis să rău - atunci trebuie să risipească zvonurile care au răspândit despre dușmanii tăi jurat.

. A se vedea, de asemenea: copiii ce vis, ceea ce un copil de vis, ceea ce un copil de vis.

Vis carte Pușkin

Ce un copil de vis? Interpretarea somnului:

Copilul, copilul chiar altcuiva - un vis este un semn bun, este întotdeauna vorba despre schimbări pozitive. Dacă visezi visat fata copil - acesta este un eveniment surprinzător în realitate. Veți fi plăcut surprinși să vină în evenimentele viitorul apropiat. emoții pozitive vă copleșească, care vă va oferi stimulent pentru activități care vor schimba modul de viață. Pat băiat într-un vis prevestește, de asemenea, o schimbare, dar pe partea materială a vieții. Se pare că ai noroc, iar venitul tau va creste. Ei bine, în cazul în care un astfel de vis vis în noaptea de joi spre vineri. Luminos a fost viziunea, cu atât mai semnificativ eveniment care se va întâmpla în viața ta.

În cazul în care un copil mic este rănit într-un vis, așteptați pentru intruși sunt rude probabile. Reuniunea va fi la fel de plăcută ca este neașteptată. Oaspeții aduc, de asemenea, o veste bună. Notă (Recall), care a vorbit într-un vis copil, acesta este întotdeauna un moment important al visului. Poate că acest vis este un avertisment împotriva acțiunilor pripite. Joacă într-un copil vis spune despre ceea ce se intinde lungi cu decizia, este timpul pentru a decide. Indiferent de opțiunea pe care o alegeți ar fi, trebuie doar să fie mai curajoasă și vei reuși. Uneori este mai bine să facă o mișcare greșită, decât face nimic.

Un vis în care copilul plânge ar trebui să retușați pe ideea că lângă tine este o persoană care are nevoie de ajutor și sprijin. Te poate ajuta, dar din anumite motive cu încăpățânare nu doresc să ignore greutățile oamenilor aproape de tine. elev copil într-un vis este un semn că nu aveți timp pentru clasele ei înșiși, pentru hobby-urile lor. Fii atent la familia mea, au nevoie de îngrijire și căldura. Ei bine, dacă ai ieși din oraș sau să petreacă timp împreună. Aranjarea, de exemplu, o vacanță de familie.

Un copil mic - a vis de mine ca un copil mic - se spune despre progresul pe calea de auto-îmbunătățire. Vei observa și aprecia ce meritau. Pentru a avea o astfel de atenție bine-meritata va încuraja auto-dezvoltare cu și mai mult zel. Acest vis spune că aveți totul în ordine, totul merge conform planului conceput de tine și cu siguranță vă place. Și totuși, să nu se relaxeze, că eforturile dumneavoastră vă va aduce satisfacție și vă va oferi o oportunitate de a se bucura de viata.

Această interpretare a copilului, atunci când visezi.

Interpretare vis Dmitry Mendeleyev

În cazul în care copilul de vis, ceea ce este:

carte de vis a avut un copil, ceea ce un vis copil vis

copil copil altcuiva - vise pe care copilul plânge, acesta este un avertisment de o deteriorare accentuată a sănătății. Pentru a vis copil dolofan vesel, sănătos, înseamnă că dragostea adevărată și prietenia puternică nu te va părăsi niciodată. Dacă sunteți într-un vis a văzut un copil care merge singur în stradă, atunci visul spune despre independenta, auto-suficiență și independența față de alții.

Dacă visezi vezi că copilul este bolnav, aceasta înseamnă că toate zilele tale vor fi pline de tristețe și de neșters remușcări. Un copil mic - Visat un copil care pare mic, palid și subțire, și anume, nu foarte sănătos, un astfel de vis prevestește o masă inimă puternică, atunci când iubești o persoană, dar situația existentă în viață va cere de la tine pe care l-ați uitat cu totul, sau cel puțin din mintea mea în această perioadă anumită de timp luate. Încercați să facă acest lucru, cu toate că va fi foarte dificil, dar este necesar pentru tine, de asemenea. Nimeni nu a spus că nu a promis că va fi ușor, nu vor exista probleme și neînțelegeri. Acum, singurul lucru pe care îl poți face - este să se calmeze și să continue să trăiască, iar timpul este cel mai bun medic, asigurați-vă că pentru a pune totul în locul său. Faptul că acum sunteți îngrijorat, îngrijorat și hassle-vă cu tot felul de speculații, nu schimba nimic și nu se ajuta, numai să-și piardă puterea și sănătatea, relaxarea completă a sistemului nervos, care este deja slabă tine.Deci, reprezintă un vis care vis copil.

Vis Interpretarea împărătesei Ecaterina cea Mare

Ce vis copil de Interpretare vis:

Copil - Visat un copil puternic și frumos, visul simbolizează iubirea reciprocă și o prietenie puternică. În cazul în care copilul vis plângând, ea prevestește probleme, inclusiv de sănătate. Un vis în care copilul face primii pași independenți, ceea ce înseamnă că în viața reală, puteți conta pe propria noastră putere și să nu se bazeze pe opinia altcuiva. Asistentă medicală copil - la înșelăciunile unei persoane dragi.

Pedepsirea copilului într-un vis - un semn că trebuie să se pocăiască de greșelile lor. Fără ea nu va reuși. În cazul în care mama a visat că copilul ei nou-născut este bolnav, trezindu-l, dimpotrivă, acesta va fi dat în stare bună de sănătate, dar alte probleme nu pot fi evitate.

Copilul la mâinile a ceea ce vise - Ia-ți mâinile pe pacient copil - un semn nefavorabil. Veți găsi mai profundă tristețe și durere de inimă. Copilul mort - Sa visezi despre un copil mort înseamnă că, în viitorul apropiat, vă așteaptă la probleme și frustrări.

Un vis în care vezi copilul adoptat, înseamnă că succesul dumneavoastră, vi se va cere pentru a ajuta strainii.

Vise care au decis să adopte un copil, conflictul grav este fabricarea berii în familia ta. Văzut în somn nou-născut - un semn favorabil. În cazul în care copilul este binevenit, acesta este un vestitor de sănătate, succes și prosperitate. Dacă visezi vă aflați într-un pat de copil nou-născut, în viața reală pe care vin treburile placute asociate cu schimbari in familia ta.

copil nou-născut - Dreaming că un nou-născut plângând, și nu poți face nimic să-l calmeze, apoi, în realitate, te sperie problemele care au apărut în cale. Cu toate acestea, toate nu este la fel de înfricoșător ca ar putea părea. Daca visezi ca bebelusul ar fi înfășat, apoi, după acest vis s-ar putea îmbolnăvi. Gravidă un vis prevestește nastere prematura.

Dacă visezi pe care încercați să-și încheie în scutece pentru copii pentru adulți, în viața reală nu sunt evalua în mod adecvat unele situații. Dacă visul de o asistentă medicală care deține un copil, atunci veți găsi o familie de bine. Un copil cu o mamă vitregă pentru a vedea o femeie gravidă este că ea va da naștere unei fetițe, care este foarte slabă, sau că ea va pierde în curând soțul ei. Un copil mic - Dacă visezi femeie tânără alăptează copilul ei în viața reală se aștepta o experiență plăcută. În cazul în care copilul a avut un om matur, înseamnă că în curând se așteaptă o mulțime de probleme, dar succesul său este garantat.

Vedeți-vă într-un copil vis înseamnă că veți avea o mulțime de a face pentru a ajunge din nou pe picioare după o lungă perioadă de eșec.

Vise care ține mâinile pe copilul altcuiva, atunci este posibil ca prietenii tăi vor încerca să profite de bunătatea ta, - încearcă să nu cedeze la provocare. Daca visezi ca esti pierdut și nu pot găsi copilul ei - să fie pregătită pentru faptul că viața ar putea pune din nou în fața dumneavoastră întrebări dificile, cum ar fi sensul vieții, despre bine și rău, etc. Un vis în care .. scuturați copilul într-un leagăn pentru copii, ceea ce înseamnă că ai noroc.

Dacă visezi vezi un leagăn cu un copil minunat, soarta vă va da de bine și copii frumoși. Un vis în care leagăn copilul în leagăn, înseamnă că ar trebui să fie pregătiți pentru o boala care cei dragi vor avea de suferit.

Pentru visul unei femei tinere, în care ea leagăne, leagăn gol, înseamnă că comportamentul său este prea mult bârfă. O mulțime de copii care rulează în jurul valorii de casa de vis - un vestitor de probleme care nu avea copii, și de a avea copii acest vis vă reamintește să aibă grijă mai mult despre creșterea lor. Un vis prevestește plăcerea, bucuria și bunăstarea. Un vis în care veți vedea o mulțime de copii frumoși, promite bunăstare și prosperitate.

Copiii implicați în procesul de învățare sau de altă ocupație pașnică, înseamnă o viață liniștită. A se vedea copii la joacă - pentru o veste bună, pacea de familie și bucurie. Dacă joci cu copiii, este de a succes în dragoste și de afaceri. Un vis în care vezi copii trist, avertizează cu privire la problemele pe care le aranja pe vrăjmașii voștri.

Plansul copii într-un vis - un semn de înșelăciune și probleme de prieteni falși. copii murdari si nespalate - probleme mari, litigii, care dintr-o dată va cădea pe capul tău.

Aflați de ce visezi copil în interpretarea altor cărți de vis.

Ce vis copil de Interpretare vis:

Copilul - În cazul în care copilul vis plângând, ea prevestește probleme, inclusiv de sănătate. Dacă ați avut un copil puternic și frumos, un astfel de vis simbolizează iubirea reciprocă și o prietenie puternică.

Un vis în care copilul face primii pași independenți, ceea ce înseamnă că vă puteți baza în totalitate pe propria lor putere și să nu se bazeze pe opinia unei alte persoane. Pentru a alăpta copilul într-un vis - de a înșelăciune de un iubit. Ia-ți mâinile pe copil bolnav - un semn nefavorabil. Veți găsi mai profundă tristețe și durere de inimă.

A se vedea copilul în vis:

Copii - Copii - viitorul nostru, și, în același timp, ele sunt la fiecare oră necesită îngrijire specială și atenție, și pentru a vedea în visul copilului - un vis care înseamnă că, pentru a atinge obiectivele pe care trebuie să muncească din greu.

Deci, dacă ați avut un copil mic care plânge, atunci, în realitate, vei fi dezamăgit, problema care va fi oameni aproape de tine. Dacă ați avut un vis în care se joacă un copil curat și vesel cu jucării sau alți copii, apoi, în realitate, veți întâlni cu prietenii vechi și cunoștință cu mulți oameni interesanți.

Visat unui copil, care a mers pentru o plimbare pe cont propriu - în viața reală disprețuiți în mod deschis opinia majorității, uneori, siding opus fundamental al societății (chiar dacă adânc în jos sunt de acord cu acest punct de vedere). Amintiți-vă că în urmărirea independenței poate lua întreaga viață.

În cazul în care o femeie a avut un vis în care ea este îngrijirea copilului obraznic, în realitate, ea va fi dezamăgit, problema care va fi cea mai apropiată persoană.

Daca visezi o femeie ia copilul în brațe și își dă seama că el are o febra - este un semn rău care spune că în viitorul apropiat, femeia va primi trista veste că ea va aduce o mulțime de minute, suferință psihică și chin.

Ce vise și cum să înțeleagă copilul?

carte de vis a avut un copil, ceea ce un vis copil vis

baietel sau o fetita (copii) - O scurtă interpretare: ludic; naivității; o judecată imatură.

Expresia populare: jocuri pentru copii; prostim; un copil nevinovat; meci de vârsta lui; Dragii

Ce copil (sau copii) fac în visul tău? Dacă te joci cu el (ei), se vorbește despre dorința ta de a calma jos, relaxați-vă și să învețe să ia viața mai puțin în serios. Sau copii ai irita și crezi că te distrage de la munca ta?

Copiii simbolizează, de asemenea, naivitatii fericit. Ați putea fi atitudinea naiv față de ceva sau cineva în viața ta, și din cauza acestei întâlniri cu adversitate.

Poate un vis asemănător spune despre comportamentul imatur împotriva cuiva sau a ceva. Poate că, într-o anumită situație, se comportă ca un copil, în timp ce trebuie amintit că sunteți un adult. Ce fel de oameni ai văzut lângă el într-un vis? Care este relația ta cu ei în viața reală?

Poate ceva în viața ta se dezvoltă mai mult succes decât vă așteptați. Pentru tine, acest caz este ușor de rezolvat ca un joc de copii?

Cum un copil ai fost, în opinia dumneavoastră? Esti de la o vârstă fragedă au reușit, și la școală, și hobby-uri au fost întotdeauna activ, sau erau subdezvoltate „rățușca cea urâtă“, care a înflorit deja crescut? Cu alte cuvinte, credeți că toate bucuriile vieții unei persoane primește în tinerețe, sau ei încă mai vin la cel care este dispus să aștepte?

Nu contează ce crezi. Varsta - o stare de spirit!

De ce vis copilul de vis:

piept pentru copii - Vise care s-au permis să ticăloșie - este un semn că vă veți găsi într-o situație dificilă, atunci va fi obligat să trișeze și răsuciți toate metodele posibile.

A se vedea, de asemenea, :. Ce distractiv de vis, ceea ce copiii vis, ceea ce un copil de vis.