carte de vis a avut un cuțit, ceea ce un cuțit de vis în somn

Ce vis cuțit în somn:

Knife - Dacă ați văzut un cuțit în somn - atunci va fi separare, conflicte și pierderi financiare.

Dacă ați văzut într-un vis un cuțit ruginit - nu va fi mulțumit cu afacerile lor de familie, sau vor fi în curând despărțit de iubita lui.A se vedea, de asemenea, :. Ce Saber vis pumnal ce vise, ce vise sabie.

Citiți mai departe dacă vrei să știi de ce visezi cuțit.

Vis S. carate

Ce vis cuțit:

Cuțit - cutit Dreamed - atunci sunt în așteptare pentru un conflict și de separare.

Dacă ați văzut într-un vis un cuțit ascuțit - ești în pericol.

Dacă visezi înjunghiat - că ești ofensat foarte mult.

Dacă ați văzut într-un vis un număr mare de cuțite - ai pe cineva de mult jignit.

Dacă sunteți într-un vis a luat un cuțit de la cineva - aveți dușmani care pot să apară.

Următoarea interpretare a ce vis cuțit pe.

Buzunar vis de carte T.Lagutinoy

cuțit Ce vis, cum să înțeleagă visul:

Cuțit - Visat un cutit - te va despărți cu iubitul ei.

Dacă ați văzut într-un vis un cuțit ruginit - atunci sunt în așteptare pentru conflicte familiale.

Un cuțit ascuțit într-un vis - trebuie să-ți fie frică de vrăjmașii voștri.

Dacă ați văzut într-un cuțit vis rupt - atunci sunt în așteptare pentru problemele de dragoste și de muncă.

De ce vis un cuțit de vis:

Cuțit - Cuțit Dreamed - te asteapta cearta si lupta.

În cazul în care o femeie a avut un cuțit - ea se va întâlni în curând persoana iubită.

Interpretare vis Mel'nikova

Ce cuțit de vis pe Interpretare vis:

Cuțit - Visat un cutit - pe care le poți păcăli.

Dacă ați văzut într-un vis un cutit de buzunar - vă puteți lăsa pentru o lungă perioadă de timp cu familia și prietenii vechi.

Boot cuțit într-un vis - vă așteaptă probleme financiare.

Într-un vis persoană care primește mită - vei fi pedepsit pe nedrept.

Dacă ați văzut într-un vis un cutit ruginit - va deveni în curând umerașe.

De ce visul unui cuțit pe Interpretare vis:

carte de vis a avut un cuțit, ceea ce un cuțit de vis în somn

Cuțit - Pentru a vis te taie cu un cuțit sau ceva - un semn foarte rău, care prevestește de multe ori certuri, scandaluri, pauze de relații, de separare și așa mai departe. Visat un cuțit ruginit, atunci acest vis poate însemna că sunteți obosit de unele relații și doresc să-și schimbe viața.

Am visat un cutit pe care le ascuți și poloneză, în viitorul apropiat, vă așteaptă o afacere foarte mare de probleme, în care te vei da vina.

Dacă ați visat de cuțite la sol, se așteaptă probleme în care vina prietenii, rudele - probabil trădarea sau pur și simplu un comportament neglijent cauzate de lipsa de concentrare sau credulitate excesivă.

Dacă visezi ați rupt cuțitul, atunci nu se așteaptă în viitorul apropiat pentru a atinge obiectivele lor, mai bine să se amâne punerea în aplicare a acestora până la un timp mai favorabil.

Am avut un vis în care ești înjunghiat, este de obicei un vis prevestește conflicte de familie, probleme interne a găsi orice legătură cu concurenții săi cu privire la activitatea. Dacă visul a avut un om singur (fără familia lui), apoi, de regulă, este o rușine.Interpretare vis Rasputin

Ce cuțit de vis pe Interpretare vis:

Cuțit - Cuțit Pentru a vis - acest lucru indică faptul că, în realitate, ia cele mai dificile cazuri și să facă față cu succes cu ei.

Se taie cu un cuțit în somn - atunci amenință să emoție și de frustrare.

Break într-un cuțit de vis - acest vis prevestește probleme. Vei suferi de complicații apărute în afacerile tale. Pentru neînțelegerile neplăcute în relațiile cu oamenii urmeze răceala și indiferența.

Ascuți cuțitul într-un vis - în curând va avea un fel de locuri de muncă umilitoare și ingrată, nu promițătoare avansarea în carieră.

Înfige un cuțit în somn în cealaltă persoană - să fie pregătit pentru știri neașteptate. Poate fi necesar să se schimbe toate planurile mele. Dacă vedeți sau auziți în somn, ca cineva se lipeste un cuțit în tine - înseamnă că oamenii vor avea ceva să vă deranjez cu vizitele mele.

Rănit de un cuțit în somn - asta înseamnă că sunteți îngrijorat cu privire la o poziție incertă a afacerilor tale. Te simți nesigur. Poate că ar trebui să se odihnească.

Arunca într-un cuțit de vis - prezinta oboseala ta extremă și starea dureroasă. Tu ar trebui să acorde o atenție pentru sănătatea lor - atât fizice, cât și mentale. Dacă nu sunteți atent în acțiunile și discursurile lor - când nu e mare lucru. Ia un cuțit de vis ca un cadou - este un semn bun. Vei avea noroc, iar oamenii vor veni mereu la tine pentru ajutor în vremuri dificile.

Cuțit de vis? A se vedea. Interpretor următor.

Ce vis cuțit, indiferent de motiv:

Cuțit - Cuțit poate simboliza nevoia de a reduce la rapid, dezvăluie cele mai adânci temeri ale cuiva. Aceasta poate însemna „lovitură de cuțit în spate“, sau să-și imagineze visătorului ca o victimă sau de instigator al unui act de violență. În plus, cuțitul într-un vis este adesea văzută ca un simbol al sexualitatii masculine si este de obicei asociat cu agresivitate.

Ce vise și cum să înțeleagă cuțitul?

Cuțit - Interpretarea rapidă: separare; direct la obiectivul; acuitate.

O expresie populara ca ceasul; pentru a distruge rădăcinile; destul de vizibile; tăiat la rapid; perfecționa abilitățile.

Cutitul poate simboliza separarea. Dacă vă păstrați vis cuțitul, ce faci cu el? Ce vrei să împărtășiți? În cazul în care cuțitul deține celălalt bărbat, el vrea să se rupă de tine?

Cuțit în visul tău folosit ca o armă? Din ceea ce încearcă să se protejeze? Dacă ataci pe cineva cu un cuțit, bărbatul vrea să rănească orice parte a personalitatii tale? De asemenea, este posibil ca visul vorbește despre o anumită parte a personalității cu care nu doriți să se confrunte.

Cuțit - trafic semn direct la poarta. Pentru a vedea dacă cuțitul este în somn de valoare, să acorde o atenție la ceea ce faci într-un vis și cum te simți. cuțit ascuțit vă indicii asupra a ceea ce trebuie să ascuți abilitățile dumneavoastră?

Aflați de ce cuțit de interpretare de vis în celelalte cărți de vis.

Ce cuțit de vis pe Interpretare vis:

carte de vis a avut un cuțit, ceea ce un cuțit de vis în somn

Sa visezi ca te arunca la cineva cu un cutit, aceasta înseamnă că în curând vă va arăta josnicia caracterului; trebuie să depună toate eforturile pentru a dezvolta un simț al dreptății reale.

Acest vis are alte interpretări.

Un vis în care picătură cuțitul, înseamnă că casa ta un om necunoscut în grabă. Pentru a vis ucigaș te face o lovitură de cuțit cuțit în spate - un avertisment viu, care în viața reală, inamicii vor încerca să vă plătească o lovitură perfidă ei înșiși să rămână în condiții de siguranță.

Dacă visezi încercați să atace un străin, înarmat cu un cuțit, atunci un astfel de vis vă promite cele mai favorabile schimbări în viața sa personală.

Dacă visezi te-a lovit pe cineva cu un cuțit, în viața reală vă va urmări nefericirea cu cauza karmică și cauzate de gânduri necurate egoiste ale strămoșilor voștri. Veți fi capabil de a evita diverse dezastre și nenorociri numai atunci când se dedice serviciului spiritual înalt.

Dacă visezi ați fost prezentat cu un cuțit (așa cum este cunoscut, iar realitatea unui astfel de cadou este mai bine pentru a respinge ușor decât să accepte), aceasta înseamnă că, în realitate, vă înșelați cu cruzime și perfidie persoanele de la care vă așteptați cel mai puțin trădarea.

A se vedea cuțitul în somn:

Cuțit - conflicte, lupta. Pentru femei - o întâlnire cu un bărbat. Marte.