casă mică pentru o pisica cu propriile sale mâini cele mai bune idei și cursuri de masterat cu fotografii

Dacă aveți o pisică, atunci veți fi de acord că acesta este un membru cu drepturi depline al familiei, și, prin urmare, merită o relație de îngrijire, să vedem cum poți desena o casa pentru o pisica cu propriile sale mâini. O astfel de carcasă poate fi făcută dintr-o varietate de materiale și în formele cele mai bizare. Ne uităm la câteva variante diferite, sper. pe care le puteți ridica ceva doar pentru animalele de companie.casă mică pentru o pisica cu propriile sale mâini cele mai bune idei și cursuri de masterat cu fotografii

Pentru a face o casa pentru pisica cu propriile sale mâini ideile pot fi utilizate foarte diferite. De exemplu, casa de făcut în papier-mache bine. Costurile pentru materialele minime: carton, ziare vechi, adeziv, lac, pachete, ca material de finisare poate fi folosit hârtie frumoasă, vopsea sau tesatura. Produsul poate fi administrat complet sub orice formă, cel mai important, rețineți că pisica ta, pentru ca toate eforturile pentru aceasta ar trebui să existe confortabil. Cel mai simplu mod de a face forma de sfere aplatizate, iar pentru animalul de companie va fi confortabil să ghemuiesc. După cum semifabricatele puteți rula unele prosoape, apoi le-a pus într-o pungă pentru a evita colorarea în timpul funcționării. Ajustați forma pachetului poate fi înfășurată cu folie, apoi o larmă densă.

casă mică pentru o pisica cu propriile sale mâini cele mai bune idei și cursuri de masterat cu fotografii

Fundamentele în cele din urmă va fi îndepărtat ușor prin intrarea sau puteți lăsa nezakleyannym jos, în loc să taie conturul o bucată de carton și lipici la partea de sus a casei. În cele din urmă avem nevoie pentru a face grosimea peretelui de cel puțin 7mm. Acum rămâne decor, casa de nutrie pânză pastă poate podstelit la partea de jos a pad spumă de pe formular. Afară, sunteți liber pentru a aranja creația așa cum vă place, hârtie lipite frumos sau o cârpă, sau pur și simplu vopsea. Structura superioară trebuie să acopere strat de lac. Dupa ce se usuca, setați hack la balcon pentru câteva zile, mirosul de lipici și lacuri erodate, deoarece pisicile nu le place mirosuri iuti. În total, pentru fabricarea unei astfel de locuințe va dura aproximativ o săptămână, dar rezultatul este în valoare de ea.

casă mică pentru o pisica cu propriile sale mâini cele mai bune idei și cursuri de masterat cu fotografii

Această opțiune este ideală pentru cei care doresc sa faca o casa pentru pisica cu mâinile repede. Materialele vor necesita, de asemenea, destul de un pic, dar principalul lucru pe care pisica în cele din urmă, se va simți confortabil. Să tinkering cort de tricouri. În plus, veți avea nevoie de sârmă groasă, mai bine dumochki împletitură sau te poate face spumă saltea pentru animalele de companie, precum și o bucată de carton. Deci, dintr-un fir de a forma un cadru dreptunghiular, așa cum se arată în fotografie, ca un etaj pentru o Koskin casa taie un dreptunghi de carton pe dimensiunea cadrului, întinde tricoul este acum pe cadru, gâtul va servi ca o intrare. tesatura stretch bine, de jos tricou asociat pe partea opusă nodului, a pus în interiorul perna. cort improvizat pentru pisica ta preferata este gata, pune-l doar pe podea, ca o pisica merge apoi de a inspecta noile lor posesiuni.

casă mică pentru o pisica cu propriile sale mâini cele mai bune idei și cursuri de masterat cu fotografii

Probabil ați observat cum o pisică cum ar fi diferite tipuri de cutii, standuri pentru a aduce într-o nouă electrocasnice, dezarhivați la Barsik dvs. deja stabilit în cadrul numai că eliberarea cutiei. Dar trebuie să recunosc că cutia veche în mijlocul camerei nu arata foarte estetic plăcut, așa că o vom folosi ca bază și se adaugă un pic de decor. În plus față de locul de muncă, vom avea nevoie de mobilier capsator, cuțit de papetărie, cu rază lungă și elemente decorative.

casă mică pentru o pisica cu propriile sale mâini cele mai bune idei și cursuri de masterat cu fotografii

În cazul în care cutia de dimensiuni corespunzătoare, atunci demontați, nu vom marca doar la intrare, ferestre, le taie cu un cuțit. Acoperișul casei este de asemenea posibil să se aranjeze în mod diferit, dacă vrei să faci un acoperiș șold, apoi se taie colțuri în părțile de închidere care deja. Constructia a fost colectat de bandă. Din cutiile de carton pot fi un joc complex, acest lucru este valabil mai ales dacă aveți mai multe animale de companie, caseta de interconectare folosind convenabil un capsator sau cuie lichid. Decorul poate fi vopsit in orice culoare a casei, plasați un post scormonind și o canapea moale.

casă mică pentru o pisica cu propriile sale mâini cele mai bune idei și cursuri de masterat cu fotografii

Un alt mod foarte interesant și frumos de a face o casa pentru o pisica cu mâinile - casa tuburilor de ziar.

Acasă împletit de origine trebuie să pregătească o mulțime de ziare, un lung, subțire ac, adeziv, lac, vopsea sau pete, sau o cutie de carton adecvat pe formular, o pereche de foarfece. Înainte de a începe țesut Se prepară o cantitate suficientă de tubuli ziar: tăiat în fâșii lungi ziare cuplu lățime de centimetri, marginea lubrifiază adeziv este apoi înfășurat în spirală pe o bandă a unei spițe, o a doua muchie fixa, de asemenea, adeziv. Poate fi vopsit cu tuburi de vopsea acrilică imediat sau acuarelă, rețineți că, atunci când vopseaua este uscată, culoarea va fi un cuplu de nuante mai deschise. Sau puteți picta întregul produs finit. Nu sfătuiesc să acopere tubul imediat lacuri, deoarece acestea vor fi mai dificil să se aplece.casă mică pentru o pisica cu propriile sale mâini cele mai bune idei și cursuri de masterat cu fotografii

Weave începe cu partea de jos, de jos, specificați forma casei finit, acesta poate fi un oval, cerc sau dreptunghi cum doriți. Dacă nu doriți să deranjez fund plexului, puteți lua pur și simplu o bucată de carton și taie bază, și să-l lipi tubul de ghidare, la o distanță de aproximativ un an și jumătate vedem atunci. Tehnici de țesut destul de mult, dar vom lua în considerare cele mai simple - o plasă cu două paie. Pentru a face partea de jos, să ia un număr suficient de tuburi și cruce în centru, răsucire în jurul valorii într-un cerc, care trece alternativ unul, apoi al doilea tub prin ghidajul, atunci când au ajuns în partea de jos dimensiunea necesară polakiruyte bună și se lasă să se usuce piesa de prelucrat. Apoi, din carton tăiat un cadru care ne va ajuta în procesul de țesere a da produsul forma dorită. Am pus carton pe partea de jos a cadrului este pliat ghidaje pentru comoditatea lor comite cuie pe pereții cadrului.

casă mică pentru o pisica cu propriile sale mâini cele mai bune idei și cursuri de masterat cu fotografii

Continuăm să țese un perete, precum și în partea de jos, asigurați-vă că pentru a lăsa spațiu pentru intrare, și anume încolăci în jurul valorii de două - trei centimetri, și apoi începe să se rotească la o margine la porțiunea de margine din stânga liberă. Când ați ajuns la înălțimea dorită, vom începe să reducă perete pentru a face acoperișul casei, înainte ca nu uitați să îndepărtați carton. Produsul finit este lăcuit, tuburi sau lacuri si vopsele daca te pre-vopsit, dacă nu, poți desigur părăsi ziarul în forma sa originală și nu vopsit. Faceti o saltea pe forma unei pisici casă, și puteți invita la inaugurare a unei case.

casă mică pentru o pisică cu mâinile fotografia lui

Opțiunea următoare este potrivit pentru lucrătorii calificați care sunt capabili să se ocupe de o mașină de cusut. Nimic complicat, face incepatori chiar. Ai nevoie de o tesatura densa, spuma de poliuretan sau polistiren grosime spumă de aproximativ un centimetru, la fundul poate lua mai gros. În primul rând, fac modele de hârtie, dacă aveți pisica medie, dimensiunea pe care se potrivesc, în cazul în care mai pot fi adăugate pentru un cuplu de centimetri. Desenul casei plat lățime 41 cm, înălțime 31 cm, acoperișul - 26 cm.

casă mică pentru o pisica cu propriile sale mâini cele mai bune idei și cursuri de masterat cu fotografii

Partea de jos a pătrat, respectiv, cu laturile de 4 cm. Se taie și aplicarea unui model pe materialul textil, necesitatea de jos pentru două părți identice din țesătură, unul din spumă de polistiren groasă, de asemenea, pentru pereți, adică total de 8 țesut 4 din polistiren expandat. Când taie părțile țesăturii, nu uitați că trebuie să lăsați o rezervă de coasere 1 cm pentru polistirenul nu este necesară. Acum vom colecta obiecte cum ar fi un sandwich: o bucata de tesatura partea greșită, acesta polistiren expandat, partea ei tesatura greșit în interior, cu toate acestea preformă este ea acoperit pe o cusatura cale in zig-zag.

Deci, nu toate detaliile casei, dar unul a peretelui frontal. Pe unul dintre pereții din mijloc va face intrarea, astfel încât aici ordinea celuilalt, ori partea tesatura din partea exterioară a celuilalt, au fost polistiren expandat și cum să intre, ia lucru rotund formă adecvată, accident vascular cerebral ea de-a lungul conturului de săpun acum pe săpun face cusătură în zig-zag cercul interior rezultat se taie cu grijă, astfel încât să nu rănească cusătura. Acum, una dintre părțile de țesut exteriorizată printr-o gaură, apoi cusute de-a lungul peretelui contur, astfel cusătura de intrare ar fi ascuns.

casă mică pentru o pisica cu propriile sale mâini cele mai bune idei și cursuri de masterat cu fotografii

Acum colecta toate piesele într-un produs finit, forfecarea perimetrul cusătura în detaliile obișnuite, în primul rând de perete, apoi se coase partea de jos, articolul cutremură intestinal. Avantajul acestei case este că acesta poate fi spălat în orice moment. Puteți face o casă în formă de cub sau de altă formă, totul depinde de imaginația și priceperea ta. Pe site-ul nostru există un atelier de lucru foarte interesant, care spune cum să facă mobilier pentru păpuși.

Opțiunea următoare nu mai este arata ca o casa, ci ca o posesie solidă. Pentru producția trebuie să conectați virilitatea dur, care este, pentru a cere ajutor paterfamilias. La fel ca în poveste despre trei porci, ultima opțiune este cel mai robust și aprofundată. Pentru acest design vom avea nevoie de panel sau placaj, bastoane de lemn de 3-4 cm, materialul pentru ornamentele interioare si exterioare, spuma umflata, butoni pentru mobila, cablu, ciocan, șuruburi de 2,5 cm și o șurubelniță, de foraj și mobilier capsator.

casă mică pentru o pisica cu propriile sale mâini cele mai bune idei și cursuri de masterat cu fotografii

În primul rând, se taie din PAL, foi laminate pot fi luate, atunci nu trebuie în plus pentru a decora casa, sau invers de obicei, atunci atunci produsul poate fi vopsit, lacuit, sau lipiți pe film sau hârtie. Ia dimensiunile aproximative de 25 de 40 cm la pereții frontali și din spate, în partea de jos, de 40 cm cu 40 - lateral. Bar, respectiv, sunt tăiate în bucăți de 40 cm lungime. Twist cadru, așa cum se arată în fotografie, primul perete, apoi fixați în partea de jos. Acoperișul este înșurubată mai târziu.

casă mică pentru o pisica cu propriile sale mâini cele mai bune idei și cursuri de masterat cu fotografii

Cu ajutorul unui capsator pentru a capitona casa mobila din interiorul tesatura. În jurul perimetrului piesei tăiate de spumă pe dimensiunea de jos, am pus-o în, și capitona pânză, pliat marginea materialului în jumătate din interior. Acum este posibil să se fixeze pe acoperiș. Se taie o bucată de spumă de dimensiunea acoperișului, taie un pătrat de bastoane, care va consolida etajul al doilea. Am pus spuma pe acoperișul său tesatura piele strâmt.

Pentru a văzut de pe etajul al doilea are trei bare, de placaj tăiate dreptunghi cu unghiuri rotunjite, dimensiunea de jumătate din dimensiunea acoperișului, încercuiesc piesa de prelucrat pe spumă, se taie spuma din elementul identic. Bare pentru a fixa părți din PAL, preparat fixați o bucată de spumă pe partea de sus a raftului, pentru a bloca pastilelor cu o cârpă. Interiorul raft și tesatura capitona pentru frumusețe.

casă mică pentru o pisica cu propriile sale mâini cele mai bune idei și cursuri de masterat cu fotografii

Acum fixați etajul al doilea de construcție generală, raft capitona țesut frumos dens, puteți Tuck marginile sau să facă un breton decorativ. Bare împachetate cu o frânghie, uneori, să stabilească o frânghie cu cuie mici în mobilier. Astfel, design-ul va arata mai atractiv, iar pisica va fi despre faptul că ghearele Sharpen. De asemenea, coarda face din colțurile casei și intrarea. Această casă poate găzdui doar două animale de companie. Multe idei interesante cu privire la a face decoratiuni de Crăciun pot fi găsite aici.

casă mică pentru o pisica cu propriile sale mâini cele mai bune idei și cursuri de masterat cu fotografii

O versiune mai simplă a casei de placaj - pentru a colecta în toate cele trei părți. Ia placaj Scrollsaw trei dreptunghi identice de măsurare de 30 cm, cu 40 cm, si necesita o scurta gramada covor, șuruburi scurte mobilier capsator, balamale mobilier. Pe o bucată de covor de trei ori încercuiască Forma bucata de placaj, taiat, mobilier capsator bătut în cuie la fiecare detaliu din placaj preforme covor, colecta de design va fi pe balamale de mobilier, colțuri aici nu va funcționa, pentru că designul nu este cu unghiuri drepte.

casă mică pentru o pisica cu propriile sale mâini cele mai bune idei și cursuri de masterat cu fotografii

O piesă au un covor interior, celelalte două out. Această situație permite pisica sa doarma pe covor și pe laturile exterioare ascuți ghearele. Sper că vă sunt inspirate de maestrul nostru - clasa, acum este necesar să se adune putere și pentru a aduce fericire noi locuințe animalului tau de companie. Dacă vrei să știi ce fel de cadou de ziua de nastere poate fi făcută cu propriile mâini, vezi clasa noastra de master.