Casatoreste-te cu o femeie căsătorită într-o interpretare de vis a vis Interpretare

Visele nu se întâmplă pur și simplu. Orice experiență de vis asociat cu realitatea cu experiență. Femeile mai des decât bărbații sunt interesați de întrebare, ceea ce înseamnă că unul sau celălalt vis. Ca natura femeile cu valoare mai emoționale atașați viziune de noapte, încercând să dezlege înțelesul lor prin analizarea mesajelor inconștiente.Dacă nu acorde atenție la semnalele lumii interioare, mai devreme sau mai târziu, problema va veni în continuare afară, de cotitură conflict, cearta sau stare depresivă.

Visele pot însemna dorințe reale, care nu sunt dezvăluite altora în lumea reală. În vis, să se căsătorească a spus că ea visează, pentru a începe o familie, de a trăi până la adânci bătrâneți.

interpretări de vis diferă, în funcție de punctele-cheie. Și anume, în cazul în care nunta are loc într-un vis cu propriul ei soț sau altcineva.

Visul unei femei căsătorite de nunta cu soțul ei,

Visul despre o nunta deja a avut loc, de asemenea, spune că o femeie căsătorită cu viața de familie au avut loc complet ori fără nori. Surviving mai multe ori un vis zi de căsătorie, ceea ce înseamnă că alegerea reală a femeilor și a bărbaților a fost absolut corectă. Deci, du-te din nou căsătorit cu o femeie căsătorită într-un vis, este un semn de bun augur, nu prevestesc nimic greșit.

Cu toate acestea, merită să ne amintim detaliile, pe care le pot înțelege semnificația semne. Și anume, numărul de oaspeți, interior, vremea și emoțională generală.

Dacă ai visat că propriul ei soț în calitate de mire. Acest lucru sugerează că femeia toată lumea este fericită și se bucură de fiecare zi viața de familie.

În mod alternativ, atunci când visul a trecut nunta cu un bărbat adevărat. uneori vorbește despre posibilitatea apariției unor noi evoluții în viața de familie. Una dintre căile posibile de dezvoltare a evenimentelor este o sarcină care a avut loc deja sau este pe cale să apară.

Nunta cu soțul ei într-un vis - de așteptare pentru noul jet într-o relație, care poate fi o naștere unui copil. O nouă etapă în relația din când în când este necesar pentru toate cuplurile. Visul despre o nunta vorbește deja deținute despre relația pe care aveți nevoie să se răcească și se umple cu senzații noi.

Visul unei femei căsătorite de nunta cu un alt

Din păcate, în cazul în care există un complot între vise care trebuie să se căsătorească cu o femeie căsătorită pentru un străin sau o cunoștință un om care nu este soțul ei, acesta este un semn rău. La întrebarea de ce un vis să se căsătorească din nou, nici un răspuns clar, dar este exact ceea ce subconștientul trimite un semnal cu privire la problemele existente în relația.

A se vedea, de asemenea: Jură într-un vis-in-lege: ce ar putea fi?

Interpretarea viselor este diferită în diferite cărți de vis. Nu luați visul din aceeași sursă ca și singura posibilă. Acesta ar trebui să ia în considerare propria lor situație, să se familiarizeze cu toate interpretările, și să aleagă cele mai potrivite.

Vis cărți dau următoarea interpretare a viselor, în cazul în care visele merge dincolo de străin:

  • trădare, infidelitatea soțului;
  • trădarea;
  • un conflict conversații neplăcute.

Din punct de vedere psihologic, visul înseamnă că o femeie nu are încredere în a doua jumătate, suspecți sale trădare și temerile de trădare.

Evident, în viața reală, un cuplu au probleme reale, care trebuie să fie abordate în scopul de a păstra familia împreună. După ce a primit un mesaj de la subconștient, trebuie să înceapă să acționeze.Este recomandabil să nu propria lor, și înrola ajutorul unui specialist care poate ajuta la determinarea cât de justificată suspiciune și cum să fie, în cazul în care există cu adevărat. În general, apariția unui străin într-un vis spune despre nesiguranța femeilor din satelit. Poate că bănuiește că el știe că nu este la fel de bun cum se credea anterior.

Dacă ați avut un vis că nunta a avut loc cu fostul om, aceasta este informația din subconștient că în adâncul ea regretă relația de lungă durată nedeterminată. Este posibil ca punctul final nu este atunci când a fost livrat ceva, ultima conversație nu a avut loc, așa că în inima mea trăiește o speranță, dacă nu pentru a restabili relația, cel puțin să le găsească în cele din urmă.

După ce a văzut un fost iubit într-un vis nu este necesar să se rupă imediat relația existentă, ar trebui să încercați să dau seama propriile sentimente, dezamăgire, frustrare și îndoială și partenere. Procesul de săpat în sine nu este ușor, astfel încât acordul ar trebui să fie cu ajutorul unui terapeut sau un psiholog de familie. Atragerea de ajutor de specialitate pentru a evita acțiuni pripite și pași pripite.

În cazul în care visul amintit persoanei decedate, adică, femeia se căsătorește cu cea care este mort, acest vis indică faptul că există un patron puternic, care va ajuta la rezolvarea problemelor și să păstreze de necazuri.

Pentru o interpretare mai exactă a vis importante detalii cheie, cum ar fi stilul și culoarea rochiei de mireasa.

rochie albă pentru o femeie căsătorită într-un simbol vis de dorința de a începe ceva de la zero. În cazul în care problemele existente în relația, tinuta alb - un semnal că relațiile sunt în impas, dar eforturile depuse de ambele părți este încă posibil pentru toți să înțeleagă și să corecteze greșelile făcute.

Roșu înseamnă întotdeauna sexy, așa că, dacă într-o rochie stacojie nunta de vis sau roșu înseamnă doar un singur lucru, proprietarul său nu este în mod clar suficient de luminozitate în viața intimă. Poate că în viața reală, o femeie nu acordă o importanță absența dorinței sexuale pentru partener. Subconștientă prin vise trimite un semnal pe care trebuie să acorde o atenție la această sferă a vieții.

A se vedea, de asemenea: Divination de cărți de tarot în atitudinea omului

Verde - un simbol al vieții noi, renaștere și de creștere. Dacă rochia de mireasa din visul de verde, acest lucru indică faptul că relația este armonios să dezvolte și să devin mai puternici. Un fel de semnal că perechea nu trebuie să vă faceți griji, pentru că, în viitor, se preconizează doar prosperitatea și creșterea în continuare.

Culoarea albastră a rochiei de mireasa prezintă un atașament emoțional profund pentru fiecare alți parteneri. Un astfel de somn confirmă doar un acord complet și respect reciproc între soți. vis rochie albastru - un semn de compatibilitate emoțională plin de soți, de asemenea, aceasta înseamnă că oamenii sunt într-adevăr făcuți unul pentru celălalt. Un vis similar are loc rar si este un semn adevarat fericit.

Nu luați visul ca ghid fără rezerve la acțiune. Dreams - un indicii subliminale ale sinelui interior, care nu totul este bine în viața reală. După ce a primit un astfel de semnal trebuie să acționeze în mod inteligent și cu atenție. Ca să nu taie relațiile cu umăr și să încerce să înțeleagă controversa și de a găsi soluții. Posibilitatea de a ei înșiși și să înțeleagă timp pentru a rezolva problema - calea spre o viață personală armonioasă, conservarea familie și renaștere relație decolorare.

Complet vise încredere cu siguranță nu au nevoie, dar asigurați-vă că pentru a asculta propria lor, încerc să înțeleg și să accepte ei înșiși, pentru a umple viața de zi cu zi de armonie și fericire.
consultarea în timp util, cu un psiholog poate ajuta într-adevăr pentru a menține și de a îmbunătăți relațiile existente.

Vorbesc despre temerile deschis, sentimente de nemulțumire și ușor. Cu toate acestea, dacă vă decide cu privire la un astfel de pas, vă poate ajuta într-adevăr te înțeleagă și să accepte relații care sunt posibile în pragul colapsului. În acest caz, ascultă-te, acordând o atenție la somn, puteți salva și de a restabili relații.

Principalul lucru nu este de a trata visele ca un panaceu, capabil de a sublinia toate problemele. Diferențele și probleme trebuie Rezolvarea să fie la timp și în etape.

Istoria fiecare căsătorie este unic. Probleme în viața de familie sunt inevitabile, acestea ar trebui să fie rezolvate pas cu pas, în orice caz, nu singur.

De multe ori trebuie să ne reamintim de ce o dată la propunerea de căsătorie a fost dat un răspuns pozitiv, iar femeia sa căsătorit doar pentru acest om. Soluția comună a diferențelor sugerează dorința reciprocă de a păstra familia împreună și să aducă înapoi armonia în relația.

Eforturile depuse de ambele părți, asigurați-vă că pentru a reuși. Somnul poate ajuta la salvarea relatiei, cel mai important, de timp pentru a asculta tine si propria voce interioara, reflectarea care sunt visele noastre.