Casatoreste-te într-un vis sau ce vise căsătorie

Visele sunt întotdeauna surprins de amestecat său fantastic cu evenimente reale. Uneori se întâmplă că o persoană se trezește, și pentru o lungă perioadă de timp nu a putut înțelege, el este acum într-un fel de lume. Fie că a fost un vis sau realitate.Iar atitudinea față de vise toate diferite. Un sigur că visele - aceasta este lucrarea subconștientului. Pentru cealaltă persoană - posibilitatea de a învăța viitorul apropiat. Și apoi începe căutarea pentru răspunsul în cartea de vis, din care există o cantitate considerabilă. Astăzi vom vorbi despre ceea ce o căsătorie de vis.

Casatoreste-te într-un vis - ce să caute

Casatoreste-te într-un vis sau ce vise căsătorie

Orice interpretare de vis acum existent oferă propria sa interpretare a acestui vis. Dar, pentru a găsi comune printre multe opțiuni încă posibil. Cu toate acestea, căsătoria într-un vis nu poate fi percepută în mod clar. După ce te trezești, este important să se încerce să se stabilească cronologia evenimentelor.

Ai visat că mariajul a avut loc pe o iarna rece sau toamna. A fost un secret sau „sărbătoare a stat pe munte.“ Sau poate ai făcut doar o propunere. Și căsătoria este doar înainte.

Înțeles joc absolut fiecare detaliu. Chiar și atunci, care a visat acest eveniment. A fost un bărbat sau o femeie după patruzeci de ani. Poate că o astfel de viziune de fată necăsătorită somn.

O valoare importantă și să ia pe accesorii mireasa, cum ar fi un buchet, inele și chiar rochie de mireasa. Acesta s-ar putea surprinde, dar unele Downers acorde o atenție la parul ei, care a fost văzută de tine într-un vis într-un astfel de eveniment semnificativ.

Și nu e tot ce pot fi necesare pentru o interpretare corectă. Pentru a se asigura că ați fost capabil să interpreteze corect evenimentele viitoare din lumea reală, este important, după ce te trezești, nu pierde nici un detaliu.

De ce visul unei căsătorii - interpretarea viselor

Casatoreste-te într-un vis sau ce vise căsătorie

Așa cum sa spus mai înainte, în această lume nu este o carte de vis. Aici veți găsi informații colectate din diferite surse. În urma analizei, vise în care le vedeți căsnicia ta poate fi decriptat după cum urmează.

  • Fata necasatoriti visat că ea se căsătorește. Acest lucru înseamnă că, în viitorul apropiat se așteaptă o schimbare de mare în viața reală. Dar ceea ce ei vor fi, depinde de faptul dacă era căsătoria clară sau secretă.
  • căsătorie secretă prevesteste pericol din cauza lipsei lor de reținere. Astfel de vise sunt vise despre o femeie care are un temperament rău. Și e mai bine dacă ea nu a spus nimănui despre visele lor, in special cei care sunt versat în interpretarea. În caz contrar, ea confirmă, de asemenea, absurditatea caracterului său.
  • Dacă o femeie căsătorită visat că se căsătorește cu un alt bărbat - ceea ce înseamnă că starea de veghe soțul ei inseala pe ea.
  • vise Widow de căsătorie nu prevestește nimic bun. frustrare solide și eșec.
  • O căsătorie a eșuat într-un vis - viața în prăbușirea toate speranțele tale.
  • Întârzii pentru propria nunta - aceasta înseamnă a supraviețui pierderii financiare.

Nu luați doar totul literal. Visele sunt profetice numai noaptea de joi spre vineri. Și de această dată, nu pierde din vedere.

Ce promisiune accesorii pentru nunta

Casatoreste-te într-un vis sau ce vise căsătorie

Un vis în care ea se vede într-un frumos vis alb rochie de mireasa inainte de grav bolnav. Mai ales în acele cazuri în care rochia este trasată în fiecare cutelor.

Vise, în cazul în care mireasa vine în jos pe culoar într-o rochie roșie, dar încă este pătat cu murdărie, prevestesc trădarea rapidă a soțului ei.Dar coafura fantezist interpretat de mulți ca o îmbogățire timpurie carte de vis.

Buchet în mâinile miresei, format din trandafiri, spune că fata ar trebui să fie mai relaxat într-o relație intimă.

Și, în sfârșit, să se căsătorească într-o coroană de flori - deci nu departe unele fantezie care trece.

Nici măcar nu poți imagina cât de multe interpretări ale interpretării viselor dă împotriva voaluri. Iată câteva dintre ele:

  • Vise acest vis rochie de mireasa si voal, înseamnă că o căsătorie va trebui să aștepte. Pentru femei deja căsătorit, este un vestitor de o dezamăgire.
  • Veil, a pus pe cap, spune ca câștigător în viața reală arată impecabil. Și oamenii din jur apreciază apariția unei astfel de femeie.
  • Dacă visezi să vedeți cum să pună un văl pe cap, orizontul se va extinde în viitorul apropiat. Acesta poate fi o nouă cunoștință sau schimbarea locului de muncă. Și asta e ceea ce se va schimba depinde de atractivitatea vălului. Dacă ea este frumoasă și strălucește cu albeața ei, modificările viitoare va fi mulțumit doar cu tine. voal murdar sau vechi - dovada că toate eforturile tale vor fi în zadar.
  • Încercați pe vălul altcuiva - nu să se angajeze în propria afacere sau de eforturile tale nu vizează curentul principal.

Există o altă interpretare interesantă a viselor, în care a pus un văl peste cap. Acesta oferă cartea de vis a anului. Interpretarea este de a obține nici o veste neașteptată. Și dacă orice bucurie sau tristețe va aduce este necunoscut sau oricine. Factorul determinant în acest caz este un fel de avertizare cu privire la un posibil eveniment în viața ta.

Și, pentru a finaliza: doar vis voal, interpretare de vis definește modul în care schimbările în viața personală, și foarte promițătoare.

Casatoreste-te într-un vis - ce înseamnă

Casatoreste-te într-un vis sau ce vise căsătorie

Înainte de a începe un studiu aprofundat al interpretărilor care dă cartea de vis, care nu este cea referitoare la căsătorie, câteva cuvinte despre modificările apărute în om speranța de viață, care sa căsătorit într-un vis.

Deci, interpretare de vis, pregătit de O. Smurova, visat tratează căsătoria ca începutul unei noi afaceri, sau schimbări viitoare în viața reală.

Vis de carte, compilate de A. Vasiliev, vis căsătorie explică obligațiile suplimentare care, în viitorul apropiat să se stabilească pe umeri acest lucru foarte om.

Casatoreste-te de tineri - atât de mult bolnav. Dacă ați avut un vis pe care viitoarea lui soție era văduvă înainte, în viitorul apropiat, ai intimidat unele surpriză.

Vis carte, scrisă de apostolul Simon Zelotul, se arată într-un vis se căsătorească, fiind căsătorit în realitate, apoi așteptați pentru trădare din partea soției sale.

Un fapt interesant este faptul că, văzută într-o mireasa de vis, diferite cărți de vis interpreta mult în afara careului. Unii dintre ei promit bucuria, alții herald pe munte. În acest caz, este dificil de a dezvolta o anumită poziție, pentru că nu există informații suplimentare cu privire la acest subiect, nici o carte de vis nu oferă.

Ei bine, acum înapoi la începutul poveștii noastre.

Somnul nu este în mâna ta

Casatoreste-te într-un vis sau ce vise căsătorie

Vis propunere de căsătorie - aceasta nu înseamnă să-l după trezire. Și indică doar o schimbare în afacerile sau în viața sa personală. Propunerea de a se căsătorească într-un vis poate indica, de asemenea, apariția în viața ta un străin care te va patrona.

Pentru unele propuneri de căsătorie - un semn de avertizare, care să ateste proiectarea de îngrijire. În acest aspect, un vis în care face o propunere de căsătorie poate fi interpretată și ca problemele viitoare asociate cu starea de sanatate a celor dragi. Acest lucru înseamnă că interesele lor au un timp scurt pentru a împinge.

Unele propuneri Downers să te căsătorești interpretat în relațiile de tranziție la un nou nivel. În acest caz, numele de înlocuire - nu un fapt.

Apropo, dacă ai avut un vis că înlocuirea numelor încă să fie, indiferent de motiv, se spune, pentru a schimba locuri de muncă. Și veți obține o propunere foarte curând.

Continuând discuția pe acest subiect este necesar să se adauge câteva explicații cu privire la schimbarea numelui. Dacă ați avut un vis că înlocuirea numelor asociate cu căsătorie, aceasta înseamnă că nu sunt complet mulțumiți de viața de familie actuală. Poate că soțul tău inseala. Pentru o privire mai atentă la comportamentul său.

Există o altă opțiune vise similare, în care se gândesc doar despre schimbarea numelui. Aceasta este o dovadă că în viața reală vă aflați în mare nevoie de schimbare a situației.

Toate camerele au vedere imposibilul

Casatoreste-te într-un vis sau ce vise căsătorie

După cum puteți vedea, se căsătoresc într-un vis este interpretată în sens foarte larg. Și a discutat interpretarea nu este reflectă pe deplin toate opțiunile existente. Deci, se căsătorească cu un străin este văzută ca un semn alarmant.

Sau o ofertă de căsătorie de la toate același străin - atât de repede să se întâlnească a doua jumătate a acestuia.

În orice caz, pe care nu le-am visat un vis, după trezirea lui nu este în grabă pentru a vorbi cu cei dragi fraza: „Mi-e teamă să se căsătorească“ Somnul poate transporta informații ascunse. Dar nu este întotdeauna necesar să se bazeze pe ea.

Să visele în care fac o propunere de căsătorie, va fi exclusiv în mâinile. Și înlocuind numele pe care doar te rog. Și fraza „Mi-e teamă să mă căsătoresc“ nu va zbura cu gura ta.