case de frontoane - fotografie

Frontoane de case: ce este

Fronton - o parte a acoperișului de pe partea din față a casei, care este limitat la sub streașină, pe laturile - tăbărât acoperișuri, și pe partea de sus - creasta.







case de frontoane - fotografie

Fronton simte sarcina vânt puternic, dar din cauza consolidării sale, izolație și decorațiuni sunt pași importanți în construirea unei case.
Frontoane de case, fotografii care sunt prezentate în acest articol, efectua mai multe funcții:

 1. Decorative. implementarea în proiectare fronton afectează aspectul clădirii.
 2. De protecție. Fronton protejează mansardă (sau mansardă) din vânt și precipitații.
 3. Referință. Este mulțumită frontonul sarcinii întregului aranjament al sistemului de acoperiș are o distribuție uniformă pe pereții clădirii. Astfel, frontonul se confruntă cu povara dublă: de pârtiile de acoperiș și vânt.
 4. Constructiva. Gable poate fi unul dintre pereții mansarda, acționând astfel, unul dintre elementele spațiilor de construcție.

Caracteristici ale construcției de frontoane

Atunci când se planifică frontonul este necesar să se ia în considerare factori cum ar fi:

 • puterea și direcția vîntului,
 • înălțimea întregii structuri,
 • specificitate pentru materialul de construcție al fronton.

Structural, frontonul poate fi o continuare a peretelui frontal al casei, și apoi a făcut din același material ca și fațada clădirii, și poate fi o structură separată și să fie făcută dintr-un material diferit.

case de frontoane - fotografie

Un aspect important în construcția fronton este că aceasta trebuie în mod necesar să fie consolidate. Metoda cea mai fiabilă pentru a spori fronton este construcția pereților interiori din camera de mansarda (sau pod), amplasate perpendicular pe fronton.
În plus față de consolidarea fronton necesită abur și izolarea termică, care sunt realizate cu ajutorul unor materiale de construcții moderne.

case de frontoane - fotografie

Forma fronton va depinde de tipul de acoperiș. În cazul unui fronton acoperiș Pent va avea forma unui triunghi dreptunghiular, iar în fronton - triunghi isoscel sau o altă formă geometrică (în funcție de forma de raze).







Frontoane de case din lemn

Atunci când atenția specială frontoane de lemn ar trebui să se acorde calitatea lemnului: acesta trebuie să fie bine uscate. În cazul în care nu acordă o atenție, apoi în timp fronton se poate micșora și provoca deformarea acoperișului, cu toate consecințele sale: apariția de fisuri, goluri, etc.

case de frontoane - fotografie

trebuie neapărat să fie întărirea fronton prin construirea unui perete perpendicular. Peretele trebuie să fie confecționate din material rezistent (cărămizi, blocuri, bare) de în aceasta din urmă va ajuta la contracararea fluxurilor de vânt fronton.
Frontoane de case din lemn pot fi construite pe două tehnologii: Samtsova și încadrare.
tehnologie de construcție cadru de fronton mai simplu și accesibil. Esența ei constă în faptul că însuși fronton este conceput ca un grilaj de lemn, care este învelit în consecință termică, hidraulică și paroizolyatorami peste care a produs placare. Finisare cadru fronton poate fi făcută cu siding, lambriuri, blockhouse.

case de frontoane - fotografie

Atunci când tehnologia Samtsova casa Gable este realizat din același material de construcție ca și peretele în sine (cel mai adesea este un bar). Punct de vedere tehnologic, este mult mai dificil de realizat decât cadrul fronton.

case de frontoane - fotografie

Dar, cel mai important, că greutatea fronton Samtsova rugați să includă în calculul parametrilor fundației, deoarece de încărcare de la ea va fi destul de mare.

Case fronton caramida

Gable din cărămidă are unele avantaje și dezavantaje, care sunt discutate mai jos.

case de frontoane - fotografie

Avantajele fronton caramida includ:

 • fiabilitate și durabilitate;
 • durată lungă de viață;
 • nu este nevoie de finisare suplimentare;
 • rezistență la degradare și formarea mucegaiului.

Printre deficiențele de cărămidă fronton poate fi observat doar un singur: ea posedă masă impresionantă, care trebuie să fie luate în considerare la calcularea fundației.

Atunci când alegeți un fronton de cărămidă pentru a efectua managementul de gol mici preferă tipul său pentru a minimiza sarcina pe fundația clădirii.

frontoane Decor de case

case de frontoane - fotografie

Ca decor case de fronton folosite tehnici, cum ar fi sculptură, modelarea, crearea de vitralii, complet piatră naturală și artificială, etc ..
Ajurata sculptură este adecvată atunci când decorarea un fronton din lemn. Astfel de frontoane prinde întotdeauna le priviri admirative trecătorilor.

case de frontoane - fotografie

Stuc de articole pe fronton stuc, executat cărămizi sau blocuri de spumă lor.

case de frontoane - fotografie

Vitraliu va decora orice fronton.

Cum ați conceput un fronton amintiți-vă că cel mai important lucru este fiabilitatea și durabilitatea, care va depinde de puterea întregului acoperiș.