Câștigă într-o dispută atât susțin o femeie

Dispută cu o femeie. într-o anumită măsură, similar cu joc de numărare în care copiii a jucat în fiecare curte. Regulile jocului sunt foarte simple: atunci când răspunde la întrebarea, nu spui accidental cuvântul interzis. Desigur, într-o dispută cu jocul de sex feminin devine un pic mai complicat. Pentru a-și apăra cazul lor în litigiu, trebuie să se înțeleagă faptul că femeile sunt diferite unele de altele prin componenta lor psihică. În plus, toate conflictele sunt unice și au propriile lor caracteristici pentru a le elimina. Nu există nici o metodă unică pentru toate situațiile, atât susțin o femeie. dar există unele tehnici care lucrează împotriva gândirii femeilor, și unele greșeli care trebuie evitate.


Eroare №1 „Dovedește toate costurile“

Nu este nevoie pentru a dovedi punctul lor de vedere, folosind tot felul de moduri. Cele mai multe femei cred că șansele de a rămâne un câștigător în litigiul nu mai este în ordinea pe care ultimul cuvânt, ca unul care a fost în măsură să pună la îndoială poziția puternică a interlocutorului. Pentru a economisi timp la clarificarea relației, este mai bine să recunoască adevărul unei femei, ci pentru a adăuga fraza „în felul său“, „ceva“, și apoi a adăugat: „Abia acum trebuie să ne gândim la această situație împreună, pentru că ...“ și numai apoi să se întoarcă ușor și cu atenție la argumentele lor. Și așa se pare că te duci la partea ei și sunt de acord cu ea. După aceea, fiți siguri - vei asculta foarte atent la ceea ce deja vă va oferi posibilitatea de a câștiga peste fata la disputa.

Eroare №2 „Imposibilitatea de a acționa“

Nu folosiți niciodată tactici de refuz de acțiune. Fraza „Nu înțeleg ce vrei să spui,“ și expresii similare ar trebui să dispară complet din arsenalul dvs. de arme de manipulare a litigiilor. Aceeași regulă se aplică la un flux de situații în argumentele tale stupide față și dovezile nu a recunoscut că el nu a înțeles un cuvânt, dacă nu chiar încearcă să-l facă.
Se repetă de mai bine să nu fie - este un fapt. Fata, în special cu privire la emoțiile, nu ar crede că este într-un fel greșit să-l pună, dar asigurați-vă că pentru a decide că ignora-l, și nu le pasă de punctul ei de vedere. Pentru a câștiga argumentul în această situație, trebuie să o expresie pe care confirmă ceea ce ați ascultat cu atenție toate informațiile și configurat pentru a permite unui conflict, de exemplu: „Te-am înțeles, dar trebuie să înțelegem aici, în această problemă ....“


Eroare №3 „ton în creștere“

Vorbește ton calm. voci Creșterea duce exact la un conflict, în cazul în care va fi persoana cea mai oribilă din lume, iar ea - victima nefericită a maniac verbal.
Câștigă un ușor avantaj și susțin femeia poate face opusul: în cazul în care o fată începe să ridice vocea la tine, poți spune întotdeauna că nu sunt de gând să continue conversația cu ea într-un astfel de ton. După aceea, ea se va simți vinovat și jenat, și vei câștiga (WIN), în litigiul.

Eroare №4 „Critica“

Insultele sau critica a abilităților intelectuale ale femeilor în litigiu - o interdicție. Acțiunea „dimpotrivă“, „Tu ești fata mea inteligent, eu sunt sigur că știi că te ...“.

Eroare №5 „Trecerea lumea reală“

Întotdeauna cităm exemple exacte. Nu există expresii și imagini abstracte. Aici nu va argumenta pentru o femeie, pentru că în acest stadiu, este tocmai de a găsi confirmarea nevinovăției sale. Un exemplu trebuie să fie întotdeauna lipsită de ambiguitate. De exemplu: „E fata groasă, și tu - nu.“

Eroare №6 „Exemple“

Eroare №7 „Modul de manipulare a spus acuzațiile“

Femeia susțin. citând exemplul propriilor declarații - este inutil. În schimb, veți primi doar expresia „deci ce?“. E o fundătură. Nu se încadrează într-o situație de acest gen.

Eroare №8 „distragere a atenției de la subiect de conversație“

Nu fi distras de la subiect, o femeie poate încerca să vă amintiți ceea ce ați promis și nu au îndeplinit, în timp ce discuta un lucru complet diferit.

Cel mai bine este de a bloca astfel de exemple de remușcări și au fost de acord: „Da, eu sunt vinovat, voi îndeplini promisiunea mea“, apoi cu atenție și trece la subiect de conversație.

Eroare №9 „Utilizarea revoluții verbale sofisticate“

Aplicarea propuneri lungi întinse într-o încercare de a demonstra opinia sa, pentru a argumenta cu fata nu pentru a obține. Argumentul trebuie să fie scurt și clare. Alegeți cu atenție cuvintele, o femeie va găsi întotdeauna ceva să se plângă. Cu cât este mai activ evitați cuvinte inutile - cu atât mai bine pentru tine

Eroare №10 "Over-gravitate"

Un simț al umorului este întotdeauna netezește situații neplăcute. „Umor“ cu moderație și inteligent, apoi este garantat succesul.

Deci, de fiecare dată când se gândească la modul în care să argumenteze fata întotdeauna ai nevoie pentru a păstra în minte trei întrebări principale:

• Ce a spus?
• Ce ar trebui spus?
• Ceea ce a fost spus în cele din urmă?

Și nu uita, doar strateg și tactician ar putea bate fata într-o dispută serioasă.