Castravetele zhuravlenok descriere f1, fotografii, comentarii

crescătorii Castravete Zhuravlenok creat pe baza Crimeea agricole - stația experimentală. În 90 de ani de epidemiei de manei distrus culturi de castraveți în toate fermele din sudul Uniunii Sovietice. a fost stabilit noi soiuri rezistente la boli, numite Phoenix. crescătorii de muncă dezvoltate în continuare prin utilizarea proprietăților de soiuri de Phoenix. Phoenix pe materialul genetic al noilor soiuri au fost crescute.Acestea includ hibrid varietate castravete Zhuravlenok F1. Hibrid înseamnă că semințele obținute prin traversarea a două varietăți, au primit cele mai bune calități ale părinților lor. De regulă, hibrizii sunt mai viabile, chiar și în anii macra le poate obține un rezultat bun. Particularitatea hibrizilor este faptul că acestea nu pot fi obținute din semințele plantelor cu aceleași caracteristici. Ceva ce va crește din semințele hibrizilor nu vor fi la fel ca plantele mamă, unele vor fi sterile, de ex., E. să dea roade, în general, nu va.

Varietatea este la mijlocul Zhuravlenok este, durata de timp dintre apariția de material săditor și de colectare a primelor fructe de aproximativ 45 de zile. planta cataratoare, formează o multitudine de lăstari laterale în înălțime și 2 m, este nevoie de sprijin. Grad Zhuravlenok polenizate de albine. grinzi formate ovarului. Grad virusul mozaic de tutun rezistent la făinare și, potrivit pentru cultivarea in sol neprotejat. În fotografie reprezentative Zhuravlenok soiuri.Castravetele zhuravlenok descriere f1, fotografii, comentarii

Fructele hibrid Zhuravlenok oval-cilindrice, de culoare verde deschis, cu dungi luminoase neclare. Suprafața mată, pupyrchatoy cu puncte negre. Pulpa este deosebit de densitatea și claritatea, gust excelent, fără amărăciune. Pielea este subțire de fructe. Fructele ajunge la o lungime de până la 12 cm, iar lor greutate- 110 g Aplicație universală: salate, conservarea, sărarea. Productivitatea este mare: 1 mp. m. poate colecta 10 kg de castraveți.

cultivare

Efectuarea de practici agricole simple, contribuie la obținerea unor rezultate bune la recoltare.

Important! Nu te opri udarea, castraveții recolta în mod regulat. castraveții SUPRAMATURAȚI nu sunt atât de gustoase. Mai mult decât atât, au tras umezeala si nutrienti.

concluzie

Castravetele zhuravlenok descriere f1, fotografii, comentarii

Marina Zvonareva, 47 de ani, regiunea Nijni Novgorod.

Anna Kolesnikova, în vârstă de 59 de ani, regiunea Smolensk.

Hibrizii încredere mai mult, inclusiv semințe de castravete trebuie să cumpere soiul Zhuravlenok, vechi, de lungă cunoscute și de încredere. Știu că nu va eșua. N-am cresc răsaduri, direct în pământ, și crește tot minunat. Caracteristicile soiului numai pozitiv, nimic negativ vine în minte.