Cât de mult este costul mediu al unei sărbători nunta de 20 și 100 de persoane, costurile de calculator

Dreamgirls - pentru a deveni centrul atenției, magnetul la nunta, care ar trebui să fie perfect planificat și să respecte toate canoanele modei moderne. Evenimentul este costisitoare, și deci trebuie să determine în avans cât de mult nunta pentru a evita cheltuielile inutile și fără griji spontane pierdere de timp prețios. Nu întârzia această chestiune pe termen nelimitat. Încercați cât mai exact posibil pentru a calcula numărul de persoane, costul echipamentului mire, mireasă, alte costuri.Care este costul mediu nunta ieftin pentru 20 de persoane?

Dacă aveți o întrebare, cât costă o nuntă mică, în prezența a douăzeci de persoane, cu o celebrare medie ieftin va costa de la 60 la 150 de mii de ruble. Mult va depinde de sezon, prezența Toastmasters, locul de desfășurare a evenimentului. Dacă rochia miresei cumparat pentru zece mii de ruble, iar costumul mirelui ar trebui să aibă un preț corespunzător. arata excelent ca o diademă și tineri căsătoriți boutonniere, materiale tinuta. Dacă aveți propria mașină, puteți salva pe închirierea unei limuzine. Inele pe mireasa masina de nunta cu mirele de multe ori se împodobească.

Cât de mult este costul mediu al unei sărbători nunta de 20 și 100 de persoane, costurile de calculator

Bugetul mediu de sărbătoare pentru 100 de persoane

Dacă vă întrebați cât de mult o nuntă, în cazul a ajuns la sute banchet de oaspeți, calculat bugetul mediu pentru sărbători viitoare. Este demn de a face astfel de elemente de cost ca:

Suma costul unei celebrare a o sută de oameni ajunge la mai mult de 200 de mii de ruble. Totul depinde de modul în care logodnicei sunt dispuși să sacrifice propriul lor timp și minute de odihnă. Unele elemente de cost eliminate cu succes din listă, dacă faci munca de unul singur. De exemplu, puteți crea propria invitație pentru a decora camera de partid, masina, folosind ajutorul rudelor.

prețurile de probă pentru servicii

La întocmirea bugetului pentru cheltuielile de nunta sunt înregistrate în fiecare nuanță, la triumful viitorului, în conformitate cu ideea ta de frumos. La pregătirea pentru ceremonia de nunta - nu este dvs. de lucru, nu aveți timp sau vrei să-l petreacă neglijent la ziua nuntii si a cuceri oaspeții cu vederi proaspete, consultați specialiști. Ei repede, și cel mai important - nu cu mult mai scump rezolva întrebarea dumneavoastră:Dacă nu doriți să așteptați în linie, aveți nevoie de o anumită dată de nunta, utilizați oficiul registrului de servicii din gama. Un astfel de ordin va costa 15-30 de mii de ruble. Dacă vă înregistrați bugetul de acasă va trebui să crească undeva în 41-64 de mii :. 2-30 ruble pentru arenda pad + 9 mii de ruble pe ceremonia de ordin registrator + 12-25 de mii de ruble pentru construirea unui arc de flori ...

Cât de mult este costul mediu al unei sărbători nunta de 20 și 100 de persoane, costurile de calculator

Plumb-Toastmaster

Persoana care creează o atmosferă festivă și sprijin la înălțimea de buna dispozitie a oaspetilor si mirii înșiși - de conducere sau Toastmaster. Cu acesta, a doua zi va zbura într-o clipă. Invitații vor fi implicați în afaceri globală de nunta, să ia parte la concursuri și de divertisment. Din inteligența și ingeniozitatea omului depinde de multe lucruri! Nu trebuie să zgârciți atunci când selectați Toastmasters. Dacă aveți prieteni cu aceste abilități - este o mare șansă de a salva bugetul.

Servicii de agenție pentru organizarea de nunti la cheie

Dacă nu doriți să pierdeți timp prețios în căutarea pentru profesioniști de nunta vă place o soluție completă pentru problema, pentru aceasta există agenții de servicii pentru organizarea de nunti la cheie. Comanda va fi executat impecabil, iar vederea nu va lăsa nici un detaliu. Aici clienților este tratat în mod individual, astfel încât nunta ta să fie specială și unică. Vei economisi nervii și energia pe cea mai importantă zi - nunta! O călătorie cu o conștiință curată, oaspeții vor fi de grăsime și fericit, și tu - plin de energie pentru construirea cuibul de familie.

Inchiriere limuzine

Nunta - aceasta este ziua în care toate plăcut pentru ochi! Mireasa paraseste casa, muzica joacă, pragul ajunge limuzina decorat. Pentru a pune în aplicare acest scenariu de evenimente, să ia masina in chirie. Cel mai bine este să rezervați în avans pentru a salva bugetul. Închiriez în aceeași zi va fi mult mai scumpe, și nu faptul că toată lumea limuzinele suficient. Deci, grăbește-te.

Calculator costuri

Cât de mult este costul mediu al unei sărbători nunta de 20 și 100 de persoane, costurile de calculator

Internet vă permite să precalculați toate cheltuielile viitoare la nunta în doar zece minute. În acest scop, există un calculator online costuri pentru a le folosi - o plăcere. Nu va fi nevoie de fiecare dată pentru a introduce date sau de a face o estimare pe suport de hârtie. Pentru a face acest lucru, apăsați plus, dacă doriți să adăugați nimic la bugetul de cheltuieli sau minus, pentru a le taie. Veți vedea imediat costul final al evenimentului, dacă sunt determinate, va fi capabil să plătească pentru o sărbătoare în persoană sau au nevoie pentru a găsi fonduri suplimentare.