Ce a mai rămas ochiul clipind

Scrupulous la oamenii lor de sănătate observați întotdeauna cea mai mică schimbare în starea sa de sănătate. În trecut, bunicile noastre le-a considerat ca interferență puteri mai mari, de avertizare a evenimentelor semnificative iminente în viața umană. Deci, empiric instituit și să ia semne rădăcină.Ce a mai rămas ochiul clipind

Prin toate conturile, daca mancarimi ale ochilor, am lacrimi. Dar nu toate atât de simplu. Ceea ce contează este partea pe care te deranja ochiul - dreapta sau la stânga. Dreapta-scabie promite lacrimi de bucurie. Dar ochiul stâng avertizează să nu schimbări atât de roz in viata.

Ce și de ce este zgâriat ochiul stâng? Folk și superstiții semne

Ce a mai rămas ochiul clipind
Conform legendelor, ochiul a avertizat de lacrimi amare în viitor. Ele pot provoca o ceartă, o trădare a celor dragi, dezamăgirea în ele. Gradul de durere depinde de momentul în care ochii itched - și o zi importantă a săptămânii și chiar oră.

Direcționate precis opinia majorității că ochii mancarime doar până la lacrimi, foarte neclare și generalizate. Conectați-vă legat de o anumită zi a săptămânii poate da rezultate foarte diferite.

Luni,

Scabie în prima zi a săptămânii avertizează în legătură cu iminenta „furtună“ în relațiile cu cei dragi, rude. parte în conflict poate acționa soț, un copil, un părinte, prieten apropiat. Prin urmare, în această zi încearcă să mențină neutralitatea prin evitarea disputelor.

marți

Marți și pieptănat ochiul stâng - o fericită coincidență. Sunteți de așteptare pentru noroc și fericire. Un semn vestind evenimente vesele, succes în toate eforturile tale, starea de spirit bună.

Itch marți, ambii ochi - să fie probleme. Dar nu vă stabili în fața valului negativ. Inchide ochii, pleoapele cu trei zigzag rugăciune, spală toate negativitatea care curge apa. Si cel mai important, nu te programa la mizerie - cred că totul va fi bine.

Ce a mai rămas ochiul clipind


mâncărime a ochiului stâng, în mijlocul săptămânii promite nu doar o dată, și o întâlnire mult așteptată pivot. Pentru a accelera lucrurile, du-te la fereastră, să acopere un ochi (dreapta) și a lăsat stabili un traseu imaginar, care prezintă în mod clar viitoarea întâlnire și imaginea dorită.

În cazul în care întâlnirile romantice nu satisface așteptările dumneavoastră, veți primi pot fi tratate un pic diferit. ochi pieptănate miercuri - este de noroc. Bazându-se pe el, pentru a alege bilet de loterie, observând următorul ritual - freca de altă parte, el ochi și apoi întorcându-se spre pat-te pe îngerul său pe umărul stâng.

Conform unei alte versiuni, pentru a prinde următorul noroc VITAL, trebuie să zgârie ochiul stâng și o palmă puternică de sub nas în mâinile sale.

Pruritul vineri - un vestitor de la sfârșitul separării și întâlnirea mult-așteptată cu omul de familie. Dar evalua în mod obiectiv cauzele râiei ochii. De multe ori, acest fapt arată numai produse cosmetice de calitate slabă pe care le folosiți, sau reacția organismului la o substanță din compoziția sa.

Sâmbătă și duminică

Semnul zi înseamnă o infuzie de numerar rapid în bugetul dumneavoastră. Natura veniturilor pot fi foarte diferite - o creștere a salariului, bonus, returnarea datoriei, o întâmplare. Dar un singur lucru îi unește - o surpriză din partea ta.

Ce itched ochiul stâng în seara?

Ce a mai rămas ochiul clipind
După masa de prânz, forța se diminuează semnele și evenimentele neplăcute din semnificația sa va fi mult inferior dimineața. Dar, uneori, semne devin realitate exact contrariul. Ceea ce a cauzat această acțiune - este necunoscut. Se crede semne promițătoare eveniment cu un „plus“ în zilele să includă în titlurile lor litera „p.“ Vineri și duminică sunt capabili de a transforma întreaga interpretare pe capul său.

Dimineața a plecat ochiul clipind. De ce și ce această mâncărime?

Ce a mai rămas ochiul clipind
Dar mâncărimea în ochiul stâng înainte de prânz promite un motiv bun pentru lacrimi. Dar acțiunea semnelor pot fi neutralizate.

Pentru a face acest lucru, se acoperă, va fi zgâriat mâna stângă, spunând: „Păstrează-mă de veștile proaste și dezastre“

Pentru a finaliza ritualul, nu uitați să traverseze ochii și să spună o rugăciune - sunteți familiarizați. În cazul în care ambii ochi sunt mâncărime, promițătoare în viitorul apropiat, lacrimi amare, trebuie să acționeze în conformitate cu același ritual.

Pentru a da o definiție precisă a semnelor este dificil - este un amestec periculos, ingrediente care sunt experiență, pricepere și înțelepciune populară. Amintiți-vă - semne de a crea noi înșine, energia noastră are o influență decisivă asupra evenimentelor din viața noastră. Dacă pruritul este regulat, repetitiv, se prezintă simptome ale unei boli.

În acest caz, bazându-se pe credințele populare, nu uita despre medicament pragmatic - în ochii mancarime poate fi o explicație simplă - oboseală, infecție, obtinerea unui corp străin. Și pentru a rezolva problema cu ajutorul drogurilor poate fi, fără a mai aștepta lacrimi și alte nenorociri.

(Voturi: 1, în medie: 5.00 din 5)