Ce ați schimba în nunta celebrare nunta agenție generală Togliatti

Ce ați schimba în nunta celebrare nunta agenție generală Togliatti

• revelație a fostelor mirese cu forumuri de nunta

1. Nu aș fi pus în afara de ultima zi și noapte, tot felul de lucruri și au plecat la culcare devreme. Mi-ar fi luat mai mult de 3 ore pe păr și machiaj, sa dovedit că o decapotabilă a sosit, iar noi eram încă nu este pregătită, ca urmare, el ne aștepta 40 de minute.Cu toate acestea purtau pantofi închise, deoarece deschide meu umed imediat, și a fost din acest foarte rece. Pentru a veni cu ce să poarte în cazul în care acesta este rece. Vremea este imprevizibilă.

3. Mi-ar fi după biroul grefierului și plimbari aranjate un mini-bufet, restaurant și, în schimb ar fi dus imediat off pe luna de miere. Sau, în cazuri extreme, în dimineața după nuntă.

4. La nunta nu mi-ar fi, totul a fost bine. Dar, în prepararea - da! Am insistat asupra faptului că toate rudele nu au venit în ultima zi, și distribuite cel puțin în ultimele două zile. Sa întâmplat ca toată ziua în care am fost lichidată prin orașul de la un capăt la altul, de la stația de la gară, dar a fost vineri (tot amintesc ce se întâmplă vineri pe drumurile din oraș), iar seara am fost doar nikakuschy. Sfat pentru cei care doar planul - să încerce să descarce ultima zi, lucrurile vor fi toate la fel, dar ele nu ar trebui să fie foarte mult. este obositor și amorțește conștiința că mâine nunta noastră!

5. să se descarce și a dat responsabilitatea de a unora dintre invitați. Nu aș bea șampanie la toate (jumătate din banchet nu poate aminti)! Mi-ar schimba master și DJ - nu ar salva pe acest lucru, și a ales profesioniștii.9. Sunt în mod clar împotriva voaluri! Imbracata doar de dragul soțului ei, că perdeaua de pe capul meu atât de enervant! Încă regret că a continuat cu privire la favorit!

Și regret că a auzit mama lui și a ordonat un buchet cu un burete, florile nu au fost uscate. Nightmare, nimic în viață, buchet oribil!

Și am ales fotograful greșit. oh, bine, aceasta este școala mea. A fost necesar să se cruța banii și să ia celălalt, dar nu se încadrează în bugetul deloc. De ce am salva pe fotograf?!

10. Acum, eu n-aș fi lăsat ceva în mașină, la care am ajuns. Nu știu în mod specific ne vypasli: rochia alba, sau pentru că oamenii din petale aruncate și șampanie de multe ori a alerga în jurul valorii, trunchi de lumină. În general, mai puțin de sticlă autlendere logodnicului celuilalt, minus documentele de sac martor (pașaport, voennik nu este necesar aici), minus laptop-ul meu cu muzica de pe barca. Sau toate biroul de registru a trebuit să trage în jos, sau pentru a angaja o mașină cu un șofer profesionist care nu trebuie să fie în partea din față, va sta tot și să aștepte.

13. Mi-ar refuza tort, pe care am primit ca un cadou de la restaurantul unde nunta sărbătorit. Ar fi mai bine să dvs. de carte.

tort restaurant nu a fost rău și nu bine. Doar nr.

14. Aș băut vodcă nu a fost cu o gustare și să se relaxeze. Sunt foarte îngrijorat pentru toată lumea și totul. și întreaga nunta care nu mănâncă, nu bea, și toți cu experiență, relaxat doar în brațele soțului ei ..

Nevestushki - aceasta este ziua ta! uita de tot. deconectați și să se bucure de poveștile pe care le creați-vă, pentru că prințul tău următor de basm. și numeroasele sale alai)))

FIG-le cu dopuri, familii, restaurante, prietene, prieteni.

15. Mi-ar fi schimbat imaginea. Prea unele mireasa clasic de mine a ieșit. Cine s-ar potrivi rochie scurta si pantofi luminoase. Este bântuit de gândul, și soțul meu refuză să organizeze aniversarea, el nu și-a mutat departe de nunta.

Nu a regretat bani și încă ar invita un grup muzical. Apoi se părea înțelept să-și petreacă prea mult, dar în zadar!

Ei bine, aș crede despre înregistrarea căsătoriei, dar vremea noastră este un risc teribil.

17. Și ne-ar fi comandat 2 fotografi. Acum am sfătui prieteni. Totul este gata, elegant, frumos, și doar să ne fotkali în principal, și după modul în care apoi totul interesant să ia în considerare. Declarația poate popafosney și oaspeții pentru 3-4 ore un aspect mai simplu. Și adevărul este, nici o fotografie cu părinții lor. Fotografi ce funcționează pe script-ul său și nu a răspuns la comentarii și sugestii.

div> .uk-panel „>„date-uk-grid-marja>