Ce buze 1 senzația de mâncărime

Sunt momente când încep să se scarpine pe buze. Dacă în acest moment pentru a cere prietenilor lor: „De ce buzele sunt mâncărime?“ - puteți auzi răspunsuri absolut diferite.Ce buze 1 senzația de mâncărime

populare semne

În cazul în care considerați că semnele naționale, buzele sunt zgâriat sau faptul că trebuie să-i sărute, sau posibilitatea de a obține de pe buzele cuiva. În acest caz, de asemenea, semnele clarifica despre fiecare buze separat.

Dacă zgâriat buza de sus, înseamnă că, pentru a fi saruta un om, sau o mulțime de a vorbi, trimite orice știri, bârfe.

Dacă zgâriat buza inferioară, sărutul va avea o femeie sau un copil, sau gusta bunatati delicioase.

Dar medicii care nu cred în astfel de superstiții, a declarat în mod clar că buzele mâncărimea în anumite boli.

Motivele care pot fi buzele mancarime

 1. Influența condițiilor meteorologice. Buzele pot fi zgâriat prin expunerea la aer rece sau la soare. Și el și celălalt factor afectează atât de buzele noastre, uneori, ei încep să se usuce, senzația de mâncărime, și apoi izbucni, aducând nu numai neplăceri și aspectul urât, dar, de asemenea, durerea.

Tratamentul este foarte simplu: este necesar pentru a lubrifia buze balsam de buze sau ulei. Ulei vegetal este necesar să se încălzească și umezește în vată sau o bucată de bandaj. Apoi prindeți bandaj pe buze cu ulei vegetal și țineți „compresei“, în timp ce buzele nu sunt unse cu ulei. Principalul lucru - nu așteptați până când începe să se crape. Odată mancarimile, așa că imediat vom începe să frotiu.

 • Alergiile si alimente. Foarte des, buzele încep să mancarime după ce vom mânca orice fructe, cum ar fi ananas. Multe buze râios în timp ce mănâncă pește obișnuit, de exemplu, cod șofran.

  Ce buze 1 senzația de mâncărime

  Lucru este că produsele conțin alergeni care provoacă o astfel de reacție din partea buzelor. Aceste alergeni atât de mici încât, în primul rând, ele nu afectează deloc, iar pe de altă parte, acțiunea lor se încheie imediat după tamponul buzele cu o cârpă umedă.

 • Herpes. Cea mai grava boala asociată cu gura mâncărime este herpes. Această infecție virală și extrem de contagioasă care se răspândește prin sarut, obiecte de igienă personală și ustensile.

  „Ascunderea“ herpes plex (ganglion trigeminal) în cavitatea craniană, iar în perioada activă de „jos“ pentru membranele mucoase din corpul uman.

  Boala începe înroșirea buzelor și este însoțită de mâncărime severă. În acest stadiu al bolii o nevoie urgentă de a începe un tratament și de a utiliza produse pe bază de aciclovir.

  Următoarea etapă de herpes - o inflamatie, însoțită de apariția de bule. Apoi, bulele de spargere, și formarea de cruste.

  Omul bolnav cu herpes ar trebui să respecte o bună igienă personală. Nu atingeți mâinile pentru a răni și cruste pe buze, le zgâria, să sărute alte persoane, folosesc un ruj cu un prieten, o ștergeți cu un prosop.

  Ce buze 1 senzația de mâncărime

  Banat si sexul oral, ca puteți transfera virusul herpes pentru a partenerilor organelor sexuale. Herpesul genital este mult mai neplăcute și periculoase decât herpes labial. • Când buzele încep să mancarime, este posibil ca, contrar opiniei generale, ar fi un „semnal“ nu este un sărut, ci, dimpotrivă interzicerea acestora.

  Ce buze 1 senzația de mâncărime

  Ce mănâncă piciorul stâng sau la dreapta?

  De ce credem în prevestiri? Se crede că, prin folosirea unor personaje din lume ne trimite semnale cu privire la evoluțiile ulterioare.

  Ce buze 1 senzația de mâncărime

  mancarimilor Ce ureche

  Cele mai multe dintre voința poporului într-un fel sau altul legătură cu părți ale corpului uman, iar acest fapt are o explicație.

  Ce buze 1 senzația de mâncărime

  Ce mănâncă piept

  Există mai multe păreri cu privire la faptul că, indiferent de motiv, femeia poate fi zgâriate în piept, cu atât științifice și.

  Ce buze 1 senzația de mâncărime

  Ce zgâriat sprâncene

  Ați zgâriat o spranceana? Acest lucru nu înseamnă neapărat că nu au spălat sau nu prea atent pentru ultima oară.

  Ce buze 1 senzația de mâncărime

  Ce arde obrajii, urechile si buze - semne

  Dacă nu suferă de hipersensibilitate a sistemului nervos, nu au pronunțat cardiovasculare și anomalii.

  Nu am știut că alimentele picante pot cauza cistita. Îmi place și sărat și piperat, iar acum aici este.

  Am crezut că am fost singurul de a face acest lucru nu a știut la început totul a fost bine și apoi ca un cobit viu 9 ani pentru sex si exista aproape 2 ani mă întreb, nu părea urât și ceea ce sa întâmplat și eu nu înțeleg că nu are un iubit poate bolnav. o discuție sinceră nu merge direct ca vecini pe pat

  Se pare că nu sunt singur! Ne pare rău pentru tine! Sunt de acord cu mine, dragă femeie, ei ne împinge pentru trădare. Am citit insultele și, de asemenea, a ajuns la concluzia - în care trăim o viață și, prin urmare, dacă ignorăm nativ iubit-o. Doar o singură cale de ieșire - un amant!

  Numai în scop de informare generală.
  Dacă eu, o femeie, a rupt familia altcuiva, am încălcat legea spirituală, care nu este un om, ci al lui Dumnezeu! atunci eu, indiferent de un fel de argumente care să justifice motivele pentru care există o adulteră. Legea lui Dumnezeu, pe care nimeni nu poate anula și acționează întotdeauna spune că seducing căsătorit, face reședința preacurvească Me to Hell, chiar și suferința ei începe cu x.