Ce buze mancarime, buza de sus sau de jos

Mulți dintre noi din când în când în viața lui se confruntă cu o situație în care buzele senzația de mâncărime. S-ar crede că toate acestea nu este ușor și este un vestitor de ceva important, în timp ce altele sunt eliberate glumă că este timpul să se spele pe cineva, și nu dau nici o importanță acestui aspect. Unii cred că cauza acestui fenomen devine extrem de buzele uscate sau posibile boli, dar semnele oamenilor spun pe motivul opus. Linia de aici este foarte subțire, și există o mulțime de motive, așa că dacă încă ați întrebat ce buzele senzația de mâncărime, ar trebui să acorde o atenție la unii factori, cum ar fi ce fel de buze sunteți preocupat și în ce perioadă de timp.Înțelepciunea populară spune că toate acestea nu este ușor și dă o anumită interpretare. Dacă aveți dorința de a zgâria buzelor sau a unei buze, poate indica următoarele:

  • vă așteaptă sărutări (romantic, pasionat, prietenos);
  • te pe buze (sens figurativ posibil argument);
  • vă așteptați un cadou. de multe ori comestibile;
  • va avea o conversație serioasă cu rude sau prieteni apropiați.

Dacă aveți o întrebare la care zgâriat buza de sus, una dintre cele mai populare existente vor interpreta acest lucru ca pe un posibil sarut cu un barbat, sau prezice conversația în viitor, în cazul în care va fi o mulțime de a vorbi, de a spune ce nici o veste, bârfă despre ceva sau cineva atunci. Dacă este un vestitor de sărutări cu un om, un semn indică faptul că săruturile sunt cu adevărat pasionați, și au inițiat actul este cel de la care sunt zgâriat.

De aceea, încă din cele mai vechi timpuri se credea că buza superioară zgâriat fata sau femeie la o întâlnire rapidă, dar pentru bărbați este un avertisment cu privire la sosirea unei rude apropiate, cu o mare probabilitate ca acesta va fi de sex masculin.

Ce buze mancarime, buza de sus sau de jos

Dorința de a zgâria buza de jos are propria interpretare și prevede un sarut prietenos sau saruturi cu familiile și rudele lor. Una dintre opțiunile la care pruriginoasă buza de jos este un posibil sarut romantic, dar în acest caz, inițiatorul nu va servi cel care mănâncă buza. De asemenea, acesta poate fi un vestitor de ceea ce ajunge să-i sărute un copil sau un mic cadou, cu o mare probabilitate ca acesta va fi un cadou comestibil.Dacă zgâriat buza lungă puteți avea încredere în condiții de siguranță semne naționale și veți vedea cât de curând va apărea viața ta o situație asociată cu un sarut, în cazul în care obiectul poate fi un iubit-o. Dacă nu aveți un iubit, atunci așteaptă sărutările prietenos cu prietenii sau cei dragi, rude. Poate că ei vor lua cu ei bunatatile dulci și apoi, sigur, va transforma un semn de bunătăți comestibile și delicioase.

Zgâriată ambele buze simultan

De asemenea, problema a ceea ce sunt buzele de mâncărime - un semn dă un răspuns bazat pe intervalul de timp în care apare. Dacă zgâriat două buze, în același timp, este necesar să se determine în ce moment se întâmplă. Dacă observați că buzele itched la cină, ea promite că vei primi un cadou comestibil sau veți găsi o surpriză delicios și plăcută. În cazul în care buza este mâncărime în după-amiaza, în după-amiaza, ceea ce înseamnă că veți găsi o conversație lungă și gravă, cu omul tău rudă sau familie.

mâncărime intensă a buzelor după miezul nopții este un vestitor de negativ și indică o posibilă ceartă și o confruntare cu un iubit, care va avea loc într-un ton elevat. Semnul spune că în această ceartă tu ești vinovat și după ce, se simt vinovat, dar pentru a corecta situația este, din păcate, nu se poate.

Ce buze mancarime, buza de sus sau de jos

Alte interpretări a ceea ce buze mancarime

Într-o serie de cazuri în care problema a ceea ce buze mancarime, un semn și nu a dat răspunsuri clare, care ar veni adevărat, dacă nu pentru a opri mancarime, cauzele sale pot fi:

  • Efectul de vreme și de condițiile de mediu. Sub influența vântului rece, frig, soare, buzele apa de mare poate fi zgâriat datorită faptului că acestea sunt peste uscate, crăpate în locuri, provocând mâncărimi. Aceasta este una mai explicație fenomen existent care apar sub forma buzelor sau zgârierea unul dintre ele;
  • O reacție alergică. Acesta poate fi o cauza majora de disconfort, după cum arată practica, după mâncărime severă a corpului buzelor arată clar că a început o reacție la un anumit alergen.
  • Reacția produselor. Deseori, zgârierea poate duce la consumarea unui anumit produs. De exemplu, un navaga tipic de pește poate provoca acest fenomen.
  • Herpes. O boală virală, se transmite prin sarut, articole de igienă și ustensile. Terenul principal pe care putem determina probabilitatea de a avea boala - o mâncărime puternică a buzelor, așa că, dacă-l găsiți, poate semnala o viitoare sărutări, și interzicerea totală a acestora.

Acest semn vine valabil chiar și în cazul în care persoana nu a acordat o atenție la ea și nu acordă nici o importanță. Prin urmare, dacă faci data viitoare va fi zgâriat de buze, întrebați-vă, ce sunt mâncărime buzele, poate că este o putere mai mare vrea să vă avertiza cu privire la un eveniment iminent sau ceartă continuă să vină.